Щоденник Діставайте попкорн - 31 кредит (281 000 грн тіла)

• Автор теми Автор теми Helga ^_^
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 16K
Дякую. Але мені інколи здається що ця історія на вічність. Бо можна вийти з цього тільки обмежуючи себе. Я намагаюся заробляти більше щомісяця - оце лише вихід.
Ви з усім обовʼязково впораєтесь! Ви - велика молодець - класний підхід і план дій!!
Я місяць як пішла у просрочки, голова обертом, якось зберусь і напишу щоденник.. маю 30+ мфо на ого-го суму, з величезними тілами, адже я була суперVIP(

дякую за пораду, сьогодні ТОп-1 дзвонили батьку і він не зміг на це відреагувати з розумінням,а лише з істерикою. Поки знає за 2 кредити, і про 1 закритий. Можливо даватиме гроші, щоб я їх закрила, але йому подзвонять ще інші товариші, тому я гроші не братиму, щоб потім не було питань. Друзі профніормовані. Насправді просрочок 13 - і я закриватиму їх коли будуть норм пропозиції. Вже деякі пропонують тіло + 50%. Але я - кремінь (точніше нема для них бабок).
ооо..ТОП 1 це полюбляють. Колись телефонували моїй мамі, а вона в мене полюбляє ще й поговорити з ними. про суму запитати, коли брала. Мені не телефонували, а її номер знайшли і одразу "Ми не можемо зв'язатися з вашою донькою, бо вона нас ігнорує". Хоча нуль пропущенних))) Я її заспокоювала два дні, бо через два дні я позику закрила і потім ще довго слухала за ці кредити...

ооо..ТОП 1 це полюбляють. Колись телефонували моїй мамі, а вона в мене полюбляє ще й поговорити з ними. про суму запитати, коли брала. Мені не телефонували, а її номер знайшли і одразу "Ми не можемо зв'язатися з вашою донькою, бо вона нас ігнорує". Хоча нуль пропущенних))) Я її заспокоювала два дні, бо через два дні я позику закрила і потім ще довго слухала за ці кредити...
По ділу вислухали, що ж поробиш)

Доброго вечора.
Закрила в цьому міс Кредит7 за пів тіла. Тіло було 30 тис. Закрила за 15 000. Це був найбільший кредит - тому полегшення.
АлексКредит - плачу реструктуризацію 12 000 (тіло залишилось 10 000) - залишилось платити лише тіло, бо відсотки заплатила їм (в цьому міс 2000 перший платіж -)
Ще є 3 банки, але хочу вийти на пільговий період по 2-м. Важко з великими сумами наразі.

Багато працюю, періодично приходять смс-лякалки про суд. Але поки немає нічого в судовій владі - моніторю. Мілоановські кредити продали ЄАПБ, КредитКапітал.
Фінансові справи у жовтні були гірше ніж думала і більше нічого не платила по МФО. Лише банкам. І друзям - бо це пріоритет.
Парт-тайм змінила на фул-тайм і справи пішли краще. Ще й проект класнючий.

Але ще 26 кредитів маю - і возитися з ними навіть не знаю скільки. Сподіваюсь 1, 2 чи 3 закрити в грудні. Може Слон запропонує пів тіла, чи Кредит плюс. Кредит+ пропонував реструктуризацію - але мені це точно не подобається. Досить Алекса.

Головне - продовжувати жити. В моєму випадку робота забирає увесь час і дурні думки. Пробувала навіть налагодити баланс в житті зі спортом, медитаціями, роботою, навчанням) Але в цьому випадку страждає робота і в голові багато лишніх думок) Так що мені легше працювати увесь час.
Привіт! Радий, що у Вас кредити рухаються.
І новий проект на фул-тайм в наш час це теж супер)

Алекс реструктуризація - там тіло чи більше?
Мені запропонували тіло (нагадаю, 2018 рік), написав туди - кажуть давай тіло одразу, або реструкт на 6 платежів з активаційним 500 грн, і там тіло + процент треба
Послав гуляти закрию пізніше

Ви з усім обовʼязково впораєтесь! Ви - велика молодець - класний підхід і план дій!!
Я місяць як пішла у просрочки, голова обертом, якось зберусь і напишу щоденник.. маю 30+ мфо на ого-го суму, з величезними тілами, адже я була суперVIP(
ого... цікаво буде почитати.
Спочатку це все дуже придавлює, але з часом можна і забувати. У мене вже 4 міс скоро як прострочки. Нажаль не все так швидко закривається, як хотілось, але рухаюсь.
Ну я з них почала гнати, їм не сподобалось - вони набрали тата)
Привіт! Радий, що у Вас кредити рухаються.
І новий проект на фул-тайм в наш час це теж супер)

