Щоденник Діставайте попкорн - 31 кредит (281 000 грн тіла)

• Автор теми Автор теми Helga ^_^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 16K
З прийдешнім 2025, форумчани 🎄
Нехай ваші труднощі будуть позаду! Бо борги - це не проблема, а лише тимчасова неприємність ;)

Update​

Закрито Кредит Плюс 15 000 за 75% від тіла. - 11250. По ним на початку були пролонгації (десь 6000 відсотками) потім забила.

Ще зменшила тіло кредиту в ПриватБанк на 4 тис, бо в минулому міс забила на них.
Друзям віддала сумарно 8000 за грудень.
В січні теж чекатиму пропозицій нижче тіла (веду переговори із СелфіКредит 😄). Ну і всі *******, яким встигла по тупості добряче відбашляти відсотками, мають шанс, якщо підуть на компроміс.

Від слова "Кредит" мене нудить) Щоб було легше, тримаю певну суму відкладеною. Бо кредит можу тільки у самої себе брати тепер, безідсотковий.
Головне - не захворіти трудоголізмом, бо увесь час працюю.🙂
Праця отвлекает и даёт свой результат, мотивация работать... может после всего трудоголизм войдёт в привычку и все у нас будет хорошо... с новым годом?

Праця отвлекает и даёт свой результат, мотивация работать... может после всего трудоголизм войдёт в привычку и все у нас будет хорошо... с новым годом?
Це Ви згідно лозунгу "праця робить вільним"?

Це Ви згідно лозунгу "праця робить вільним"?
Та нет, просто как у меня... работа отвлекает, причём даёт свои плоды, может не всем подходит такое, лучше забить и жить как жил, но мне кажется что такие ситуации(большие долги) это звоночек чтоб меняться, бороться со своей ленью, хотелками, выходить с зоны комфорта и становиться лучше и сильнее... может и не прав, хз, но мне этот движ приносит в какой-то мере удовольствие... именно что я могу переступить через себя.

Та нет, просто как у меня... работа отвлекает, причём даёт свои плоды, может не всем подходит такое, лучше забить и жить как жил, но мне кажется что такие ситуации(большие долги) это звоночек чтоб меняться, бороться со своей ленью, хотелками, выходить с зоны комфорта и становиться лучше и сильнее... может и не прав, хз, но мне этот движ приносит в какой-то мере удовольствие... именно что я могу переступить через себя.
У мене теж багато змін в житті відбулося завдяки всупереч боргам. Але ніхто мене туди не заганяв, але можливо я не дуже глибоко розуміла наслідки, бо кредитам користуюсь насправді небагато років (я навіть про банківські). Тому це болото, як і дитячі хвороби, в дорослому віці даються важче, бо вже наросли великі ліміти - влазиш в це глибше.
Я стала цікавитися cashflow, інвестиціями. І соромно признатись, але базову фінансову грамотність (як формувати власні заощадження, які відсотки тощо) зрозуміла нещодавно. Дівчинка 30+ рочків). Ну і це дає більше впевненості, так що плюси є.
Ну і перевірка оточення (я знала що воно в мене класне, але зараз розумію це ще краще і ціную цих людей).
может после всего трудоголизм войдёт в привычку и все у нас будет хорошо... с новым годом?
Я проти трудоголізму - це крайність. В усьому має бути здоровий баланс.
Зараз у мене просто не вийде інакше ніж ставити роботу на 1 місце. Але я працюю для того, щоб далі знайти баланс, і всі сфери життя були наповнені.

І соромно признатись, але базову фінансову грамотність (як формувати власні заощадження, які відсотки тощо) зрозуміла нещодавно. Дівчинка 30+ рочків). Ну і це дає більше впевненості, так що плюси є.
А чего соромно? В школе преподают много чего лишнего, забивают голову, достаточно математику и правописание, остальное мусор, а вот финансовой грамотности нет, а это основа основ в нашей жизни.

А чего соромно? В школе преподают много чего лишнего, забивают голову, достаточно математику и правописание, остальное мусор, а вот финансовой грамотности нет, а это основа основ в нашей жизни.
100%) а ще нас батьки не вчили бо вони вийшли із СРСР, де не було такої споживацької культури як в "буржуазному світі". Кредитами майже ніхто не користувався а після розвалу совка всі почали боятися банків, щоб знову не згоріли вклади.
Думаю, тут якраз батьки мають доносити своїм дітям певні базові речі. Я своїх звісно не виню, бо вони теж фінансово неграмотні.

Вітання, форумчани 👋

Продовжую звільнятися з кредитної кабали.

