Щоденник Де взяти грошей

• Автор теми Автор теми Аманда
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 147
  • Перегляди Перегляди 4K
Оце й найбільша проблема. Що старшим людям не поясниш що хату не заберуть. Я сьогодні возила батька до адвоката на консультацію( якщо буде суд то адвоката буду обирати з форуму). Йому важливо було почути що хата його залишиться при ньому і бомжувати не доведеться.
Трохи заспокоївся. Ще сьогодні спробую провести одну наглядну для нього маніпуляцію з мфо. Щоб зрозумів що це не кінець світу.
Тато заспокоївся? 😔

На нього наберете МФО?
Ні))) Він в мене антикредитна людина по життю. Ні при яких умовах не візьме. Один раз хотів й не дали. наглядно планую віддати на моїх умовах один кредит))

Тато заспокоївся? 😔
Сподіваюсь так. Але хоч почав питати як взагалі з цим розгрібатись буду.

Хоча віддавати нічого не збиралася зараз. Гроші були відкладені на інше. Але треба зараз максимально довести, що з ними можна вирішити питання не на їх умовах.

Якби ж то знати, як ☹️
Я поки теж не знаю.. але в мене завдання стабілізувати моральний стан по максимуму. Тому тримаюся огірком)

У Вас у них оплата відразу чи графіком?
за графіком, але просрочка вже 21 день, по графіку перший платіж мав буть 7800грн це з тілом 10 тис, а далі кожні 10 днів по 2500, там договір на рік

а мені чоловік сказав що в мене немає вибору як просто не платити їм гроші, бо в мене не вийде це все закрити(

за графіком, але просрочка вже 21 день, по графіку перший платіж мав буть 7800грн це з тілом 10 тис, а далі кожні 10 днів по 2500, там договір на рік

а мені чоловік сказав що в мене немає вибору як просто не платити їм гроші, бо в мене не вийде це все закрити(
В мене теж цілий список цих боргів. Як вигрібати- питання часу. І звісно ситуації. Але якось же треба.

У мене більше було, терор не робили взагалі. Лише раз мамі і після цього я закрила. Почитала ж, що вони конфліктні.

Великий платіж перший 😔 І вони ж там вже накрутили свого 💯

В мене теж цілий список цих боргів. Як вигрібати- питання часу. І звісно ситуації. Але якось же треба.
саме тяжке в цьому всьому що немає ніякої підтримки, всі тільки їдять тебе за твій вчинок, жалко що немає машини часу 😅

саме тяжке в цьому всьому що немає ніякої підтримки, всі тільки їдять тебе за твій вчинок, жалко що немає машини часу 😅
Кожен має відпрацювати своє у цьому житті. Головне, що взяли грошима, а не здоров’ям ☝️

найбільший терор від егроши та кредит 7, також бісять сан кредит та старфін зі своїми погрозами(

найбільший терор від егроши та кредит 7, також бісять сан кредит та старфін зі своїми погрозами(
взагалі пишуть, що всі вони бояться скарг в НБУ. Але треба докази - скріни, записи погроз та дзвінків 3 особам

Так, так. Як ще Кредит7 не витягнув мого діда з могили 🙃
А Сан і Стар. Я розумію, що їм треба гроші, але не сьогодні 🙅‍♀️

взагалі пишуть, що всі вони бояться скарг в НБУ. Але треба докази - скріни, записи погроз та дзвінків 3 особам
Так, без доказів нічого не буде. Вони скажуть, що діють у рамках закону, це клієнт- лохина 😬

у мене торор ще тільки розпочався, хоча в мілоан і тенго просрочки вже більше місяця і кожний тиждень пропонують закрити зі знижкою, нікому навіть не телефонували, але я хочу в першу чергу егроши, кредит касу та креди7 закрити, бо дуже ж вони вже дістали

Так, так. Як ще Кредит7 не витягнув мого діда з могили 🙃
А Сан і Стар. Я розумію, що їм треба гроші, але не сьогодні 🙅‍♀️

Так, без доказів нічого не буде. Вони скажуть, що діють у рамках закону, це клієнт- лохина 😬
Ой, у мене через 3 дні починається прострочка в сан, а трохи пізніше в стар… З понеділка буде ще веселіше

Чекайте, Вам напише менеджер : для чого Ви брали 2 кредити в одній їх компанії 😅
Що б він запитав. Спеціально 😁

Ой, у мене через 3 дні починається прострочка в сан, а трохи пізніше в стар… З понеділка буде ще веселіше
Вони наче адекватні у плані дзвінків, але смс регулярно( Сан та Стар) 🙃

Що б він запитав. Спеціально 😁

Вони наче адекватні у плані дзвінків, але смс регулярно( Сан та Стар) 🙃
А чи можуть мфо заблокувати всі рахунки? Чи це лише якщо буде суд і я програю?

Щоб дати їм заробити
а з іншої сторони, для чого розмножувати так багато мфо , от той же мілоан, у мене на 4 сайтах у них кредити 😅

А чи можуть мфо заблокувати всі рахунки? Чи це лише якщо буде суд і я програю?

а з іншої сторони, для чого розмножувати так багато мфо , от той же мілоан, у мене на 4 сайтах у них кредити 😅
Аналогічно

Назад
Угорі