Денис ПУЗІН. Відгуки 2026

• Автор теми Автор теми Muroslav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
загалом я очікувала більшого, але нажаль як є, сподіваюсь вбережу людей від співробітництва з ними.. Бо робота і пропозиція адвокатів = просто цитування колекторів.. Скільки нараховано колекторами , як приклад з 1500 тіла до 32000 відсотків, стільки і платіть в розтермінування від 6 до 12 місяців, і таку цікаву пропозицію дають тільки один раз, бо дуже складна ФК. Брєд

Останнє редагування:
Як Вам робота даного адвоката,? 😕

Я звернулася до цієї компанії для представництва моїх інтересів у суді. Після програшу справи в суді першої інстанції мене запевнили, що буде подано апеляційну скаргу. Однак після її повернення судом я так і не отримала зрозумілих пояснень щодо причин такої ситуації.
Протягом тижня я безрезультатно намагалася отримати матеріали власної справи. Попри неодноразові обіцянки «надішлемо сьогодні» документи мені так і не були надані. Мої звернення до керівництва компанії також залишилися без відповіді.
Зі свого боку я своєчасно сплатила судовий збір та передала представникам компанії документ, що підтверджує його сплату. Водночас в ухвалі суду зазначено, що документ, який підтверджує сплату судового збору, до суду не був поданий, а вимоги ухвали про усунення недоліків не були виконані.
Я не роблю висновків щодо причин виникнення цієї ситуації, оскільки не маю всіх матеріалів справи. Однак відсутність комунікації не дала мені можливості зрозуміти, що саме сталося.
Для мене найбільшим розчаруванням став не сам результат судового розгляду, а відсутність належної комунікації після виникнення проблеми. Саме тому я не можу рекомендувати цю юридичну компанію.

Всім добрий день!

Чим закінчилася історія співпраці.

Я відмовилась від послуг даного адвоката ,точніше його помічників. Бо не панська то справа схоже, і мабуть це нормально взагалі, не знаю)
Чому так вийшло? Нажаль домовлятися з ФК вони не вміють, ба більше ,після того як я повідомила про те що мені не цікаві їх послуги, я самостійно змогла з усіма домовитися. Включно з Кредит-Капітал , за який мені казали з 1500 платіть 30к+, ви ж самі не платили їм нічого ніколи. Це остання пропозиція ,платіть зараз або ніколи, буде суд. Помічник адвоката ніби працює не на захист клієнта,а на захист колектора. Бо навіть були погрози що на мене вже там в суд подадуть, і я програю суд, і там будуть ще якісь додаткові витрати, бо я ж така сяка погана людина не платила. Дуже сумно що гонорар пішов ні в куди, краще б закрила борг чи навіть два. А так заплатила людям які лякали більше , нічого не зробили і захищали сторону ФК більше )) Я навіть з цього сміялась «Ви з мене знущаєтесь? Я до вас звернулась за допомогою,а ви допомагаєте зараз не мені».

І додатково про хід справи , всю інформацію я випрошувала, в деяких питаннях я мабуть виявилась більш компетентною😳

Не рекомендую ще раз.

Останнє редагування:
Всім добрий день!

Чим закінчилася історія співпраці.

Я відмовилась від послуг даного адвоката ,точніше його помічників. Бо не панська то справа схоже, і мабуть це нормально взагалі, не знаю)
Чому так вийшло? Нажаль домовлятися з ФК вони не вміють, ба більше ,після того як я повідомила про те що мені не цікаві їх послуги, я самостійно змогла з усіма домовитися. Включно з Кредит-Капітал , за який мені казали з 1500 платіть 30к+, ви ж самі не платили їм нічого ніколи. Це остання пропозиція ,платіть зараз або ніколи, буде суд. Помічник адвоката ніби працює не на захист клієнта,а на захист колектора. Бо навіть були погрози що на мене вже там в суд подадуть, і я програю суд, і там будуть ще якісь додаткові витрати, бо я ж така сяка погана людина не платила. Дуже сумно що гонорар пішов ні в куди, краще б закрила борг чи навіть два. А так заплатила людям які лякали більше , нічого не зробили і захищали сторону ФК більше )) Я навіть з цього сміялась «Ви з мене знущаєтесь? Я до вас звернулась за допомогою,а ви допомагаєте зараз не мені».

