Вітаю, шановне панство

Давно не заходила на форум. Пройшлась, почитала... все як завжди, нажаль... Люди продовжують влазити в це, як і влізла я.
Про "успіхи" якщо їх можна так назвати (бо віддавати гроші дуже непросто).
Закрила
Слон 14 000 за 60% тіла - за 8400. Повідомлення в ТГ, гарантійка, оплата, довідка про закриття. Їм майже нічого не платила, але кредити весною брала пару раз і закривала з %.
Плачу частинами Алекс, ПриватБанк рестр-я, частинами друзям.
Кредит Плюс запропонували 90% тіла. Теж сума подібна, трохи важко, але думаю закривати. Можуть запропонувати менше, бо по ним були оплати.
Стараюсь не сильно зациклюватись на боргах, бо від цього опускаються руки. Кожного разу рахую залишок, щоб розуміти коли закінчиться це пекло з МФО. Точніше веду фінансові таблиці. Поки йду по своєму графіку.
Відсотки не плачу нікому, не перекредитовуюсь і не позичаю. Намагаюся 10% відкладувати. Але покищо режим економії, живу супер-екологічно

не купую зайвих продуктів, одяг. Купую лише необхідне. По роботі все добре, з рідними також, романтичних стосунків уникаю, бо така в мене аскеза - вирішити це самій. На щастя, голова працює добре - і можу заробляти саме цим. Хоча не знаю що було в голові пів року тому коли влізла в цю ..рань. Хоча знаю.
Мабуть що життя без боргів існує, але покищо ще дуже далеко в перспективі...
По МФО тим не менш вже більше 100 К закрила - і йду далі. Ще 2\3. На піку у серпні було 318 000 і 40 шараг.