Юзер
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1992
- Реакції
- 880
- Бали
- 2805
Юзер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
може до того часу ще й щось путнє запропонуютьПізніше думаю десь через місяць
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
може до того часу ще й щось путнє запропонуютьПізніше думаю десь через місяць
В мене там просрочка вже пів року думаю повинні щось запропонуваттможе до того часу ще й щось путнє запропонують
ну такВ мене там просрочка вже пів року думаю повинні щось запропонуватт
А телефонує одна і та ж. Чи кожного разу різні?Нічого вони не запропонують. Якщо там всі такі, як та що до мене телефонує, то не варто й чекати. Але й платити теж не варто?
Ого повезло вам я згоден тільки за тілоВсе залежить від працівника який з вами контактує, в мене було тіло 1900 брала до війни, з відсотками було 4800 я сказала що маю 1000 грн. і можу закрити в цей же день. Через 40 хв мені прийшло підтвердження про списання і закриття за 1000 грн. Так і зробила.
А мені якась куриця звонить каже даю вам два дні?Все залежить від працівника який з вами контактує, в мене було тіло 1900 брала до війни, з відсотками було 4800 я сказала що маю 1000 грн. і можу закрити в цей же день. Через 40 хв мені прийшло підтвердження про списання і закриття за 1000 грн. Так і зробила.
Одна й та ж. Таке відчуття що вона мене тільки терором дістає. Бо пам'ятає навіть те що говорила мені місяць назад.А телефонує одна і та ж. Чи кожного разу різні?
вони записують те що говорять, того й памятаютьОдна й та ж. Таке відчуття що вона мене тільки терором дістає. Бо пам'ятає навіть те що говорила мені місяць назад.
Если будете их предупреждать они начнут на вас давить ещё куда сильнееА если предупредить их в день оплаты, сказать что оплачу/продонгирую в течении недели, звонить по контактам будут в первые дни просрочки? Ранее были пролонгации