Давайте знакомиться. М+Ж. Знакомства Антиколлектор

Ок кеп. Давай трохи розставимо точки над "ї". Де я писав, що з ним спав?))) (Мабуть це совокупність твоїх фантазій, які помірно переходять від твоїх бажань до твоєї сурової дійсності). Це перше. А по-друге: Цього актора я знаю стільки, скільки всі інші.)))
Маладец

Дулін нормальний пацан !
Акторська гра Свєтлакова в ролі Дуліна була яскрава, але ганджакілєр (цей нік означає вбивця канабісу, чи вбивця любителів марихуани))) ?) намагався мені якусь роль до Дуліна приписати, чи навіть співучасть))).

Я изучила это блюдо) знаю) только в Украине этого нет
Если капустой похрустишь,тебе даже каймана в час ночи привезут.Надо места знать)
Акторська гра Свєтлакова в ролі Дуліна була яскрава, але ганджакілєр (цей нік означає вбивця канабісу, чи вбивця любителів марихуани))) ?) намагався мені якусь роль до Дуліна приписати, чи навіть співучасть))).
Ты йибанулся?У нас тут без гомосятины.Запомни это как Отче наш

Спокойной ночи???товарищи гурманы????Не обжирайтесь на ночь,вредно???

Спокойной ночи???товарищи гурманы????Не обжирайтесь на ночь,вредно???
Надобраніч!
Если капустой похрустишь,тебе даже каймана в час ночи привезут.Надо места знать)

Переситац

Тебя спасти ?

Перечитай свої пости, про гомосятину щодо мене ти речі задвигав.))) Так шо я тут ні до чого.)))

Мля я все это понимаю. Но это тот случай когда есть надо свежепойманое. Ни привезеное из куй знает от куда. Ни мороженое а именно свежее

И крокодила я ела???
Перечитай свої пости, про гомосятину щодо мене ти речі задвигав.))) Так шо я тут ні до чого.)))
Та не напрягайся ты)

Назад
Угорі