BogdanPr
Форумчанин
- Дописи
- 227
- Реакції
- 107
- Бали
- 5125
BogdanPr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку, колеги. Хочу розповісти цікаву історію про те, як шахраї прикидаються вспівробітниками ДВС. Учора на вайбер прийшло повідомлення з номером телефону "державного виконавця", даними на мене і мою матір і проханням терміново зателефонувати. Після телефонної розмови, у ході якої мені повідомили, що компанія "КредитКафе" передала "матеріали справи" на виконання в органи державної виконавчої служби за адресою проживання мене і моїх батьків буде здійснено виїзд співробітників ДВС для з'ясування мого манового стану, для його подальшої реалізації на торгах і т.д..... На запитання чим керуються державні виконавці для виконання таких дій голос у телефоні відповів, що "кредитним договором і письмовим зверненням"...корочє спершу трішки трухонуло, але потім вирішив перестрахуватися, набрав місцеву ДВС де мені сказали, що у них немає такого виконавця і ніхто нікуди не їздить.... це саме сказала і Yuristo2020, яка допомогла порадою. Коротше кажучи прикидаються вже всіма, ким тільки можна, аби лишень якось морально зламати людину.
звонил и люди реально шли на допрос))) а в милиции говорили