Щоденник Діставайте попкорн - 31 кредит (281 000 грн тіла)

• Автор теми Автор теми Helga ^_^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 16K
Всім привіт. Трохи апдейту.

Фінсфера надали гарантійку розбиття тіла на 2 платежі + 1000. Тіло було 10 000. То ж внесла 5500 через кабінет, ще стільки ж внесу наступного місяця. Договір з липня десь, прострочка з жовтня.

Манівео (Таліон, тобто АФК) пропонують 60% тіла закривати. Була така акція до дня всіх закоханих :scratch_one-s_head:- відмовилась, сказала коли буду готова. За таку суму готова закрити, бо переплатила більше тіла відсотками. Ще у них же Лімон - тільки от купили. Мілоан договір з червня, Лімон з серпня - забила платити в листопаді і в грудні відповідно. З грудня взагалі нікому ні копійки пролонгацій - і тоді стало простіше.

Писала лист ЄАПБ (у них 4 чи 5 кредитів). Питала лише по одному, Фінбар, - їх можна закрити лише за 2 тіла... Поки не спішу. Але в березні буду щось думати. Думаю закривати їх частинами. По черзі кожен договір.

Ще 20+ кредитів мфо (точніше 22) Близько 180 тис тіл по моїм даним. Але через ЄАПБ розумію що історія затягнеться. (На піку мала 318 К по всім мфо)

Віддала повністю борг другу, більше 10 тис залишалось. Ще двом винна але віддаю рівні суми щомісяця. Так само з банками, але там зовсім потрохи закриваю тіла.

Заробітку поки вистачає на розгрібання боргів, але звісно хотілось би більше, щоб це було швидше, і можна було жити більш комфортно. Але загалом я вважаю що непогано розприділяю тепер бюджет. Головне що вистачає на базові потреби +10% відкладаю. Якраз відкладені кошти - це вже про майбутній комфорт і важливі покупки.

Щоб стати повністю вільною людиною треба ще десь рік. Це насправді дуже пригнічує, бо життя ніби стоїть на паузі, поки я себе розкопую. Заробляти більше, щоб платити більше мфо - не дає натхнення, але можна збільшити тоді і заощадження - оце цікавіше.
Класний прогрес. Рік пройде швидко, борги віддадуться, досвід залишится як і заощадження) Ех, згадую себе рік назад такі ж відчуття про життя на паузі. зараз все зовсім інакше, чого і вам бажаю.

Класний прогрес. Рік пройде швидко, борги віддадуться, досвід залишится як і заощадження) Ех, згадую себе рік назад такі ж відчуття про життя на паузі. зараз все зовсім інакше, чого і вам бажаю.
У вас багато до закриття?)
Чи ви вже?)

мені ще ~50к тіл. Я б закрив одним махом, але на тіла чи тіла + пару к зверху не йдуть мої шараги((( Хочуть від 1,5 до 3 тіл.
Зрозуміло ну вже можна сказати фінішна пряма)
Так це вже у факторингів?

і як воно, є життя без боргів? :smile:

( Хочуть від 1,5 до 3 тіл.
а хто це такий хоче 3 тіла?

Адвокат Вам знадобиться тільки тоді, коли вже на Вас подали в суд(краще звертатись до перевірних з нашого форума, з багатим портфелем справ), усі інші то шахраї-помогатори, які максимум що, це дадуть Вам інформацію яку ви вже отримали тут. Ні в якому разі не звертайтесь до всяких компаній типу "Захист" та інші які обіцяють допомогти з кредитами, люди віддавали великі кошти, а отримували нічого та програні суди, на форумі багато інформації, буде час, прочитайте обов'язково.
MyCredit, ClickCredit - це одна контора, через 3-7 місяців у кабінеті можна буде зробити оплату по тілу кредита розбиту на 11 платежів, або відразу повністью, але вони про це не повідомляють.
Slon - закрив за пів тіла через 8 місяців
CreditPlus розбили на 6 платежів тіло
Кредит каса и бет капитал краще відразу закрити
Кредит касса безобидные.
Бит кепитал самые ужасные

Зрозуміло ну вже можна сказати фінішна пряма)
Так це вже у факторингів?
Доброго дня. Все в факторингів крім КЛТ
Насправді є, в один момент ти розумієш що можно розблокати невідомі дзвінки, їх колись було 300 в день тепер штук 5, розумієш що в тупіку маєш пару грн на чорний день. Нема тої двіжухи звичайно, тьорок з шарагами, адреналіну) ти просто живеш звичайне життя)

а хто це такий хоче 3 тіла?
Якась контора Ел.Ен. Їм там продали по третьому кругу якійсь борг. вони шлють листи на пошту, я їх в корзину відправляю. так і бавимось. Я не вникаю наразі, немаю на них часу, є речі важливіші ніж факторинги

Останнє редагування:
Всім привіт. Трохи апдейту.

