Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Довіра і гарантія.Хто знає, що це за компанія?
DG Discount?
Я незнаю хто їм продав кредит?Довіра і гарантія.
Невже прислали сімісі з пропозицією оплатити "чисте тіло"?

"чисте"?DJ хотят тело, Аааааа, ору. Тыц,тыцтыц![]()
Майкредит скоріше всього продали.Я незнаю хто їм продав кредит?
Довіра і гарантія. DG Finance. А мені прийшло смс від DG Discount.
Мабуть не майкредит. В майкредиті тіло 20т. А просять 18т."чисте"?
Майкредит скоріше всього продали.
Мабуть не майкредит. В майкредиті тіло 20т. А просять 18т."чисте"?
Майкредит скоріше всього продали.
Хто знає, що це за компанія?
DG Discount?
Давайте на кавовій гущі погадаємо?Мабуть не майкредит. В майкредиті тіло 20т. А просять 18т.
Мабуть не майкредит. В майкредиті тіло 20т. А просять 18т.
Знайшла, це МІЛОАН їм продали. З тіла 10т. Хочуть 18т.Давайте на кавовій гущі погадаємо?
В сімісі Вам номер договору не вказали?
не переходитине знаю чи проходити за посиланням?
Никогда не переходите по ссылкам.Доброго дня усім.Хто проходив опитування від DG Discount?від кредиту Тенго?надійшо смс повідомлення,не знаю чи проходити за посиланням? Нас цікавить Ваша позиція по даному кредиту. Просимо пройти коротке опитування за посиланням
Никак ссылок. Не раз уже обговаривали на форумеДоброго дня усім.Хто проходив опитування від DG Discount?від кредиту Тенго?надійшо смс повідомлення,не знаю чи проходити за посиланням? Нас цікавить Ваша позиція по даному кредиту. Просимо пройти коротке опитування за посиланням
Меня им милоан продал, на уступки пока не идут с 20 хотят 40. Ну вот думаю пусть хотят!)))Хто знає, що це за компанія?
DG Discount?
Мне предложили за 50% от тела закрыть 3 кредита. Через гарантийное письмо закрылПсина звонила сегодня, в стране война, а они предлагают за тело закрыть что-то от кого-то! Не сказали сколько и от кого и так далее! Были посланы в суд, но не хотят идти и говорили про исполнительное производство, но опыт с 3мя выигранными делами вообще не пугает, поэтому посланы в след за русским кораблём)))