Helga ^_^
Форумчанин
- Дописи
- 368
- Реакції
- 646
- Бали
- 1043
Helga ^_^ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
UPDATE 3.03.25
Привіт
(точніше -1) закрила -Манівео (Таліон, він же АФК) за півтіла +400 їм на лікування (взято було 10200). Відсотків раніше нажерлися з липня по жовтень, тому вартість цієї помилки майже 2 тіла. Вони мене задовбали за цей місяць повідомленнми в телеграм і смсками. Ну і за пів тіла мене влаштувало.
Всі інші якісь тихі. 13 заблокованих викликів в день. Було смс від 1 Credit (Abekor) про якусь акцію (раніше пропонували тіло+200).
В лютому віддала кругленьку суму боргу людині, частини тіл мфо по гарантійці, трохи банкам, раніше Селфі закрила, про що писала.
В березні має бути можливість закрити ще парочку і добити Фінсферу (останній платіж).
Залишилось 21
мфо (170К тіл)
Набридло, але я навіть звикла що віддаю. Колись це закінчиться.
Поки факторинги мовчать, закриваю тих, хто йде на тіло і менше. ЄАПБ не йде менше ніж на 2 тіла. І в них декілька моїх кредитів.
Привіт
(точніше -1) закрила -Всі інші якісь тихі. 13 заблокованих викликів в день. Було смс від 1 Credit (Abekor) про якусь акцію (раніше пропонували тіло+200).
В лютому віддала кругленьку суму боргу людині, частини тіл мфо по гарантійці, трохи банкам, раніше Селфі закрила, про що писала.
В березні має бути можливість закрити ще парочку і добити Фінсферу (останній платіж).
Залишилось 21
Набридло, але я навіть звикла що віддаю. Колись це закінчиться.
Поки факторинги мовчать, закриваю тих, хто йде на тіло і менше. ЄАПБ не йде менше ніж на 2 тіла. І в них декілька моїх кредитів.
Останнє редагування: