Щоденник Діставайте попкорн - 31 кредит (281 000 грн тіла)

• Автор теми Автор теми Helga ^_^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 16K
Подскажите до продажи финбар долго был в просрочке и предлагали они перед продажей что то адекватное?
Доброго времени суток...
По финбару поделюсь опытом...
3 дня назад закрыл за тело 8000 грн.

Предложили через 40-45 дней просрочки...
У меня были все 3 брата Аванс кр. (8000 грн.), Финбар, Кредисенд (7000 грн.)...все закрыл за тело в течении 5 дней, через вот такой строк просрочки...как то так...

Пролонгацией не делал...максимально игнорил...в личные кабинеты не заходил!

Доброго времени суток...
По финбару поделюсь опытом...
3 дня назад закрыл за тело 8000 грн.

Предложили через 40-45 дней просрочки...
У меня были все 3 брата Аванс кр. (8000 грн.), Финбар, Кредисенд (7000 грн.)...все закрыл за тело в течении 5 дней, через вот такой строк просрочки...как то так...

Пролонгацией не делал...максимально игнорил...в личные кабинеты не заходил!
У мене в списку Фінбар, Аванс, продані ЄАПБ. Хочуть тепер 2 тіла. Теж до продажу пропонували за тіло закрити, але не мала змоги. Продали десь через 3 міс.

UPDATE 4.04.25​

Доброго вечора. У мене екватор по МФО :thank_you:
Ще в березні закрила:

Авіра тіло 4000 + 1000 зверху (по ним до цього нічого не платила), менше не йшли, дізналася що зазвичай продають факторингу, з яким буде тяжко домовитись.
Алекскредит тіло 10 000, внесла останні 2000 щоб закрити, борг розбивали на частини щомісячні платежі. Тіло+6000. Можна було тоді домовитись на кращі умови, але вже як є.
FirstCredit за тіло 5000, переплата пів року тому 3800 (пролоХації), на менше тіла не йшли, вже декілька місяців ця пропозиція висіла. В день коли внесла платіж по гарантійці, вони продали факторингу Фінфорс, вийшла дивна ситуація через тупого менеджера Фьорста. Дуже довго висилають мені довідку про закриття, бо одні одному мають перевести гроші :попкорн: я так псіханула, пригрозила НБУ зі ці мутки, що до мене дзвонив керівник якийсь і вибачався. і переконував, що все добре, пару днів і довідка буде.
За березень закрила 5 мфо.

Ще у березні купила новий ноут за гроші, які відкладувала, бо мій почав розвалюватись. Але подушка якась трохи лишилась. На адвоката вистачить.
Що було: 318К МФО (40 шт), загальний борг в жовтні 550 К (мфо+банки+люди).
Зараз що є: 150К МФО (17 шт). Людям віддала за цей час майже половину, банкам з жовтня декілька тис тіла. Про ці платежі тут не пишу, просто плачу по графіку.

В цьому міс хочу більше віддати людям (віддаю по графіку, але хочу швидше закрити). У мене в списку є КредитКаса і ЄАПБ - були по ним листи, Каса хоче 38К з 20К, ЄАПБ - 2 тіла + 1500 по одному з кредитів, про який запитала у листі (у них 5 договорів). Спробую ще раз написати і попрошу в разі чого розбити на частини. Не люблю платити так, але виходу поки нема. В квітні хочу більше віддати людям.
Ще декілька кредитів не продали, або факторинги лояльні, може зможу закрити за тіло більшість, чи може і менше тіла, але не сильно готова розганятися в цьому місяці.

Морально стало ще легше від розуміння, що половину мфо віддала. Світло в кінці тунелю починаю потрохи бачити.

Останнє редагування:

UPDATE 4.04.25​

Ще в березні закрила:

Авіра тіло 4000 + 1000 зверху (по ним до цього нічого не платила), менше не йшли, дізналася що зазвичай продають факторингу, з яким буде тяжко домовитись.
Алекскредит тіло 10 000, внесла останні 2000 щоб закрити, борг розбивали на частини щомісячні платежі. Тіло+6000. Можна було тоді домовитись на кращі умови, але вже як є.
FirstCredit за тіло 5000, переплата пів року тому 3800 (пролоХації), на менше тіла не йшли, вже декілька місяців ця пропозиція висіла. В день коли внесла платіж по гарантійці, вони продали факторингу Фінфорс, вийшла дивна ситуація через тупого менеджера Фьорста. Дуже довго висилають мені довідку про закриття, бо одні одному мають перевести гроші :попкорн: я так псіханула, пригрозила НБУ зі ці мутки, що до мене дзвонив керівник якийсь і вибачався. і переконував, що все добре, пару днів і довідка буде.

