Щоденник Де взяти грошей

• Автор теми Автор теми Аманда
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 4K
Блудник, виправдання, щоб нічого не робити. Бо то ж складно!
А втягнешься - і само піде)

Останнє редагування:
так, є всі його розписки, та і кошти надсилала на його карту

а чи є у Вас сайт де можна глянути фріланс?
Якщо знаєте англійську, то ще гляньте fiverr. І взагалі, подивіться, що там люди пропонують. Бо є такі штуки, що і в голову не прийдуть, якщо не займаєшся певною сферою.
Наприклад, багатьом треба пресоналізація для ютуб. Там пару секунд зняти привітання. Любий дypak зробить, аби камери не боявся) 15 доларів була ціна, наскільки я пам’ятаю.

Інженегр, нууууу...
Це точно привід щось змінити. Інжеафриканцем не треба бути 😁

Kordelia, хоч із цього почати)

Kordelia, я інгліш знаю непогано)
Але моя думка - це додаток до інших навичок: програмування, фінанси і т.д.
Тільки на знанні мови багато не заробиш)

Kordelia, я інгліш знаю непогано)
Але моя думка - це додаток до інших навичок: програмування, фінанси і т.д.
Тільки на знанні мови багато не заробиш)
Так і є.
Але зі знанням інгліша можна заробити більше, бо будуть іноземні замовники.
І на іноземних фріланс майданчиках оплата має бути більша, мабуть

Зараз море безкоштовних курсів і можливостей.
Оффтоп
А ещё можно получить на шервуде))

А не можете, накидати посилань по цій темі, будь ласка. Бо на вищезазначених фріланс.юа та фрілансхант по цій темі трохи глухо.
Где искать заказы? Или уже готовая работа?)

Ранее, когда ещё северный сосед не сошел с ума, я был активным пользователем очень интересного сайта/форума searchengines.guru. Тогда там и находил работу. Просто размещал свою тему, в которой указывал, что я умею, что я делаю и сколько это стоит.
Сейчас же, ввиду обстоятельств, я не хочу туда даже заходить. Но ранее заказы выхватывал классные. Собственно, в 2017 году заработок мой составлял порядка 35000 грн./месяц. А потом я опять вернулся в такси🤷🤦

Останнє редагування:
Где искать заказы?
Замовлення. Я на вищезазначених сайтах зареєстрований років з 5, наприклад, по моїй темі(мережі), я там бачив замовлення вкрай рідко.
По копірайтингу, постингу на форумах не дивився, але 90% там - це розробка, сео і т.д.
Тобто, з вхідним порогом чималим по вузькій спеціалізації.
Собственно, в 2017 году заработок мой составлял порядка 35000 грн./месяц. А потом я опять вернулся в такси🤷🤦
А я ще не вірив знайомому таксисту, який казав, що таксі то в нього для душі, а так ще бізнес має.:)

Ну и такое для практически всего из выше перечисленного необходим ПК ) Как можно заработать с вполне себе добротным китайфоном есть идеи или уже примеры , варианты?)

зі знайомим вже говорила, нуль реакції, говорить що ми підписали договір у нотаріуса що я буду віддавати 10 000грн в місяць і його не хвилює, або віддаю за графіком або подає до суду
О Боже налякав судом, скажіть йому хай іде в приприжку, поки той суд відбудеться, да потім поки вступить в законну силу рішення, а потім через виконавчу службу будуть стягувати, а враховуючи ваш дохід то копійки, буде він чекати своїх грошів так років 2))) Скажіть, що маю стільки-то і все, не захоче хай топає в Суд, теж мені за тих 50к, я розумію аби ви взагалі забили, ну вид йому щось можете платити.

Ну и такое для практически всего из выше перечисленного необходим ПК ) Как можно заработать с вполне себе добротным китайфоном есть идеи или уже примеры , варианты?)
І куточок вдома, де можна сховатися від батьків/чоловіка/дружини/дітей щоб спокійно працювати 🫣

У мене от батя як бухне - ходить туди-сюди і рот не закривається. Квартира маленька(

З чого ви взяли, що в автора нема пк/ноута?

90% там - це розробка, сео і т.д.
Что мешает изучить сео?)
Несложно, просто постоянно надо следить за обновлениями.

А я ще не вірив знайомому таксисту, який казав, що таксі то в нього для душі, а так ще бізнес має.:)
Мне тоже не верили))
Я тут месяц потаксовал от скуки я апреле-мае 2024.
Надоело.

1736968277705.webp

Ноутбук можно взять за 5к, который подойдёт для выполнения многих задач.
У меня старый ноут, который я взял в 2018 году по-моему.
И нормально. Правда, майнить на нем не получается 🤣🤣🤣

З чого ви взяли, що в автора нема пк/ноута?
Я не про автора ,мне самому интересно,есть ли может у кого то идеи как заработать,на комп сейчас денег нету ,а в наличии только телефон .

Ноутбук можно взять за 5к, который подойдёт для выполнения многих задач.
У меня старый ноут, который я взял в 2018 году по-моему.
И нормально. Правда, майнить на нем не получается 🤣🤣🤣
Я верю ,но это же все равно вложения ,а именно без вложений ,есть ли какие либо работы в среде фриланса ,если есть только смарт?)

Назад
Угорі