МФО​

Закрила у січні Selfie - 4599 (тіло було 5000) - по ним було трохи відсотків сплачено ще до протермінувань.
Ось в лютому закрила Lehko - 5500 (тіло було 5500) - нажаль теж раніше були відсотки сплачені.

Оплачено 4000 січень-лютий і залишилося 4000 частини AlexCredit. - плачу частинами, і відсотки заморожені. Плачу по графіку, до квітня включно.
Домовилася з Фінсфера про закриття тіло+1000 двома кусками (тіло 10 000)

Із приколів - сьогодні довела Кредит Касу до того що вони кинули слухавку:smile60:
Тепер спілкуюсь з упирями так, що вони знають Who is the boss.

Сьогодні хотіла закрити FirstCredit але говорила з хамлом, і вирішила, що хай тепер самі клянчать.
Avira хоче тіло + 1000
Top1 - тіло (а я хочу пів)
Lovilave - тіло +% (хочу тіло)

По дзвінкам. Мені майже ніхто не дзвонить, навіть вимикаю Колфільтер бо чекаю дзвінки від факторингу, думати що робити (у мене ще 20 контор доречі). Уже половина договорів у факторингу (Таліон, ЄАПБ, Кредит Капітал). АФК (звонілки таліон) отримали скаргу НБУ за дзвінок лівій людині. Брехали що це не вони. Пропонують тіло (10К) + 5К йдуть на...х

По судовій владі все чисто поки. Але готова захищатись.

Банки​

В кінці 24 року Пумб і Моно знизив ліміти. Думала вийти по ним на пільговий період, але тепер буду платити мінімальні платежі. Приват банк реструктуризація. Близько 5000 уходить на банки в місяць, з цього 2000 - відсотки, що неприємно.

Людям​

Одному і друзів в цьому міс повністю повертаю борг, ще 2-м плачу щомісяця кусочками. Кажуть щоб не хвилювалась. Ще винна мамі, але вона знає в якій я опі. Але навіть мамі я хочу повернути. В січні людям повернула 13 000, у лютому - 14 000 планую, в березні - 6000.

Поки як писала, йду по плану. З березня -1 людина тому буду більше перекривати мфо (хочу це скинути з хвоста).

Останнє редагування:
Вітання, форумчани 👋

МФО​

Закрила у січні Selfie - 4599 (тіло було 5000) - по ним було трохи відсотків сплачено ще до протермінувань.
Ось в лютому закрила Lehko - 5500 (тіло було 5500) - нажаль теж раніше були відсотки сплачені.

Оплачено 4000 січень-лютий і залишилося 4000 частини AlexCredit. - плачу частинами, і відсотки заморожені. Плачу по графіку, до квітня включно.

Із приколів - сьогодні довела Кредит Касу до того що вони кинули слухавку:smile60:

Сьогодні хотіла закрити FirstCredit але говорила з хамлом, і вирішила, що хай тепер самі клянчать.
Avira хоче тіло + 1000

По дзвінкам. Мені майже ніхто не дзвонить, навіть вимикаю Колфільтер бо чекаю дзвінки від факторингу, думати що робити (у мене ще 20 контор доречі). Уже половина договорів у факторингу (Таліон, ЄАПБ, Кредит Капітал). АФК (звонілки таліон) отримали скаргу НБУ за дзвінок лівій людині. Брехали що це не вони. Пропонують тіло (10К) + 5К йдуть на...х

Банки​

В кінці 24 року Пумб і Моно знизив ліміти. Думала вийти по ним на пільговий період, але тепер буду платити мінімальні платежі. Приват банк реструктуризація. Близько 5000 уходить на банки в місяць, з цього 2000 - відсотки, що неприємно.

Людям​

Одному і друзів в цьому міс повністю повертаю борг, ще 2-м плачу щомісяця кусочками. Кажуть щоб не хвилювалась. Ще винна мамі, але вона знає в якій я опі. Але навіть мамі я хочу повернути.

Поки як писала, йду по плану. З березня -1 людина тому буду більше перекривати мфо.
Ого! Розкажіть про Кредит Касу 👍

Ого! Розкажіть про Кредит Касу 👍
Я їх закрила у вересні а в жовтні хватанула знову, бо була у відчаї. Вони мені з 20 тис нарахували 40. Дзвонили сьогодні не знаю навіть навіщо, почали розповідати що подадуть на мене в суд по статті шахрайство, і я їм пояснила хто тут шахрай))) Хлопчик образився і кинув слухавку. написала через фіолетову кнопку що можу закрити за тіло в березні)
...
Ще цікаво, може кому буде корисно. У мене вивелася чітка формула від доходу: 60% - на всі тіла борги, без відсотків. 30% - живу і відсотки банкам, мфо (якщо хочуть більше тіла) і 10% - заощадження (тут фін. подушка і гроші на важливі речі, наприклад оновити ноут для роботи, що є інвестицією\ одяг теж в цій графі, бо я люблю якісний одяг, який ношу довго). Спочатку я 80% доходу віддавала на борги, але це дуже придавлює, я так не можу.

