Вітаю, на яких умовах з КК домовились?І з якого року договір?
Хочу сказати одразу , я зверталась за допомогою до спеціалістів бо не мала особо часу, настрою і нервів, і сам факт що загалом було чимало позик. Вирішила що нехай цим займеться людина яка знається в цих справах. Але якщо у вас є вільний час і ви стресостійкі, ви впораєтеся самі. Домовитися з ними можна, особливо зараз, читала багато на форумах, що люди саме в серпні отримували лояльні пропозиції. Але домовитися без пільг тільки на СПИСАННЯ ШТРАФІВ, відсотки які відображено в кабінеті не списали, особисто мені.
Кредит Капітал було 5 моїх позик. По 2 з них на мою думку справедливі нарахування були.
Два справедливих на мою думку:
З 1500 до 2604 (кредит 2020 року, купили в 2020 році)
З 2500 до 8360 (кредит 2020 року, купили в 2021)
По іншим:
З 5500 до 28000 (кредит 2020 року, купили в 2021)
З 1500 до 36000 (кредит 2020 року, купили в 2020)
З 2000 до 33000 (кредит 2020 року, купили в 2021)
Поспілкувавшись по телефону і через телеграм-бот нажаль нічого не добилась одразу.
Вирішила так би мовити «прикормити» грошима і заплатила ті два які вважала справедливими і вони були без штрафів. Подавала заявки на списання штрафів через кабінет, в кабінеті одразу писали відмовлено, але в боті писали що питання на розгляді, я і далі телефонувала.
І так раз на пару днів протягом двох тижнів.
Протягом цього часу мені активно дзвонили з кол-центру і вимагали грубим тоном і словами оплатити, я казала що чекаю рішення комісії щодо списання штрафів та поступок у відсотках. Мені казали що я не підпадаю під категорію списання і мені ніхто не погодить, краще рішити питання зараз, бо буде суд. Розповідали мені ще що вже там якісь збори оплатили і тд)) Кожен раз нова історія. Але я наполегливо казала що ви не з комісії і не вам вирішувати що і як, та клала слухавку.
І сталося диво, мені написали в боті що штрафи було списано, а відсотки лишилися, але я їх вважаю справедливими насправді відносно давності кредитів. На загальну суму виходить тіло+1,75 тіла.
Якби не погодили, я б забила на це все і платила в розтермінування все що нарахували, мені дуже хотіла позбутися цього тягаря, хоч вони мене і не трогали, поки я сама їх не набрала))
Все під гарантійні листи і довідки про закриття, в кабінеті інформацію оновили. Чекаю оновлення в УБКІ.