Ще у березні купила новий ноут за гроші, які відкладувала, бо мій почав розвалюватись. Але подушка якась трохи лишилась. На адвоката вистачить.
Що було: 318К МФО, загальний борг в жовтні 550 К (мфо+банки+люди).
Зараз що є: 150К МФО, екватор. Людям віддала за цей час майже половину, банкам з жовтня декілька тис тіла. Про ці платежі тут не пишу, просто плачу по графіку.

В цьому міс хочу більше віддати людям (віддаю по графіку, але хочу швидше закрити). У мене в списку є КредитКаса і ЄАПБ - були по ним листи, Каса хоче 38К з 20К, ЄАПБ - 2 тіла + 1500 по одному з кредитів, про який запитала у листі (у них 5 договорів). Спробую ще раз написати і попрошу в разі чого розбити на частини. Не люблю платити так, але виходу поки нема. В квітні хочу більше віддати людям.
Ще декілька кредитів не продали, або факторинги лояльні, може зможу закрити за тіло більшість, чи може і менше тіла, але не сильно готова розганятися в цьому місяці.

Морально стало ще легше від розуміння, що половину мфо віддала. Світло в кінці тунелю починаю потрохи бачити.
Хороший результат за пол года, так держать.
Если детально то сами закрывали или где-то одалживали на это все? Какие факторинги лояльные и сколько от тела предлагают плюсом?

Хороший результат за пол года, так держать.
Если детально то сами закрывали или где-то одалживали на это все? Какие факторинги лояльные и сколько от тела предлагают плюсом?
Я написала вище, що до жовтня барахталась, позичала. А потім в кінці жовтня змінила роботу і почала думати про те як заробити гроші, відкласти подушку, а потім мфо. З листопала не позичила ні копійки, а тільки віддавала, і віддавала те що позичила у серпні-жовтні (позичання, і мфо ці - це теж як залежність). Так що ні краплі, ні копійки :bye:
Дуже себе хвалю за те що заощаджую. Бо по витратам важко буває спланувати, інколи влажу в свій запас, коли не вистачає до закриття.
Все просто: працюю багато, витрачаю мало. Але відпочиваю, дбаю про себе, бо інакше можна себе загнати. Могла взяти парттайм і заробляти ще більше, але добре розумію, до чого проводить така завзятість. До вигорання і хвороб.

Какие факторинги лояльные и сколько от тела предлагают плюсом?
АФК - закрила один кредит за пів тіла, інший поки хочуть більше тіла, але я не спішу. По іншим не знаю 100%, читаю форум. Не буду нічого писати, поки не домовилась. Маю підозру що з Фінбуст домовлюсь, Кредит Капітал теж.

Останнє редагування:

UPDATE 4.04.25​

Ще в березні закрила:

За березень закрила 5 мфо.

Що було: 318К МФО (40 шт), загальний борг в жовтні 550 К (мфо+банки+люди).
Зараз що є: 150К МФО (17 шт). Людям віддала за цей час майже половину, банкам з жовтня декілька тис тіла. Про ці платежі тут не пишу, просто плачу по графіку.

Подскажите как у вас с Miloan и компанией?

Подскажите как у вас с Miloan и компанией?
Пропонували тіло + 3000 зверху, а потім продали ЄАПБ і Кредит Капіталу. У мене ціла пачка мілоановських контор.
ЄАПБ саме про Мілоановські не питала.
Кредит Капітал накрутили 3 тіла зверху. Дзвонили, дуже ввічливі але устопок немає поки. Читала що треба в якомусь кабінеті реєструватися і писати там. Але за тіло - це хіба що через декілька років (якщо до того часу не подадуть до суду). Крч не знаю поки, у мене зараз не вони в пріоритеті, а ЄАПБ почати і Кредит Каса. І ще є декілька поза факторингами. Хотілось би закривати за тіло. Не дуже хочу дарувати їм ці накрутки, бо я переплатила дуууже багато через пролонгації. Орієнтовно 200К на вітер. По-хорошому я вже нікому нічого не винна) лише людям і банкам. Але нажаль треба все закрити і покінчити з цим рано чи пізно (окей, хай рік на всі-всі борги).

