Щоденник Де взяти грошей

• Автор теми Автор теми Аманда
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 4K
А чи можуть мфо заблокувати всі рахунки? Чи це лише якщо буде суд і я програю?

а з іншої сторони, для чого розмножувати так багато мфо , от той же мілоан, у мене на 4 сайтах у них кредити 😅
Рахунки блокуються тільки після того , як програєте суд. Тоді відкривається виконавче провадження, якщо я не помиляюсь . Самі МФО нічого вам не зроблять, окрім терору…

Рахунки блокуються тільки після того , як програєте суд. Тоді відкривається виконавче провадження, якщо я не помиляюсь . Самі МФО нічого вам не зроблять, окрім терору…
Одного не розумію для чого блокувати картки, чи вони думають що без карток ми точно їм заплатимо все з відсотками

Одного не розумію для чого блокувати картки, чи вони думають що без карток ми точно їм заплатимо все з відсотками
Просто потім з цих карток чи рахунків стягується певний відсоток на погашення боргу.Точно не скажу, бо не юрист)

у мене торор ще тільки розпочався, хоча в мілоан і тенго просрочки вже більше місяця і кожний тиждень пропонують закрити зі знижкою, нікому навіть не телефонували, але я хочу в першу чергу егроши, кредит касу та креди7 закрити, бо дуже ж вони вже дістали
Можно про Credit7 подробнее, как достали?

Так, так. Як ще Кредит7 не витягнув мого діда з могили 🙃
А Сан і Стар. Я розумію, що їм треба гроші, але не сьогодні 🙅‍♀️

Так, без доказів нічого не буде. Вони скажуть, що діють у рамках закону, це клієнт- лохина 😬
Подскажите, пожалуйста, про Credit7. На сколько много, часто звонят и кому? Сколько просрочка по ним у вас?

Можно про Credit7 подробнее, как достали?

Подскажите, пожалуйста, про Credit7. На сколько много, часто звонят и кому? Сколько просрочка по ним у вас?
Я вже його закрила, на щастя.
Було майже місяць протермінування, діставали двоюрідного діда. Я одним платежем сплатила через гарантійне. Вони його прикріплюють любʼязно у кабінеті, 5 разів надавали лояльні умови. До цього претензій ніяких, вони в цьому адекватні.
Але ж телефонують 🫨

Я вже його закрила, на щастя.
Було майже місяць протермінування, діставали двоюрідного діда. Я одним платежем сплатила через гарантійне. Вони його прикріплюють любʼязно у кабінеті, 5 разів надавали лояльні умови. До цього претензій ніяких, вони в цьому адекватні.
Але ж телефонують 🫨
Це виходить майже одразу почали телефонувати діду?😳

у мене торор ще тільки розпочався, хоча в мілоан і тенго просрочки вже більше місяця і кожний тиждень пропонують закрити зі знижкою, нікому навіть не телефонували, але я хочу в першу чергу егроши, кредит касу та креди7 закрити, бо дуже ж вони вже дістали
Мілоан і тенго десь 2 роки тому робили реструктуризацію на 24 платежі

Бідний дід😢 знайшли вуха..
Він ще така спокійна людина, вислуховував їх🙁. Не переношу, коли колектори вдаються до таких брудних методів, чіпають старих та дітей. Я все розумію. Однак, є клієнт, пишіть йому все. Ми не сліпі, не глухі. Все бачимо та читаємо, навіть, якщо не відповідаємо на дзвінки

Він ще така спокійна людина, вислуховував їх🙁. Не переношу, коли колектори вдаються до таких брудних методів, чіпають старих та дітей. Я все розумію. Однак, є клієнт, пишіть йому все. Ми не сліпі, не глухі. Все бачимо та читаємо, навіть, якщо не відповідаємо на дзвінки
Капець..
повністю з Вами згодна. Хто гроші брав, у того й питайте.

Капець..
повністю з Вами згодна. Хто гроші брав, у того й питайте.
Так, так. А це оці танці з бубнами. Наче дід буде віддавати за мене щось.
Та він теж, попався раз. Йому реально телефонували шахраї і він їм диктував код чи номер карти. Сказали, що з банку 🫣

Так, так. А це оці танці з бубнами. Наче дід буде віддавати за мене щось.
Та він теж, попався раз. Йому реально телефонували шахраї і він їм диктував код чи номер карти. Сказали, що з банку 🫣
Боже.. просто люди такого віку такі довірливі та підвладні аферистам..
Сподіваюсь, що не обдерли як липку..

Боже.. просто люди такого віку такі довірливі та підвладні аферистам..
Сподіваюсь, що не обдерли як липку..
Заблокували вчасно карту 😁 То було б. Тепер у нього всі дзвонілки - шахраї. Дід навчений та підготовлений 👍

Моїм телефонували за брата. Що типу накоїв щось в сидить перед слідчим. Але поки балакали з мамою , тато подзвонив братові. Послали шахраїв.

Заблокували вчасно карту 😁 То було б. Тепер у нього всі дзвонілки - шахраї. Дід навчений та підготовлений 👍
Дай Бог здоров’я йому та довгих літ ❤️

Моїм телефонували за брата. Що типу накоїв щось в сидить перед слідчим. Але поки балакали з мамою , тато подзвонив братові. Послали шахраїв.

Дай Бог здоров’я йому та довгих літ ❤️
Дякую 🩷 Ще повоюємо ☝️ Коли це все закінчиться, куплю йому щось як вибачення 🩷

Это так всегда и бывает. Поэтому я не сторонник занимать, перекредитовываться и так далее. Потому что итог один: снова МФО, снова долги, причем их уже больше.

Самым правильным вариантом было бы чуть увеличить заработок.
Уже писали, что модно найти работу в сфере фриланса.
Заказов очень много.
Только я заказываю в месяц работ на сумму более 50000 грн. И таких много. А есть очень дорогостоящие работы, для специалистов.

Самая простейшая работа - наполнение сайтов отзывами или форумов темами - стоит примерно 10-50 грн за один пост. Делаете 30 постов в день - уже что-то явно будет.
Графика ценится очень высоко, работа с видео. Ну, а разработка приложений или создание веб-сайтов - так вообще! Да и SEO-продвижение тоже. Сейчас это всё актуально.

Кстати, есть ещё и ведение телеграм каналов. Тоже неплохо платят.

Поэтому рекомендую обратить на это внимание.

👍👍👍👍👍👍👍
О де знайти таку роботу, на яких сайтах?

Назад
Угорі