День тиші?!

• Автор теми Автор теми Olka14580
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 775

Olka14580

Форумчанин
Дописи
69
Реакції
73
Бали
2590
Olka14580 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора шановні форумчани, сьогодні у всіх тиша по дзвонилкам?
Мені аж ніяково ,не одного дзвіночка за день , причому по всім конторам,вперше за півтора року ,чи в засідці затаїлись?

Мені аж ніяково ,не одного дзвіночка за день , причому по всім конторам,вперше за півтора року ,чи в засідці затаїлись?
Счёт им не пополнили, вот и мочат))

Сегодня конечно тихо и спокойно, аж странно как-то.
Только 2 раза звонили с +380631864970, даже незнаю кто это и с какого это болота )

Прям день жалоби за МФО ??? У мене все стабільно 2 дні впідряд по 31 дзвінку)

Сегодня конечно тихо и спокойно, аж странно как-то.
Только 2 раза звонили с +380631864970, даже незнаю кто это и с какого это болота )
може бути робот від преміум актив якщо вони у Вас є

може бути робот від преміум актив якщо вони у Вас є
Премиум пасив есть, но я с ними не общаюсь.
После дня тишины уже совсем не тишина, за сегодня уже 12 звонков и почти все от Динеро/Укр позики )
Интересно с чего бы это они так очень активно начали звонить )

Вже декілька днів так? аж сумно трошки
Може самій подзвонити запитати чи все добре у них?

Вже декілька днів так? аж сумно трошки
Може самій подзвонити запитати чи все добре у них?
А хто у вас такі тихі? мої стахановці працюють без перекурів та і щей писати не забувають???

А хто у вас такі тихі? мої стахановці працюють без перекурів та і щей писати не забувають???
У меня на емейле эту неделю оживление))
Какие-то ид*оты купили два моих кредита. С начала недели каждый день шлют мне письма. Если верить их письмам, то купили ещё в 2020 году, а я про их существование узнала недавно ))Толи интернет хреновый у них и письма не доходили, толи стеснялись написать всё это время))

У меня на емейле эту неделю оживление))
Какие-то ид*оты купили два моих кредита. С начала недели каждый день шлют мне письма. Если верить их письмам, то купили ещё в 2020 году, а я про их существование узнала недавно ))Толи интернет хреновый у них и письма не доходили, толи стеснялись написать всё это время))
То вони нарешті з маіл ру перейшли на іншу пошту і навчилися нею користуватися, мені он кредит касса, єноти, євоші не пишуть на мило, бо вони через приват собі в договори адрес маіл ру підтягнули і пишуть в рейсу)))

То вони нарешті з маіл ру перейшли на іншу пошту і навчилися нею користуватися, мені он кредит касса, єноти, євоші не пишуть на мило, бо вони через приват собі в договори адрес маіл ру підтягнули і пишуть в рейсу)))
Да пусть пишут, пофиг на них))

Кого тільки нема) всі різко в один день просто перестали дзвонити? щось задумують?
Скучаете по ним?) Ну может им религия не позволяет в этот день звонить)) Наберитесь терпения, позвонят))

Останнє редагування:
В мене теж тиша сьогодні ?

Назад
Угорі