Дайте совет пожалуйста

• Автор теми Автор теми Солнышко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 208
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Никто этого не понимает.Они никогда не брали в мфо.Объяснять что либо это время и нервы на ветер.
Ну тогда не объясняйте. Так или иначе им придется вникнуть в тему, так как звонки им в любом случае будут продолжаться. Выписываться просто не имеет никакого смысла. Это все равно, что они пойдут и лишат себя родительских прав на Вас. Это им просто уже не под силу. Так что, придется смириться и им с Вашей ситуацией и Вам, с их негативом. Тут все прошли через это. Со временем приходит рациональный взгляд на вещи. Надо просто не начудить в начале, а то потом будет обидно, что родители рождались на давление МФО, а Вы не смогли отстоять себя, как взрослый человек.

Читаю подібні пости, і згадую себе 7 місяців назад. Ті переживання, той страх, шо всі дізнаються про кредити, віддаєш всі гроші до копійки, лиш би отримати спокій ще на тиждень-другий від дзвінків... Розкажу вам трішки ніби я "з майбутнього": я досі нікому нічого не плачу. Колектори дзвонять, але не так часто як здавалось колись. Родичі знають, і реакція була АБСОЛЮТНО СПОКІЙНОЮ. Я навтіь не очікував такої підтрики, яку я отримав. Особливо коли розказав про відсотки, які вимагають повернути. Всі радять слати їх подалі, і шлють самі коли їм телефонують (зараз родичам дзвонять майже ніколи, бо це не працює). Я спокійно живу, витрачаю зарплатню на свої потреби, навіть на автівку почав відкладати, що для мене дуже дивно. Єдиний дискомфорт - тонни СМСкок з рекламою взяти ще кредити ( я з 13 кредитів 5 закрив через невеликі суми). Який би період зараз у вас не був, знайте - все буде добре.
скажите а соседям,и посторонним людям у вас сейчас звонят,и как с звонками на роботу звонят или нет

Шакира, здравствуйте)За угрозы со стороны МФО.Их номера,имена (если есть)

Доброго вечера. Скажіть будь ласка, якщо все таки приїжають ці "людішкі" то в який час доби зазвичай? До кого приїздили, відізвіться. Завчасно дякую.

Доброго вечера. Скажіть будь ласка, якщо все таки приїжають ці "людішкі" то в який час доби зазвичай? До кого приїздили, відізвіться. Завчасно дякую.
А яка різниця ? Що це змінює ?

Вкладення

• 7B61B6FC-21F1-4DB9-9ECF-1BE911C0A790.webp
    7B61B6FC-21F1-4DB9-9ECF-1BE911C0A790.webp
    76.8 Кб · Перегляди: 30
ездит реально только готивка!
У них наверно проезд бесплатный )
Post automatically merged:

Не обращайте внимания на эти вбросы умалишённых.
Мы уже готовы ко всему
Просто глупо думать , что мы сейчас достанем деньги с под матраса и понесём им платить

У них наверно проезд бесплатный )
Post automatically merged:

Мы уже готовы ко всему
Просто глупо думать , что мы сейчас достанем деньги с под матраса и понесём им платить
не спрашивал платный или нет!

А хто з "Гроші всім" мав чи має справу?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі