Dengi do zp. Оформить микрозайм в Украине. Отзывы

• Автор теми Автор теми Аркадий Укупник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 253
  • Перегляди Перегляди 28K
Нічого вони не запропонують. Якщо там всі такі, як та що до мене телефонує, то не варто й чекати. Але й платити теж не варто?

Все залежить від працівника який з вами контактує, в мене було тіло 1900 брала до війни, з відсотками було 4800 я сказала що маю 1000 грн. і можу закрити в цей же день. Через 40 хв мені прийшло підтвердження про списання і закриття за 1000 грн. Так і зробила.

Все залежить від працівника який з вами контактує, в мене було тіло 1900 брала до війни, з відсотками було 4800 я сказала що маю 1000 грн. і можу закрити в цей же день. Через 40 хв мені прийшло підтвердження про списання і закриття за 1000 грн. Так і зробила.
Ого повезло вам я згоден тільки за тіло

А мені якась куриця звонить каже даю вам два дні?

До войны брал тысячу у них. Уже и забыл про них, но недавно начали всем названивать,с 1000 насчитали 3000, набрал их сами предположили закрыть за 1500, я и закрыл.

А если предупредить их в день оплаты, сказать что оплачу/продонгирую в течении недели, звонить по контактам будут в первые дни просрочки? Ранее были пролонгации

А если предупредить их в день оплаты, сказать что оплачу/продонгирую в течении недели, звонить по контактам будут в первые дни просрочки? Ранее были пролонгации
Если будете их предупреждать они начнут на вас давить ещё куда сильнее

Назад
Угорі