Депутати вирішили "ощасливити" новим Цивільним кодексом України

• Автор теми Автор теми рус-лан
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 104

рус-лан

✩ Premium ✩
Дописи
1381
Реакції
1239
Бали
578
рус-лан не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бракне цензурних слів, щоб передати свої емоції. І знову.... як завжди на прохання "трудящихся" та партнерів, переконаний незабаром (але звичайно не миттєво) нові покращення, для майбутніх поколінь....та й цьому думаю щось перепаде. Хмельницькі дуже відомі "науківці" випускники ХІРУтП.... на той час коли ними було здобуто ту освіту.... їх здається навіть дільничними в міліцію остерігалися приймати(трохи "гіперболізую",але в кадрах в прокуратурі дипломи різних МАУПів брали до рук з подивом) вирішили здивувати країну новим ЦК У. А коли побачив кількість співавторів цього дива,та ознайомився "на вскидку" з їхньою біографією..... то взагалі впав у ступор....,більшість з них до цивільного права мають відношення, як пес до появи кошенят у кицьки...але справа їхня жива.

Вкладення

• цку.webp
    цку.webp
    59.7 Кб · Перегляди: 1
  • АВТОРИЩА.docx
    АВТОРИЩА.docx
    17.2 Кб · Перегляди: 12
Останнє редагування:
А что "не так" с дипломами МАУПов???🤣🤣🤣
Це запитання не до мене. А до кадровиків держ. установ того часу. Мабуть щось знали,чого не знали інші. Цей виш кандидатів та докторів наук "виховав" таку кількість,що й самі не згадають. Навіть на кримінології розуміються та крим.- виконавчому праві.... готують майбутніх докторів наук.

Це запитання не до мене. А до кадровиків держ. установ того часу. Мабуть щось знали,чого не знали інші. Цей виш кандидатів та докторів наук "виховав" таку кількість,що й самі не згадають. Навіть на кримінології розуміються та крим.- виконавчому праві.... готують майбутніх докторів наук.
Ок. Питань нєма👌🏽🤣

Назад
Угорі