Цікаво (комусь ця інфа буде корисна)​

Сьогодні зранку прийшло 5 смс, по кожному з договорів, які у Є АПБ із пропозиціями по "списанню". Передзвонила їм, так заінтригували.
Майкредит - за тіло +3К, Клікредіт - тіло +2К. Всі інші поки по 2 тіла. Сказала що готова частинами по одному закривати. Спочатку мнялись а потім погодились.
У мене в них ще аванс, фінбар, панго.

До цього я писала їм лист з проханням закрити фінбар за тіло, але вони погодили 2 тіла + ще зверху півтори тис грн, я не підтвердила намір іти на це. (Хтось мені на форумі доказував що їм нічого не треба писати, бо це типу підтвердження і вони одразу підуть до суду, але виявилось що ця людина випросила умови до закриття і проігнорила їх, тому вони і пішли до суду, маючи уже з чим).

Почну вже в цьому місяці з цим розбиратися. Тут важливо дотримуватися умов і графіків, які погодили.

Цікаво (комусь ця інфа буде корисна)​

Сьогодні зранку прийшло 5 смс, по кожному з договорів, які у Є АПБ із пропозиціями по "списанню". Передзвонила їм, так заінтригували.
Майкредит - за тіло +3К, Клікредіт - тіло +2К. Всі інші поки по 2 тіла. Сказала що готова частинами по одному закривати. Спочатку мнялись а потім погодились.
У мене в них ще аванс, фінбар, панго.

До цього я писала їм лист з проханням закрити фінбар за тіло, але вони погодили 2 тіла + ще зверху півтори тис грн, я не підтвердила намір іти на це. (Хтось мені на форумі доказував що їм нічого не треба писати, бо це типу підтвердження і вони одразу підуть до суду, але виявилось що ця людина випросила умови до закриття і проігнорила їх, тому вони і пішли до суду, маючи уже з чим).

Почну вже в цьому місяці з цим розбиратися. Тут важливо дотримуватися умов і графіків, які погодили.
Напомните когда продали еапб?

На 3-й місяць можуть побігти до суду. Але це індивідульно.
У меня у еапб аванскредит и ихний финбар, месяца 3наверное уже, насчитали ппц сколько, но с еапб я буду долбить адвокатов чтоб защищали, там тело большое а насчитали столько что даже в случае проигрыша с адвокатом я буду рад что мы просто боролись

Склалась думка, що ви суть зрозуміли. Але робите всерівно по інакшому, навіщо зара оплачувати ті відсотки, навіть якщо немає протермінування. Якщо в результаті в майбутньому ви зможете закрити за тіло? Краще відкладайте кошти і чекайте на пропозиції. Якщо вже були дзвінки до рідних, то яка різниця від скількох компаній будуть ще дзвінки, це вже ролі не зіграє.

З деякими компаніями якщо були сплачені відсотки в результаті якщо довго ігнорити можуть бути пропозиції по діючому кредиту перекрити тіло кредиту за рахунок сплачених відсотків і оплатити залишок
У мене так по кредит плюс і вийшло : з посиланням і відсотками хотіли 15400 ,поморозилась і в результаті відсотки списали,частину тіла перекрили попередні декілька оплати по графіку і вийшло до сплати 4689 грн.за умов оплати в 20 денний строк від дня отримання гарантійного листа

Опис: з просрочками і відсотками

У мене так по кредит плюс і вийшло : з посиланням і відсотками хотіли 15400 ,поморозилась і в результаті відсотки списали,частину тіла перекрили попередні декілька оплати по графіку і вийшло до сплати 4689 грн.за умов оплати в 20 денний строк від дня отримання гарантійного листа

Опис: з просрочками і відсотками
В гарантийке что написано? Если прощено, то уточните, потому что я закрывал кредит7 за половину тела и нужно на оставшуюся "прощеную" половина тела оплатить налог пдв и военный сбор

Назад
Угорі