Щоденник Діставайте попкорн - 31 кредит (281 000 грн тіла)

• Автор теми Автор теми Helga ^_^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 16K
UPDATE 3.03.25
Привіт :+1: (точніше -1) закрила -Манівео (Таліон, він же АФК) за півтіла +400 їм на лікування (взято було 10200). Відсотків раніше нажерлися з липня по жовтень, тому вартість цієї помилки майже 2 тіла. Вони мене задовбали за цей місяць повідомленнми в телеграм і смсками. Ну і за пів тіла мене влаштувало.

Всі інші якісь тихі. 13 заблокованих викликів в день. Було смс від 1 Credit (Abekor) про якусь акцію (раніше пропонували тіло+200).

В лютому віддала кругленьку суму боргу людині, частини тіл мфо по гарантійці, трохи банкам, раніше Селфі закрила, про що писала.
В березні має бути можливість закрити ще парочку і добити Фінсферу (останній платіж).

Залишилось 21 📋 мфо (170К тіл)
Набридло, але я навіть звикла що віддаю. Колись це закінчиться.

Поки факторинги мовчать, закриваю тих, хто йде на тіло і менше. ЄАПБ не йде менше ніж на 2 тіла. І в них декілька моїх кредитів.

Останнє редагування:
UPDATE 3.03.25
Привіт :+1: (точніше -1) закрила -Манівео (Таліон, він же АФК) за півтіла +400 їм на лікування (взято було 10200). Відсотків раніше нажерлися з липня по жовтень, тому вартість цієї помилки майже 2 тіла. Вони мене задовбали за цей місяць повідомленнми в телеграм і смсками. Ну і за пів тіла мене влаштувало.

Всі інші якісь тихі. 13 заблокованих викликів в день. Було смс від 1 Credit (Abekor) про якусь акцію (раніше пропонували тіло+200).

В лютому віддала кругленьку суму боргу людині, частини тіл мфо по гарантійці, трохи банкам, раніше Селфі закрила, про що писала.
В березні має бути можливість закрити ще парочку і добити Фінсферу (останній платіж).

Поки факторинги мовчать, закриваю тих, хто йде на тіло і менше. ЄАПБ не йде менше ніж на 2 тіла. І в них декілька моїх кредитів.
Ті АФК трохи странні. В мене було два борги в них. Торгувались за один то вони ніяк на тіло не йшли.
Дійшли до тіла + 25%, думаю ладно закрию. І тут за деякий час приходить повідомлення закрийте другий за пів тіла))) до чого ті торги були досі не ясно мені)

UPDATE 3.03.25

Вітаю, чудовий результат по єнотам!

Скажу по своєму досвіду, що коли вирішив взяти паузу у закриттях (я за 4 місяці закрив 8 контор, причому мої борги Ви памʼятаєте - 2018 рік), то перше відчуття, коли отримуєш ЗП - так, а куди ми зараз гроші кидаємо😆
А потім згадуєш, що зараз - нікуди, і аж ніяково якось)

Скажу по своєму досвіду, що коли вирішив взяти паузу у закриттях (я за 4 місяці закрив 8 контор, причому мої борги Ви памʼятаєте - 2018 рік), то перше відчуття, коли отримуєш ЗП - так, а куди ми зараз гроші кидаємо😆
В бк кидаємо, куди ж ще :)

Ті АФК трохи странні. В мене було два борги в них. Торгувались за один то вони ніяк на тіло не йшли.
Дійшли до тіла + 25%, думаю ладно закрию. І тут за деякий час приходить повідомлення закрийте другий за пів тіла))) до чого ті торги були досі не ясно мені)
а скільки часу договори були в них?

Дякую) Дехто і за 20% тіла у них закривав. Ну для мене 50% було несподіванкою. Ще у них Лимон але поки хочуть з хотілками - час покаже, у мене його багато.
У мене за 4 міс -5, але дуже жирні тіла. Дивлюся на свій список- там повно малих, навіть є 2500, але у факторинга. Я почала закривати спочатку найменші потім найбільші.

