Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо знаєте англійську, то ще гляньте fiverr. І взагалі, подивіться, що там люди пропонують. Бо є такі штуки, що і в голову не прийдуть, якщо не займаєшся певною сферою.так, є всі його розписки, та і кошти надсилала на його карту
а чи є у Вас сайт де можна глянути фріланс?
Нє, я саме інженегр, тобто, роблю по обсягу, як інженер, отримую в результаті, як нігер на плантації.І що? Він навіть не інженер)

Ну це як приклад))) бо кому б в голову таке прийшло, якщо не займаєшся ютубом) багато дивних простих штук треба людям)))хоч із цього почати)
Так і є.Kordelia, я інгліш знаю непогано)
Але моя думка - це додаток до інших навичок: програмування, фінанси і т.д.
Тільки на знанні мови багато не заробиш)
Зараз море безкоштовних курсів і можливостей.
Где искать заказы? Или уже готовая работа?)А не можете, накидати посилань по цій темі, будь ласка. Бо на вищезазначених фріланс.юа та фрілансхант по цій темі трохи глухо.
Замовлення. Я на вищезазначених сайтах зареєстрований років з 5, наприклад, по моїй темі(мережі), я там бачив замовлення вкрай рідко.Где искать заказы?
А я ще не вірив знайомому таксисту, який казав, що таксі то в нього для душі, а так ще бізнес має.Собственно, в 2017 году заработок мой составлял порядка 35000 грн./месяц. А потом я опять вернулся в такси![]()
З китайфоном, напевно, і онліфанс не світить...Как можно заработать с вполне себе добротным китайфоном есть идеи или уже примеры , варианты?)
О Боже налякав судом, скажіть йому хай іде в приприжку, поки той суд відбудеться, да потім поки вступить в законну силу рішення, а потім через виконавчу службу будуть стягувати, а враховуючи ваш дохід то копійки, буде він чекати своїх грошів так років 2))) Скажіть, що маю стільки-то і все, не захоче хай топає в Суд, теж мені за тих 50к, я розумію аби ви взагалі забили, ну вид йому щось можете платити.зі знайомим вже говорила, нуль реакції, говорить що ми підписали договір у нотаріуса що я буду віддавати 10 000грн в місяць і його не хвилює, або віддаю за графіком або подає до суду
І куточок вдома, де можна сховатися від батьків/чоловіка/дружини/дітей щоб спокійно працюватиНу и такое для практически всего из выше перечисленного необходим ПК ) Как можно заработать с вполне себе добротным китайфоном есть идеи или уже примеры , варианты?)
З чого ви взяли, що в автора нема пк/ноута?Ну и такое для практически всего из выше перечисленного необходим ПК ) Как можно заработать с вполне себе добротным китайфоном есть идеи или уже примеры , варианты?)
Что мешает изучить сео?)90% там - це розробка, сео і т.д.
Мне тоже не верили))А я ще не вірив знайомому таксисту, який казав, що таксі то в нього для душі, а так ще бізнес має.![]()
Ну и такое для практически всего из выше перечисленного необходим ПК ) Как можно заработать с вполне себе добротным китайфоном есть идеи или уже примеры , варианты?)
Ноутбук можно взять за 5к, который подойдёт для выполнения многих задач.Ну и такое для практически всего из выше перечисленного необходим ПК ) Как можно заработать с вполне себе добротным китайфоном есть идеи или уже примеры , варианты?)
Я не про автора ,мне самому интересно,есть ли может у кого то идеи как заработать,на комп сейчас денег нету ,а в наличии только телефон .З чого ви взяли, що в автора нема пк/ноута?
Я верю ,но это же все равно вложения ,а именно без вложений ,есть ли какие либо работы в среде фриланса ,если есть только смарт?)Ноутбук можно взять за 5к, который подойдёт для выполнения многих задач.
У меня старый ноут, который я взял в 2018 году по-моему.
И нормально. Правда, майнить на нем не получается![]()