Давайте знакомиться. М+Ж. Знакомства Антиколлектор

И я люблю бехеровку...Давненько себя не баловал...
Я тоже, очень.))
Но пока ни слова об алкоголе, тс-ссс!..?Тут у нас человечек бросать собирается, так что алкоголь под запретом. ⛔⛔⛔
Умничка... Меня не захотел с собой брать.
Теперь Леночка съест твою рыбку. Живую, с потрохами и чешуей.

Давай,ко мне.???Я очень и очень за.Ты же знаешь.???
Я знаю,и я тоже за!!!
Я тоже, очень.))
Но пока ни слова об алкоголе, тс-ссс!..?Тут у нас человечек бросать собирается, так что алкоголь под запретом. ⛔⛔⛔

Умничка... Меня не захотел с собой брать.
Теперь Леночка съест твою рыбку. Живую, с потрохами и чешуей.
Тихонько скажу и я бехеровку люблю!

Останнє редагування:
Десь через годину, а потім почнеться другий етап)))
Посмотрим,а то я пару дней не в теме,и интересно,что сегодня будет?А то скучно,ни проповедей,ни молебнов, ничего интересного!

Посмотрим,а то я пару дней не в теме,и интересно,что сегодня будет?А то скучно,ни проповедей,ни молебнов, ничего интересного!
Та я сам трохи не в темі. Вчора було весело. Сьогодні мені подзвонив Андрій Миколайович з Дінеро з унилим голосом(мабуть вчора бухав), запропонував погасити кредит. І я, як теля, пішов його погашати. Взяв з собою песика, дійшов до терміналу, і в цей в мене щось зойкнуло. Розвернувся, та пішов на ринок, купив м'ясо, картоплю, овочів на салат. Та зайшов до магазину Бєхєровку зі Швепсом купив. От поки що така історія)))

Та я сам трохи не в темі. Вчора було весело. Сьогодні мені подзвонив Андрій Миколайович з Дінеро з унилим голосом(мабуть вчора бухав), запропонував погасити кредит. І я, як теля, пішов його погашати. Взяв з собою песика, дійшов до терміналу, і в цей в мене щось зойкнуло. Розвернувся, та пішов на ринок, купив м'ясо, картоплю, овочів на салат. Та зайшов до магазину Бєхєровку зі Швепсом купив. От поки що така історія)))
?????

На кой черт вообще с ними разговаривать?
Не надо. Пусть Андрейка сидит себе тихонько и на флейте играет...

Шо сам себе???А как это связывать то надо????
Можно и так.
Мэнсон же мог сам себе, а эти гребни и подавно смогут.
Нельзя тебя брать на рыбалку. Будет всё, кроме рыбалки.
Два раза просила. (
Вот спасибо.)

Назад
Угорі