Руде Дівча;)
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1712
- Реакції
- 3748
- Бали
- 1523
Руде Дівча;) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це той шо Вольдемарович?Блюменталь, если кратко
Когда?На вкус
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це той шо Вольдемарович?Блюменталь, если кратко
Когда?На вкус
Да, да, он самыйЦе той шо Вольдемарович?
Когда?
А чому спитали за Мелітополь?Как проверял?
Спасіба за уточнєнієДа, да, он самый
миссия - держать тему в топе до последнегоЧесно, друзі, запрошуйте новачків сюди. Нехай спілкуються і мозок вивільняють від непотрібних думок )))
Як можна таке забути?я ж зі всією душоюЦе той шо Вольдемарович?
Когда?
Часто там бывала.А чому спитали за Мелітополь?
Пробачте, склероз в купі з маразмом. Лікарі сказали шанси є, але не з усімаЯк можна таке забути?я ж зі всією душою
Ні , трішки не так... Щоб новачкі тримали тему. Щоб більше спілкувалися,а ми були поряд. Більш для них створила тему... Бо ми бувалі , маємо декілька тем....миссия - держать тему в топе до последнего?
Я просто для себя решила, что буду на форуме за хихи - хаха отвечать... Серьёзного всё равно ничего сказать не могу, а так хоть новичок поржёт ?
Ага и виртуальную гречку за них купишь и будешь жратьТвоя очередь, рядом со мной, не боись на всех хватит
Ой как по красоте съехалаЯ просто для себя решила, что буду на форуме за хихи - хаха отвечать... Серьёзного всё равно ничего сказать не могу, а так хоть новичок поржёт ?
А за серьёзность у нас vetal050 отвечает ?![]()

А по віду і нескажешЯ просто для себя решила, что буду на форуме за хихи - хаха отвечать... Серьёзного всё равно ничего сказать не могу, а так хоть новичок поржёт ?
Я? за серьёзность? ущипните меня,Я просто для себя решила, что буду на форуме за хихи - хаха отвечать... Серьёзного всё равно ничего сказать не могу, а так хоть новичок поржёт ?