Фінсфера надали гарантійку розбиття тіла на 2 платежі + 1000. Тіло було 10 000. То ж внесла 5500 через кабінет, ще стільки ж внесу наступного місяця. Договір з липня десь, прострочка з жовтня.

Манівео (Таліон, тобто АФК) пропонують 60% тіла закривати. Була така акція до дня всіх закоханих :scratch_one-s_head:- відмовилась, сказала коли буду готова. За таку суму готова закрити, бо переплатила більше тіла відсотками. Ще у них же Лімон - тільки от купили. Мілоан договір з червня, Лімон з серпня - забила платити в листопаді і в грудні відповідно. З грудня взагалі нікому ні копійки пролонгацій - і тоді стало простіше.

Писала лист ЄАПБ (у них 4 чи 5 кредитів). Питала лише по одному, Фінбар, - їх можна закрити лише за 2 тіла... Поки не спішу. Але в березні буду щось думати. Думаю закривати їх частинами. По черзі кожен договір.

Ще 20+ кредитів мфо (точніше 22) Близько 180 тис тіл по моїм даним. Але через ЄАПБ розумію що історія затягнеться. (На піку мала 318 К по всім мфо)

Віддала повністю борг другу, більше 10 тис залишалось. Ще двом винна але віддаю рівні суми щомісяця. Так само з банками, але там зовсім потрохи закриваю тіла.

Заробітку поки вистачає на розгрібання боргів, але звісно хотілось би більше, щоб це було швидше, і можна було жити більш комфортно. Але загалом я вважаю що непогано розприділяю тепер бюджет. Головне що вистачає на базові потреби +10% відкладаю. Якраз відкладені кошти - це вже про майбутній комфорт і важливі покупки.

Щоб стати повністю вільною людиною треба ще десь рік. Це насправді дуже пригнічує, бо життя ніби стоїть на паузі, поки я себе розкопую. Заробляти більше, щоб платити більше мфо - не дає натхнення, але можна збільшити тоді і заощадження - оце цікавіше.
Подскажите до продажи финбар долго был в просрочке и предлагали они перед продажей что то адекватное?

Подскажите до продажи финбар долго был в просрочке и предлагали они перед продажей что то адекватное?
Через 3 міс приблизно пропонували за тіло (у мене на той час були пропозиції за пів тіла тому я проігнорила). Продали досить швидко, місяць 4-й десь

Я не вникаю наразі, немаю на них часу, є речі важливіші ніж факторинги
Я і зараз не ставлю кредити на 1 місце в житті, але це одна із проблем які вирішую. Але періодами є відчуття обмеженості через всю цю історію. Мені зараз теж мало телефонують, і рідко пишуть, навіть смс вже менше. У мене це розгрібання триває із серпня, так що теж скоро рік. Але повністю видихну тільки коли ще й банки закрию, а це 2026 рік, мабуть що березень.

Останнє редагування:
Але періодами є відчуття обмеженості через всю цю історію
нажаль за цей досвід з мфо доводиться платити так чи інакше. Добре що у вас є чітке бачення термінів закриття цього, це дисциплінує)

На скільки знаю, мукредит і Алекс нормальні, можуть рефінансувати та списати відсотки, колись зтикалась. Але треба в них гарантійний лист вимагати із графіком погашення

нажаль за цей досвід з мфо доводиться платити так чи інакше. Добре що у вас є чітке бачення термінів закриття цього, це дисциплінує)
Хтось платить а хтось не платить) тут кожному своє. Я насправді вже стільки відсотків позаплачувала, що всіх нагодувала) І коли ЄАПБ хочуть 2 тіла, то це м'яко кажучи підтратовує.

На скільки знаю, мукредит і Алекс нормальні, можуть рефінансувати та списати відсотки, колись зтикалась. Але треба в них гарантійний лист вимагати із графіком погашення
Майредит - 3-5 міс і кредит продають на факторинг ЄАПБ. Алекс на тіло не йдуть навіть через півтора року. А по гарантійному листу це стосується всіх мфо - тільки так закривати якщо кажуть про спец. умови закриття.

Хтось платить а хтось не платить) тут кожному своє. Я насправді вже стільки відсотків позаплачувала, що всіх нагодувала) І коли ЄАПБ хочуть 2 тіла, то це м'яко кажучи підтратовує.

Майредит - 3-5 міс і кредит продають на факторинг ЄАПБ. Алекс на тіло не йдуть навіть через півтора року. А по гарантійному листу це стосується всіх мфо - тільки так закривати якщо кажуть про спец. умови закриття.
а майкредит вам пропонував тіло чи ви не дивились кабінет?

По поводу манивео (талион) закрыла вместо 30 тыс за 2 тыс. Просрочка 2.5 мес. Но я там выплатила практически 2 тела

По поводу манивео (талион) закрыла вместо 30 тыс за 2 тыс. Просрочка 2.5 мес. Но я там выплатила практически 2 тела
Мені сьогодні уже запропонували 50% тіла майже... Треба ще почекати) Я виплатила майже півтора тіла.

Назад
Угорі