- Дописи
- 4004
- Реакції
- 12868
- Бали
- 2568
Т а л а не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Золотые слова!все не від тебе залежить.....ой не від тебе...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Золотые слова!все не від тебе залежить.....ой не від тебе...![]()
Це точно. Сам ніколи не знаєш, як воно так може статися))).все не від тебе залежить.....ой не від тебе...![]()
Ты спрашуешь чи утверждаешь? Спасибо если шо)))Т а л а, на аве ты красотка?
спрашиваю и утверждаю,шо красотка??Ты спрашуешь чи утверждаешь? Спасибо если шо)))
бачиш яка гарна рабовласниця попалась???Один з моїх товаришів був закоринілим холостяком. До нього дівчата і так, і етак, а він ні в яку. І тут в якийсь момент він зник.))) Виявилось, що він дівчину знайшов. Але скоріше - це вона знайшла ? І вже роки два майже ніхто з нас його не бачив.)))
Был пацан и нет пацана...Один з моїх товаришів був закоринілим холостяком. До нього дівчата і так, і етак, а він ні в яку. І тут в якийсь момент він зник.))) Виявилось, що він дівчину знайшов. Але скоріше - це вона знайшла ? І вже роки два майже ніхто з нас його не бачив.)))
Знову дощ,піду і собі аву поміняю що б настрій покращитиТы спрашуешь чи утверждаешь? Спасибо если шо)))
все меняют и мне захотелось ???Знову дощ,піду і собі аву поміняю що б настрій покращити
Когда у меня плохое настроение,я или в парихмахерскую иду или мебель передвигаювсе меняют и мне захотелось ???
Ахахаха))) а какую нужно было?)?Маргарита000, а че такая ава?
ну не кабанАхахаха))) а какую нужно было?)?
Ой,все меняют и мне захотелось ???
Ти,теж красуняАхахахах так там же имя есть )))ну не кабан![]()
И я ?Ахахахах так там же имя есть )))
Жуніхи тепер всі твоїАхахахах так там же имя есть )))
И я ?