Денис ПУЗІН. Відгуки 2026

• Автор теми Автор теми Muroslav
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K
загалом я очікувала більшого, але нажаль як є, сподіваюсь вбережу людей від співробітництва з ними.. Бо робота і пропозиція адвокатів = просто цитування колекторів.. Скільки нараховано колекторами , як приклад з 1500 тіла до 32000 відсотків, стільки і платіть в розтермінування від 6 до 12 місяців, і таку цікаву пропозицію дають тільки один раз, бо дуже складна ФК. Брєд

Останнє редагування:
Як Вам робота даного адвоката,? 😕

Я звернулася до цієї компанії для представництва моїх інтересів у суді. Після програшу справи в суді першої інстанції мене запевнили, що буде подано апеляційну скаргу. Однак після її повернення судом я так і не отримала зрозумілих пояснень щодо причин такої ситуації.
Протягом тижня я безрезультатно намагалася отримати матеріали власної справи. Попри неодноразові обіцянки «надішлемо сьогодні» документи мені так і не були надані. Мої звернення до керівництва компанії також залишилися без відповіді.
Зі свого боку я своєчасно сплатила судовий збір та передала представникам компанії документ, що підтверджує його сплату. Водночас в ухвалі суду зазначено, що документ, який підтверджує сплату судового збору, до суду не був поданий, а вимоги ухвали про усунення недоліків не були виконані.
Я не роблю висновків щодо причин виникнення цієї ситуації, оскільки не маю всіх матеріалів справи. Однак відсутність комунікації не дала мені можливості зрозуміти, що саме сталося.
Для мене найбільшим розчаруванням став не сам результат судового розгляду, а відсутність належної комунікації після виникнення проблеми. Саме тому я не можу рекомендувати цю юридичну компанію.

Назад
Угорі