І додатково про хід справи , всю інформацію я випрошувала, в деяких питаннях я мабуть виявилась більш компетентною😳

Не рекомендую ще раз.
Вітаю, на яких умовах з КК домовились?І з якого року договір?

Вітаю, на яких умовах з КК домовились?І з якого року договір?

Хочу сказати одразу , я зверталась за допомогою до спеціалістів бо не мала особо часу, настрою і нервів, і сам факт що загалом було чимало позик. Вирішила що нехай цим займеться людина яка знається в цих справах. Але якщо у вас є вільний час і ви стресостійкі, ви впораєтеся самі. Домовитися з ними можна, особливо зараз, читала багато на форумах, що люди саме в серпні отримували лояльні пропозиції. Але домовитися без пільг тільки на СПИСАННЯ ШТРАФІВ, відсотки які відображено в кабінеті не списали, особисто мені.

Кредит Капітал було 5 моїх позик. По 2 з них на мою думку справедливі нарахування були.

Два справедливих на мою думку:
З 1500 до 2604 (кредит 2020 року, купили в 2020 році)
З 2500 до 8360 (кредит 2020 року, купили в 2021)

По іншим:
З 5500 до 28000 (кредит 2020 року, купили в 2021)
З 1500 до 36000 (кредит 2020 року, купили в 2020)
З 2000 до 33000 (кредит 2020 року, купили в 2021)

Поспілкувавшись по телефону і через телеграм-бот нажаль нічого не добилась одразу.
Вирішила так би мовити «прикормити» грошима і заплатила ті два які вважала справедливими і вони були без штрафів. Подавала заявки на списання штрафів через кабінет, в кабінеті одразу писали відмовлено, але в боті писали що питання на розгляді, я і далі телефонувала.
І так раз на пару днів протягом двох тижнів.

Протягом цього часу мені активно дзвонили з кол-центру і вимагали грубим тоном і словами оплатити, я казала що чекаю рішення комісії щодо списання штрафів та поступок у відсотках. Мені казали що я не підпадаю під категорію списання і мені ніхто не погодить, краще рішити питання зараз, бо буде суд. Розповідали мені ще що вже там якісь збори оплатили і тд)) Кожен раз нова історія. Але я наполегливо казала що ви не з комісії і не вам вирішувати що і як, та клала слухавку.

І сталося диво, мені написали в боті що штрафи було списано, а відсотки лишилися, але я їх вважаю справедливими насправді відносно давності кредитів. На загальну суму виходить тіло+1,75 тіла.
Якби не погодили, я б забила на це все і платила в розтермінування все що нарахували, мені дуже хотіла позбутися цього тягаря, хоч вони мене і не трогали, поки я сама їх не набрала))

Все під гарантійні листи і довідки про закриття, в кабінеті інформацію оновили. Чекаю оновлення в УБКІ.

Останнє редагування:
{голосом видеокассет 90-х} И наступил 2026 год, полная, мать твою, задница. И только один адвокат понял, что это произойдёт до судного дня. Но гребаный судный день произойдёт не сегодня. Он произойдёт когда-нибудь {музыка из Терминатора}

за допомогою до спеціалістів бо не мала особо часу, настрою і нервів, і сам факт що загалом було чимало позик. Вирішила що нехай цим займеться людина яка знається в цих справах.
от блдь цікаво чим та людина займалася?)

Думаю, у юк звільнимо все равно песни были поярче )
та хз, даже у пузікова є свої потужні боти як бачимо)

Назад
Угорі