діджи фінанс брехуни.

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 841

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
сьогодні взяла слухавку від цих відбитих вони мені перед новим роко що Ви порадите робитим мали зробити знижку по оплпті і розбити на декільеа платежів і прислати гарантійний цього відповідно вони не зробили. я ім про це сказала немагарантійки нема оплати допобачення, але іх фахіуець почала мені казати що вона все зробить і твк далі. домовилися що в лютому я внесу певну суму до певного числа а інша розібьється на 3 платежі. потім иені подзвонила і каже що вислала гарантійний лист на емейл. коли я відкрила гарантійний то там вказано що я в лютому повина зробити не один платіж а два. я позвонила до неї і кажу що щоце ми так не домовлялися а вона каже що домовилися і я знала яка сума буде оплати що вона мені сказала, я кажк що підніміть розмову і прослухайте вона каде що багато людей і вона не буде все прослуховувати. і якщо в я не оплачу добровільно то буду платити виконавчій службі, а я кажу що не треба лякати виконавчою службою. Фахівець каже що я постійно вводю їх в оману і кричу при розмові тобто просто жах. що Ви порадите робити платити чи ні?

1707235049530.webp

Вони це говорять з 2020 року.
Доходить до суду - і ... ніфіга доказати не можуть.
Если вас устраивает - платите. Нет - то не платите.
Вы получаете приз в номинации "Капитан очевидность"
🏆

я с ними по долгам сына только через электронную почту общаюсь, вопрос-ответ, уточняла до последнего, как и когда платить

Вони це говорять з 2020 року.
Періодично на протязі п'яти років мене то садять, то акції пропонують, то давлять останнім часом, що я перешкоджаю їм допомагати армії звільняти країну від окупанта, потім знову садять, потім пропонують півтіла, потім виконавче провадження і знову в тюльму))
Крч кумедні вони такі, люблю їх 🤗🤗🤗
Вчора було 3/4 тіла... завтра знову садитимуть
П - пунктуальність.

PS. З днюхою родичі не так регулярно вітають як вони :lol::lol::lol:

Періодично на протязі п'яти років мене то садять, то акції пропонують, то давлять останнім часом, що я перешкоджаю їм допомагати армії звільняти країну від окупанта, потім знову садять, потім пропонують півтіла, потім виконавче провадження і знову в тюльму))
Крч кумедні вони такі, люблю їх 🤗🤗🤗
Вчора було 3/4 тіла... завтра знову садитимуть
П - пунктуальність.

PS. З днюхою родичі не так регулярно вітають як вони :lol::lol::lol:
Що наші ЗСУ, та що армія, вся Україна без МФО робили б бідні? МФО єдина надія на перемогу(з їх же слів) А взяти зброю в руки цим звонілкам і піти захищати країну не на словах. Слабо? Винні у всьому боржники:не віддали борги-не допомагають країні перемогти агресора. Дивна логіка

:pardon:
Одноклітинні організми нажаль не наділені ні нею ні разумом
Культурно им предложите один из вариантов сходить на 3 буквы или на хй или в суд и пусть сами выбирают, понравившийся вариант, я лично так делаю😄

Назад
Угорі