Iren7777
Форумчанин
- Дописи
- 568
- Реакції
- 162
- Бали
- 3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
сьогодні взяла слухавку від цих відбитих вони мені перед новим роко що Ви порадите робитим мали зробити знижку по оплпті і розбити на декільеа платежів і прислати гарантійний цього відповідно вони не зробили. я ім про це сказала немагарантійки нема оплати допобачення, але іх фахіуець почала мені казати що вона все зробить і твк далі. домовилися що в лютому я внесу певну суму до певного числа а інша розібьється на 3 платежі. потім иені подзвонила і каже що вислала гарантійний лист на емейл. коли я відкрила гарантійний то там вказано що я в лютому повина зробити не один платіж а два. я позвонила до неї і кажу що щоце ми так не домовлялися а вона каже що домовилися і я знала яка сума буде оплати що вона мені сказала, я кажк що підніміть розмову і прослухайте вона каде що багато людей і вона не буде все прослуховувати. і якщо в я не оплачу добровільно то буду платити виконавчій службі, а я кажу що не треба лякати виконавчою службою. Фахівець каже що я постійно вводю їх в оману і кричу при розмові тобто просто жах. що Ви порадите робити платити чи ні?