Маri
✩ V I P ✩
- Дописи
- 11921
- Реакції
- 18477
- Бали
- 2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
По іменно занести в червону в книгуПравильно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
По іменно занести в червону в книгуПравильно.
cтрьомненько,ви ж як зберетесь,хто знає,що у вас в тих головах.....вас треба берегти окремо один від одного,а то вас ще меньше стане...Зібрати всіх до купи, та берегти? ?

Та хз. Запроторите всіх до заповідника, ще гірше буде.))) І так жалієтесь, що чоловіки стали втрачати силу, пригрівшись під жіночим крилом. ?В заповідник???
Я не ображаю чоловіківТа хз. Запроторите всіх до заповідника, ще гірше буде.))) І так жалієтесь, що чоловіки стали втрачати силу, пригрівшись під жіночим крилом. ?
Це точно. От чому ми по гаражах, рибалках та пивбарах збираємось. Бо коли ми разом, то ми сила.))) А по одному ви нас всіх в рабство заберете.)))cтрьомненько,ви ж як зберетесь,хто знає,що у вас в тих головах.....вас треба берегти окремо один від одного,а то вас ще меньше стане...![]()
Та хто ж спорит.Правильно.
шо ти робиш?навіщо лякати?....і так всі тікають від нас ....ти в рабство хочеш?Це точно. От чому ми по гаражах, рибалках та пивбарах збираємось. Бо коли ми разом, то ми сила.))) А по одному ви нас всіх в рабство заберете.)))

Правильно.Та хто ж спорит.
мужикПравильно.
ТЫхенько!Правильно.
С некоторыми попробуй поспорь,потом слезы придетбся вытиратьПравильно.
Правильно.
Кому?С некоторыми попробуй поспорь,потом слезы придетбся вытирать
У тебя шо сенсор барахлит, шо ты одно и тоже пишешь.Правильно.
Чё?ТЫхенько!
Так оно-универсальное!У тебя шо сенсор барахлит, шо ты одно и тоже пишешь.
Или больше????cтрьомненько,ви ж як зберетесь,хто знає,що у вас в тих головах.....вас треба берегти окремо один від одного,а то вас ще меньше стане...![]()
Та молчу я.
Я вже там побував))). Зараз я у відпустці ?шо ти робиш?навіщо лякати?....і так всі тікають від нас ....ти в рабство хочеш?![]()
![]()
ну-ну.....гуляй....скоро сам не зрозумієш,чи то ти у відпустці ,чи в рабстві....Я вже там побував))). Зараз я у відпустці ?
Якщо я зрозумію, що мої гульки перетворились на рабство, то тоді знов піду в відпустку ?ну-ну.....гуляй....скоро сам не зрозумієш,чи то ти у відпустці ,чи в рабстві....
все не від тебе залежить.....ой не від тебе...Якщо я зрозумію, що мої гульки перетворились на рабство, то тоді знов піду в відпустку ?