Щоденник Діставайте попкорн - 31 кредит (281 000 грн тіла)

• Автор теми Автор теми Helga ^_^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 16K
Алекс до речі і мені не присилав ніяких пропозицій ,а тоді зайшла в кабінет і там акція висить тіло +500 здається грн 🙄 дивні вони...
А у вас були пролонгації у них?
Я почитала форум по ним і прийняла тоді рішення одразу домовлятись. Розбили тіло і 60% зверху на помісячну оплату. Ще 2 міс залишилось. Але теж хтось писав що й за тіло вдавалось закрити, а інші писали що суд Алекси виграли.

Останнє редагування:
А у вас були пролонгації у них?
Я почитала форум по ним і прийняла тоді рішення одразу домовлятись. Розбили тіло і 60% зверху на помісячну оплату. Ще 2 міс залишилось. Але теж хтось писав що й за тіло вдавалось закрити, а інші писали що суд Алекси виграли.
Ні ,взагалі нічого не платила.
Ну може що в мене там невелике тіло було 2500,того так.
Але якби я випадково не зайшла ,то і не знала б за цю акцію

У мене 10 тис. і нічого їм не платила, одразу домовилась про закриття частинами із зупинкою відсотків. Що вже думати як могло бути... А у вас гарна пропозиція - закривайте)

У мене 10 тис. і нічого їм не платила, одразу домовилась про закриття частинами із зупинкою відсотків. Що вже думати як могло бути... А у вас гарна пропозиція - закривайте)
Так ,я закрила)

Не знаю в яку тему закинути. Вже не так багато залишилось МФО, майже вилізла, декілька місяців тиша, але сьогодні розсилочка у Вайбері людям які зареєстровані на моїй колишній адресі.
Типу, завтра чекайте примусово стягнення за адресою... Честно кажучи не стикалася з таким за увесь час, але..
Може знає хтось, хто б це міг бути?
З пов.

Не знаю в яку тему закинути. Вже не так багато залишилось МФО, майже вилізла, декілька місяців тиша, але сьогодні розсилочка у Вайбері людям які зареєстровані на моїй колишній адресі.
Типу, завтра чекайте примусово стягнення за адресою... Честно кажучи не стикалася з таким за увесь час, але..
З пов.
Да хто завгодно .
Та й ми ж тут не екстрасенси 😅
Дивлячись мабуть хто в вас є.

З пов.
Так у вас біполярка? Андрій, вилізла, стикалася?

Так у вас біполярка? Андрій, вилізла, стикалася?
Шифруюся😂
Забула, що вказала такий нікнейм, останній раз коли писала треба було)

Да хто завгодно .
Та й ми ж тут не екстрасенси 😅
Дивлячись мабуть хто в вас є.
Вибачаюсь)
Та з тих кого знаю : Фінколлект та АФК — це ті хто нещодавно хоч якось давав про себе знати.

Шифруюся😂

Вибачаюсь)
Та з тих кого знаю : Фінколлект та АФК — це ті хто нещодавно хоч якось давав про себе знати.
Мені здається що АФК,але це не точно😅

Шифруюся😂

Вибачаюсь)
з фінколектом мав справу,можливо навіть двічі, ні агресії , ні погроз від них не помічалось, з афк справи немав, але судячи по коментарях та відгуках,якшо вони у вас є чи ви у них, то це дуже ймовірно,що вони

Мені здається що АФК,але це не точно😅
Вони ще восени звонили усім колегам матері, але типу ввічливо.
Я тоді скаргу писала,навіть з відповіддю, але там а ля : ми такого не робили.
Ото тепер тільки чекати)

з фінколектом мав справу,можливо навіть двічі, ні агресії , ні погроз від них не помічалось, з афк справи немав, але судячи по коментарях та відгуках,якшо вони у вас є чи ви у них, то це дуже ймовірно,що вони
Та я теж не думаю,що то фінколект, ставлю на АФК, бо вони притихли з того моменту коли скаргу написала, мабуть прийшов час...

Вони ще восени звонили усім колегам матері, але типу ввічливо.
Я тоді скаргу писала,навіть з відповіддю, але там а ля : ми такого не робили.
Ото тепер тільки чекати)

Та я теж не думаю,що то фінколект, ставлю на АФК, бо вони притихли з того моменту коли скаргу написала, мабуть прийшов час...
А Афк есть неприятные персонажи, а есть прям очень интересные и воспитанные)
Мне попалась менеджер душечка) ни одного кривого слова в мой адрес, хотя я не выходила на связь и не хотела тогда вообще их закрывать.
А вот попала на горячую линию так это треш, ставила одну барышню на место, объясняя что это им нужно а не мне ,,,

А Афк есть неприятные персонажи, а есть прям очень интересные и воспитанные)
Мне попалась менеджер душечка) ни одного кривого слова в мой адрес, хотя я не выходила на связь и не хотела тогда вообще их закрывать.
А вот попала на горячую линию так это треш, ставила одну барышню на место, объясняя что это им нужно а не мне ,,,
Мне тогда попался весьма неприятный тип, когда я перешла на русский, начал всячески кривлять, за что был послан на х..
Сразу же перезвонил и начал притворяться душкой. Хотя по итогу, после окончания разговора,устроил тройной обзвон всех и вся.
Но вот история с Вайбером впервые, посмотрим что будет)

Мне тогда попался весьма неприятный тип, когда я перешла на русский, начал всячески кривлять, за что был послан на х..
Сразу же перезвонил и начал притворяться душкой. Хотя по итогу, после окончания разговора,устроил тройной обзвон всех и вся.
Но вот история с Вайбером впервые, посмотрим что будет)
А нащо ви з ними спілкуєтесь?

А скільки часу Прострочка в Алекс була?

З пов.
В доповнення.
Це на 99% вилізла Монетка з 2021го року.
Зараз робот кожну хвилину .
Чи допоможе скарга в НБУ?
Може хтось останнім часом стикався?
З пов.

В доповнення.
Це на 99% вилізла Монетка з 2021го року.
Зараз робот кожну хвилину .
Чи допоможе скарга в НБУ?
Може хтось останнім часом стикався?
З пов.
Шукайте відповідну тему на форумі по цій конторі.

Зараз дійшла до цього. Це була помилка але всі які розморозила вже мушу закрити за тіло і стандартний 0,8 - 1% день. Намагатимусь завчасно, поки не накапали відсотки. Біти просто тре закрити, бо вони спарсили тел книгу як і Євоші.

Смартівей, Треба, ШвидкоГроші дали мені норм умови, списали якісь частини штрафів і відсотків. Тому я і пішла на це. І реструктуризація - це коли % фікс і платиш частинами , відсотки не нараховують. ШвидкоГроші лише рахують, але в них логічна розбивка по частинам. Пролонгації в усіх інших шаражок типу Мілоан, Тенго, Аміго - це трешняк, Якщо закидуєш гроші в тіло, то на відсотки до кінця сроку це не впливає. Це дико бісить. Я так спробувала з Аміго. Тобто видно як ця сума в 1 чергу йде на якісь їхні збори а не в тіло. І не впливає на загальний %. По них краще одразу нічого не думати а чекати пропозицій за тіло.
Але так, не варто спішити йти в пролонгації, навіть якщо встигаєш по графіку, і маєш що закинути в тіло кредиту щоб зменшити відсотки. Хіба що це більше 50% тіла, а інші 50 в найближчі дні. Це мова лише коли нема ще просрочки.
Я памятаю як колись смартіки закалупали усіх, всім смс, спам дзвінки і т д.
Зараз дивлюсь порозумнішали

Назад
Угорі