Алекс реструктуризація - там тіло чи більше?
Мені запропонували тіло (нагадаю, 2018 рік), написав туди - кажуть давай тіло одразу, або реструкт на 6 платежів з активаційним 500 грн, і там тіло + процент треба
Послав гуляти закрию пізніше
Ціна Алекса вийшло загалом тіло+60% оплачувала минулі місяці. Дорогувато) Ну уже лише тіло, відсотки не начисляють. В той момент почитала що вони бігають до суду і хотіла зменншити в списку тих хто бігає до суду) Може зараз я б краще на них забила.
Ну і треба враховувати, що договори у 2018 і зараз інші. Зараз не всі суди можна виграти.

Останнє редагування:
ого... цікаво буде почитати.
Спочатку це все дуже придавлює, але з часом можна і забувати. У мене вже 4 міс скоро як прострочки. Нажаль не все так швидко закривається, як хотілось, але рухаюсь.

Ну я з них почала гнати, їм не сподобалось - вони набрали тата)

Ціна Алекса вийшло загалом тіло+60% оплачувала минулі місяці. Дорогувато) Ну уже лише тіло, відсотки не начисляють. В той момент почитала що вони бі до суду і хотіла зменншити в списку тих хто бігає до суду) Може зараз я б краще на них забила.
Ну і треба враховувати, що договори у 2018 і зараз інші. Зараз не всі суди можна виграти.
В мене теж є Алекс, і теж у реструктуризації (враховуючи тіло+пролонгація+відсотки=загалом виходить переплата 60% тіла за 10 місяців)..

Дякую. Але мені інколи здається що ця історія на вічність. Бо можна вийти з цього тільки обмежуючи себе. Я намагаюся заробляти більше щомісяця - оце лише вихід.
У меня часто такие же мысли.

У меня часто такие же мысли.
Та ты вообще пессимист, я уже у психиатра был, тревожное расстройство мне поставил, но каждый день не думаю так как ты... хотя, в голове ппц, точно крыша едет... давай уже просыпайся не вешай нос!

В мене теж є Алекс, і теж у реструктуризації (враховуючи тіло+пролонгація+відсотки=загалом виходить переплата 60% тіла за 10 місяців)..
А мені Алекси запропонували тіло +500 грн ,ну як запропонували ,випадково в кабінеті побачила зайшла ,кошти були ,то оплатила ,так як сума невелика .

Доброго вечора.
Закрила в цьому міс Кредит7 за пів тіла. Тіло було 30 тис. Закрила за 15 000. Це був найбільший кредит - тому полегшення.
АлексКредит - плачу реструктуризацію 12 000 (тіло залишилось 10 000) - залишилось платити лише тіло, бо відсотки заплатила їм (в цьому міс 2000 перший платіж -)
Ще є 3 банки, але хочу вийти на пільговий період по 2-м. Важко з великими сумами наразі.

Багато працюю, періодично приходять смс-лякалки про суд. Але поки немає нічого в судовій владі - моніторю. Мілоановські кредити продали ЄАПБ, КредитКапітал.
Фінансові справи у жовтні були гірше ніж думала і більше нічого не платила по МФО. Лише банкам. І друзям - бо це пріоритет.

Але ще 26 кредитів маю - і возитися з ними навіть не знаю скільки. Сподіваюсь 1, 2 чи 3 закрити в грудні. Може Слон запропонує пів тіла, чи Кредит плюс. Кредит+ пропонував реструктуризацію - але мені це точно не подобається. Досить Алекса.

Головне - продовжувати жити. В моєму випадку робота забирає увесь час і дурні думки. Пробувала навіть налагодити баланс в житті зі спортом, медитаціями, роботою, навчанням) Але в цьому випадку страждає робота і в голові багато лишніх думок) Так що мені легше працювати увесь час.
Вітаю! Вправно рухаєтеся. Ви молодець

15к тела было.

Вкладення

• IMG_5393.webp
    IMG_5393.webp
    55.1 Кб · Перегляди: 154
Доброго вечора.

Слон запропонував за 60% від тіла на 4 місяць прстрочки
теж саме сьогодні прислали. Тільки в мене 13к тіло

Слон запропонував за 60% від тіла на 4 місяць прстрочки

теж саме сьогодні прислали. Тільки в мене 13к тіло
Теж сьогодні прийшла ця пропозиція) попросила почекати)

Ще цікаво чи ж шанс з Кредит Плюс за пів тіла? Чи хоча б 80% Бо теж накормила їх влітку.