Останнє редагування:
UPDATE 19.03.25

Фінсфера -
закрито за тіло 10 К + 1000. Розбили по гарантійці на 2 платежі, 2 місяці дали. В кабінеті закрито.
Працюєм далі, бо арбайтен махт фрай.:vedma:
Поняття не маю кого закрию настуним, було б добре за тіло, бо в цьому місяці маю багато трат, була навіть важлива покупка (обновила ноут, бо це мій робочий інструмент). Але хочу третій якийсь кредит закрити у березні. В березні маю трохи додаткового заробітку окрім основної роботи.
Вчора мене сильно так накотило, до сліз. Вже пів року пройшло, а моментами ця ситуація з боргами сильно прибиває до землі.
В такі моменти не намагаюся з цим боротися, а піддаюся цьому стану - так швидше відпускає.

Поняття не маю кого закрию настуним
Киньте жребий)

Вчора мене сильно так накотило, до сліз. Вже пів року пройшло, а моментами ця ситуація з боргами сильно прибиває до землі.
Не надо.
Положительная динамика есть - это уже хорошо!!

В такі моменти не намагаюся з цим боротися а піддатися цьому стану - так швидше відпускає.
Таке ж саме ,накатує знатно(

UPDATE 19.03.25

Фінсфера -
закрито за тіло 10 К + 1000. Розбили по гарантійці на 2 платежі, 2 місяці дали. В кабінеті закрито.
Поняття не маю кого закрию настуним, було б добре за тіло, бо в цьому місяці маю багато трат, була навіть важлива покупка (обновила ноут, бо це мій робочий інструмент). Але хочу третій якийсь кредит закрити у березні. В березні маю трохи додаткового заробітку окрім основної роботи.
В такі моменти не намагаюся з цим боротися, а піддаюся цьому стану - так швидше відпускає.
чудовий темп, гарно працюєш 👍

UPDATE 19.03.25

Фінсфера -
Молодець. Преш як танк)

UPDATE 19.03.25

Фінсфера -
В мене вже місяців 7-8 протермінування, і з кожним тижнем все легше стає, попри те що я їх не закриваю останнім часом))

Не переживайте, якщо про МФО не думати (повністю перейти на новий номер, наприклад), то воно по-трохи відпускатиме.

Тим паче ви щомісяця когось закриваєте, тобто постійний рух вгору. 💪

В мене вже місяців 7-8 протермінування, і з кожним тижнем все легше стає, попри те що я їх не закриваю останнім часом))

Не переживайте, якщо про МФО не думати (повністю перейти на новий номер, наприклад), то воно по-трохи відпускатиме.

як ваші обставини із ШвидкоГроші ?

У Ел. Суді статус справи -- розглянуто. Рішення суду певно вступило в силу 27 лютого.
Писав окремо заяву з голови щодо прохання розтермінування, проте її так начебто проігнорували.

Поки ніякої комунікації з боку ШГ не було.

Думаю подзвонити їм десь під кінець місяця, і домовитись про терміни.

У Ел. Суді статус справи -- розглянуто. Рішення суду певно вступило в силу 27 лютого.
Писав окремо заяву з голови щодо прохання розтермінування, проте її так начебто проігнорували.

Поки ніякої комунікації з боку ШГ не було.

Думаю подзвонити їм десь під кінець місяця, і домовитись про терміни.
В мене теж є шг через який час в суд подали ?

Сколько просрочка у вас была? Первый раз предложили?
Договір з липня. Були 2 оплати їх хотілок і з жовтня прострочка. 4 міс пройшло до пропозиції, в лютому її надали, здається я сама їм писала, не пам'ятаю. До цього з ними не спілкувалась.

У мене стоїть блок Коллфільтер. Ну це для мене норомально інколи бентежитись, навіть по дрібницям, така особливість характеру :) Так, те що є рух менесаму ж мотивує. Ну і я справді налаштована вийти з усіх боргів. Але по часу вже намагаюся не планувати, бо в списку є непередбачувані товариші.

Назад
Угорі