Останнє редагування:
Вітання, форумчани 👋

МФО​

Avira хоче тіло + 1000

Банки​

Людям​

Одному і друзів в цьому міс повністю повертаю борг, ще 2-м плачу щомісяця кусочками. Кажуть щоб не хвилювалась. Ще винна мамі, але вона знає в якій я опі. Але навіть мамі я хочу повернути. В січні людям повернула 13 000, у лютому - 14 000 планую, в березні - 6000.

Поки як писала, йду по плану. З березня -1 людина тому буду більше перекривати мфо (хочу це скинути з хвоста).
Привіт!
Радий чути, що вже скоро фініш)

Я трохи пригальмував темп (непередбачувані витрати + пішов з галєри), тому в мене з 13 лишилось 5 + два платежі по credit365 (там на 5 міс було)

Оточенню вже не дзвонять?

Я їх закрила у вересні а в жовтні хватанула знову, бо була у відчаї. Вони мені з 20 тис нарахували 40. Дзвонили сьогодні не знаю навіть навіщо, почали розповідати що подадуть на мене в суд по статті шахрайство, і я їм пояснила хто тут шахрай))) Хлопчик образився і кинув слухавку. написала через фіолетову кнопку що можу закрити за тіло в березні)
...
Ще цікаво, може кому буде корисно. У мене вивелася чітка формула від доходу: 60% - на всі тіла борги, без відсотків. 30% - живу і відсотки банкам, мфо (якщо хочуть більше тіла) і 10% - заощадження (тут фін. подушка і гроші на важливі речі, наприклад оновити ноут для роботи, що є інвестицією\ одяг теж в цій графі, бо я люблю якісний одяг, який ношу довго). Спочатку я 80% доходу віддавала на борги, але це дуже придавлює, я так не можу.
Супер! Ви - молодець 👍

Вітання, форумчани 👋

МФО​

Avira хоче тіло + 1000

Банки​

Людям​

Привіт))
Скажи а є комунікація з єапб чи кредит капіталом, щось пропонують, я поки з ними не спілкуюсь, залишилось закрити декілька кантор з тілами.

Привіт!
Радий чути, що вже скоро фініш)

Я трохи пригальмував темп (непередбачувані витрати + пішов з галєри), тому в мене з 13 лишилось 5 + два платежі по credit365 (там на 5 міс було)

Оточенню вже не дзвонять?
Та фініш ще не скоро - 20 мфо в списку, а далі банки. Якщо до серпня розгребу мфо, буде гуд.
Оточенню дзвонили останнія раз АФК, татові смс слали не знаю хто, більше не турбували.
Ви зараз в пошуку роботи?

Останнє редагування:
Та фініш ще не скоро - 20 мфо в списку, а далі банки. Якщо до серпня розгребу мфо, буде гуд.
Ви зараз в пошуку роботи?
Зараз хочу перепочити пару тижнів, а далі - буду подаватися на вакансії)
Є сайд-проектик, який займає 4 години на день по вечорам (я от як раз на ньому зараз), але основної роботи наразі нема

Привіт))
Скажи а є комунікація з єапб чи кредит капіталом, щось пропонують, я поки з ними не спілкуюсь, залишилось закрити декілька кантор з тілами.
Якісь смс приходили: негайно оплатіть а то буде аяяй) які я просто ігнорю. Не бачу смисла виходити на зв'язок, коли є пропозиції за тіло від інших мфо. Вони тільки місяць чи пару тижнів як купили договори. Але думаю, що я спробую вияснити ситуацію. Договорів моїх одні і другі накупили цілий веєр. В суд не спішать бо я не оф. працюю.

Зараз хочу перепочити пару тижнів, а далі - буду подаватися на вакансії)
Є сайд-проектик, який займає 4 години на день по вечорам (я от як раз на ньому зараз), але основної роботи наразі нема
Немає нічого поганого щоб місяць перепочити. А далі знайдете своє, головне правильно забажати)

Якісь смс приходили: негайно оплатіть а то буде аяяй) які я просто ігнорю. Не бачу смисла виходити на зв'язок, коли є пропозиції за тіло від інших мфо. Вони тільки місяць чи пару тижнів як купили договори. Але думаю, що я спробую вияснити ситуацію. Договорів моїх одні і другі накупили цілий веєр. В суд не спішать бо я не оф. працюю.

