Маri
✩ V I P ✩
- Дописи
- 11921
- Реакції
- 18477
- Бали
- 2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я вдома теж пуховик не знімаюя тільки дома.....хочу вже на вулиці?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вдома теж пуховик не знімаюя тільки дома.....хочу вже на вулиці?
Спасибо за комплимент!!)Но даже сильной женщине иногда хочется побыть слабой,возле сильного мужчины!!Я не хочу образити чоловіків, але в наш час щось стало багато сильних жінок ?
та не.....то чоловіків слабаків стало більше.....ви як не орієнтацію поміняли,то ше якась хороба....Я не хочу образити чоловіків, але в наш час щось стало багато сильних жінок ?
От в мене є товариш, начебто фізично та духовно сильний чоловік, але перед дружиною він "тютя". Пригадав випадок. Якось зимою з компанією ми пили пиво, та до нас підійшли знайомі дівчата. Він трохи захмилілий почав до них загравати, ми йому:Ти що, в тебе ж дружина? Відповідь була щось в цьому роді: Я в сім'ї головний і дружина мене слухається. Через деякий час вибігає дружина в халаті, дала йому прочухана, і він навіть з нами не попрощався. ?Спасибо за комплимент!!)Но даже сильной женщине иногда хочется побыть слабой,возле сильного мужчины!!
Не кажи, не кажи. На своєму районі бачив декілька пар чоловікоподібних дівчат. ?та не.....то чоловіків слабаків стало більше.....ви як не орієнтацію поміняли,то ше якась хороба....
то то могли бути і дівчата,бо інколи серед нас теж є такі дівчата,що не второпаєш,чи то чоловік,чи то жінка... ?От в мене є товариш, начебто фізично та духовно сильний чоловік, але перед дружиною він "тютя". Пригадав випадок. Якось зимою з компанією ми пили пиво, та до нас підійшли знайомі дівчата. Він трохи захмилілий почав до них загравати, ми йому:Ти що, в тебе ж дружина? Відповідь була щось в цьому роді: Я в сім'ї головний і дружина мене слухається. Через деякий час вибігає дружина в халаті, дала йому прочухана, і він навіть з нами не попрощався. ?
Не кажи, не кажи. На своєму районі бачив декілька пар чоловікоподібних дівчат. ?
Та ні, в цих випадках це були дівчата))). Зпочатку бачили, що йде пара, яка тримається за руки. Хлопець з дівчиною, ну норма. Але коли придивились, то хлопець виявився дівчиною.))) Бо в цеї хлопця-дівчини виявили цицькі. Цицьки-це буде не зовсім вірно. В неї були малюпусенькі такі "сісісєчкі" та жіночій таз.)))то то могли бути і дівчата,бо інколи серед нас теж є такі дівчата,що не второпаєш,чи то чоловік,чи то жінка... ?
******......то це наші таке видають.?......ось до чого приводить,коли чоловіків,все меньше і меньше......як жити?....???Та ні, в цих випадках це були дівчата))). Зпочатку бачили, що йде пара, яка тримається за руки. Хлопець з дівчиною, ну норма. Але коли придивились, то хлопець виявився дівчиною.))) Бо в цеї хлопця-дівчини виявили цицькі. Цицьки-це буде не зовсім вірно. В неї були малюпусенькі такі "сісісєчкі" та жіночій таз.)))
Да,посочуствую этому мужчине!Такая жена не подарок!!!!От в мене є товариш, начебто фізично та духовно сильний чоловік, але перед дружиною він "тютя". Пригадав випадок. Якось зимою з компанією ми пили пиво, та до нас підійшли знайомі дівчата. Він трохи захмилілий почав до них загравати, ми йому:Ти що, в тебе ж дружина? Відповідь була щось в цьому роді: Я в сім'ї головний і дружина мене слухається. Через деякий час вибігає дружина в халаті, дала йому прочухана, і він навіть з нами не попрощався. ?
Не кажи, не кажи. На своєму районі бачив декілька пар чоловікоподібних дівчат. ?
Всмысле,???подарок ещё тот.Да,посочуствую этому мужчине!Такая жена не подарок!!!!
с красной ленточкой???Всмысле,???подарок ещё тот.
Я б сказала не подарок,а сокровище ???С красной ленточкой??с красной ленточкой???
прям вижу,как он ей говорит.....иду,иду,мое сокровище.....??Я б сказала не подарок,а сокровище ???С красной ленточкой??
А вона йому : Іду , іду Зараз як нає...бну по горбу "прям вижу,как он ей говорит.....иду,иду,мое сокровище.....??
Навіть по статистиці жінок більше, ніж чоловіків. Ну і деякі жінками становляться. ?******......то це наші таке видають.?......ось до чого приводить,коли чоловіків,все меньше і меньше......як жити?....???
берегти вас всіх треба....Навіть по статистиці жінок більше, ніж чоловіків. Ну і деякі жінками становляться. ?
Зібрати всіх до купи, та берегти? ?берегти вас всіх треба....
Ибо нехрен с чужими заигрыватьА вона йому : Іду , іду Зараз як нає...бну по горбу "

В заповідник???Зібрати всіх до купи, та берегти? ?
Правильно.берегти вас всіх треба....