Теж сьогодні прийшла ця пропозиція) попросила почекати)

Ще цікаво чи ж шанс з Кредит Плюс за пів тіла? Чи хоча б 80% Бо теж накормила їх влітку.
І як, Слон погодились почекати? У мене відморожений оператор, то поки не домовились. Думаю ще пропонуватимуть з часом.

По Кредит Плюс не знаю чи є такі шанси, але я планую через місяць скористатися реструктуризацією тіла на 5 платежів, це досить зручно

І як, Слон погодились почекати? У мене відморожений оператор, то поки не домовились. Думаю ще пропонуватимуть з часом.

По Кредит Плюс не знаю чи є такі шанси, але я планую через місяць скористатися реструктуризацією тіла на 5 платежів, це досить зручно
Наскільки я зрозуміла, вони до мене в ТГ підключили бота) І чомусь впевнена, що пропозиція дочекається моєї зарплати). Доречі, я їм заплатила аж 300 грн, тіло 15 000 Хочуть 9000

Щодо розбивання тіла - воно то так, але в мене зараз в пріоритеті позакривати і малі тіла теж, по можливості. Треба по банкам вийти на пільговий - тоді можна реструктуризувати ще якийсь кредит, бо забагато різних платежів, + людям, я ледь вигрібаю з того всього.

Кредит Плюс - тіло 30 тис. - прострочка десь 120 днів - пропонують сьогодні закрити за 25 тис. (на 15% нижче тіла), прикольно, не знав що вони менше тіла йдуть.

Кредит Плюс - тіло 30 тис. - прострочка десь 120 днів - пропонують сьогодні закрити за 25 тис. (на 15% нижче тіла), прикольно, не знав що вони менше тіла йдуть.
Топ поздравляю)) а у меня 60 дней просрочка ссыкаю что продадут

Вітаю, шановне панство :hi:
Давно не заходила на форум. Пройшлась, почитала... все як завжди, нажаль... Люди продовжують влазити в це, як і влізла я.

Про "успіхи" якщо їх можна так назвати (бо віддавати гроші дуже непросто).

Закрила Слон 14 000 за 60% тіла - за 8400. Повідомлення в ТГ, гарантійка, оплата, довідка про закриття. Їм майже нічого не платила, але кредити весною брала пару раз і закривала з %.
Плачу частинами Алекс, ПриватБанк рестр-я, частинами друзям.
Кредит Плюс запропонували 90% тіла. Теж сума подібна, трохи важко, але думаю закривати. Можуть запропонувати менше, бо по ним були оплати.

Стараюсь не сильно зациклюватись на боргах, бо від цього опускаються руки. Кожного разу рахую залишок, щоб розуміти коли закінчиться це пекло з МФО. Точніше веду фінансові таблиці. Поки йду по своєму графіку.
Відсотки не плачу нікому, не перекредитовуюсь і не позичаю. Намагаюся 10% відкладувати. Але покищо режим економії, живу супер-екологічно:rolleyes: не купую зайвих продуктів, одяг. Купую лише необхідне. По роботі все добре, з рідними також, романтичних стосунків уникаю, бо така в мене аскеза - вирішити це самій. На щастя, голова працює добре - і можу заробляти саме цим. Хоча не знаю що було в голові пів року тому коли влізла в цю ..рань. Хоча знаю.

Мабуть що життя без боргів існує, але покищо ще дуже далеко в перспективі...
По МФО тим не менш вже більше 100 К закрила - і йду далі. Ще 2\3. На піку у серпні було 318 000 і 40 шараг.

Останнє редагування:
З прийдешнім 2025, форумчани 🎄
Нехай ваші труднощі будуть позаду! Бо борги - це не проблема, а лише тимчасова неприємність ;)

Update​

Закрито Кредит Плюс 15 000 за 75% від тіла. - 11250. По ним на початку були пролонгації (десь 6000 відсотками) потім забила.

Ще зменшила тіло кредиту в ПриватБанк на 4 тис, бо в минулому міс забила на них.
Друзям віддала сумарно 8000 за грудень.
В січні теж чекатиму пропозицій нижче тіла (веду переговори із СелфіКредит 😄). Ну і всі *******, яким встигла по тупості добряче відбашляти відсотками, мають шанс, якщо підуть на компроміс.

Від слова "Кредит" мене нудить) Щоб було легше, тримаю певну суму відкладеною. Бо кредит можу тільки у самої себе брати тепер, безідсотковий.
Головне - не захворіти трудоголізмом, бо увесь час працюю.🙂

Назад
Угорі