Немає нічого поганого щоб місяць перепочити. А далі знайдете своє, головне правильно забажати)
Сподіваюсь, fullstack з роком досвіду ще комусь пригодиться)

Дякую!

Сподіваюсь, fullstack з роком досвіду ще комусь пригодиться)

Дякую!
Якщо мало досвіду, укр ринок, то можна зачепитися на Фрілансхант - додатковий дохід, і так можна знайти фултайм. Апворк дехто хвалить.
Або шукати ціленаправлено в IT компаніях, LinkedIn

Всім привіт. Трохи апдейту.

Фінсфера надали гарантійку розбиття тіла на 2 платежі + 1000. Тіло було 10 000. То ж внесла 5500 через кабінет, ще стільки ж внесу наступного місяця. Договір з липня десь, прострочка з жовтня.

Манівео (Таліон, тобто АФК) пропонують 60% тіла закривати. Була така акція до дня всіх закоханих :scratch_one-s_head:- відмовилась, сказала коли буду готова. За таку суму готова закрити, бо переплатила більше тіла відсотками. Ще у них же Лімон - тільки от купили. Мілоан договір з червня, Лімон з серпня - забила платити в листопаді і в грудні відповідно. З грудня взагалі нікому ні копійки пролонгацій - і тоді стало простіше.

Писала лист ЄАПБ (у них 4 чи 5 кредитів). Питала лише по одному, Фінбар, - їх можна закрити лише за 2 тіла... Поки не спішу. Але в березні буду щось думати. Думаю закривати їх частинами. По черзі кожен договір.

Ще 20+ кредитів мфо (точніше 22) Близько 180 тис тіл по моїм даним. Але через ЄАПБ розумію що історія затягнеться. (На піку мала 318 К по всім мфо)

Віддала повністю борг другу, більше 10 тис залишалось. Ще двом винна але віддаю рівні суми щомісяця. Так само з банками, але там зовсім потрохи закриваю тіла.

Заробітку поки вистачає на розгрібання боргів, але звісно хотілось би більше, щоб це було швидше, і можна було жити більш комфортно. Але загалом я вважаю що непогано розприділяю тепер бюджет. Головне що вистачає на базові потреби +10% відкладаю. Якраз відкладені кошти - це вже про майбутній комфорт і важливі покупки.

Щоб стати повністю вільною людиною треба ще десь рік. Це насправді дуже пригнічує, бо життя ніби стоїть на паузі, поки я себе розкопую. Заробляти більше, щоб платити більше мфо - не дає натхнення, але можна збільшити тоді і заощадження - оце цікавіше.

Останнє редагування:
Всім привіт. Трохи апдейту.

Фінсфера надали гарантійку розбиття тіла на 2 платежі + 1000. Тіло було 10 000. То ж внесла 5500 через кабінет, ще стільки ж внесу наступного місяця. Договір з липня десь, прострочка з жовтня.

Манівео (Таліон, тобто АФК) пропонують 60% тіла закривати. Була така акція до дня всіх закоханих :scratch_one-s_head:- відмовилась, сказала коли буду готова. За таку суму готова закрити, бо переплатила більше тіла відсотками. Ще у них же Лімон - тільки от купили. Мілоан договір з червня, Лімон з серпня - забила платити в листопаді і в грудні відповідно. З грудня взагалі нікому ні копійки пролонгацій - і тоді стало простіше.

Писала лист ЄАПБ (у них 4 чи 5 кредитів). Питала лише по одному, Фінбар, - їх можна закрити лише за 2 тіла... Поки не спішу. Але в березні буду щось думати. Думаю закривати їх частинами. По черзі кожен договір.

Ще 20+ кредитів мфо (точніше 22) Близько 180 тис тіл по моїм даним. Але через ЄАПБ розумію що історія затягнеться.

Віддала повністю борг другу, більше 10 тис залишалось. Ще двом винна але віддаю рівні суми щомісяця. Так само з банками, але там зовсім потрохи закриваю тіла.

Заробітку поки вистачає на розгрібання боргів, але звісно хотілось би більше, що це було швидше, і можна було жити більш комфортно. Але загалом я вважаю що непогано розприділяю тепер бюджет. Головне що вистачає на базові потреби +10% відкладаю. Якраз відкладені кошти - це вже про майбутній комфорт і важливі покупки.
Супер ,ви молодець🥰🎉

Назад
Угорі