Asja
Форумчанин
- Дописи
- 262
- Реакції
- 77
- Бали
- 5125
Asja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я за! Лише аргументів сильних Покищо нащастя немаю.. розмови не записувала.думаю варто найбільше почати з Вашої Гоиівочки-вони зараз і так наножах з Нацкомом,а нам ще їх добити аргументами....потрібно нам огорнутись проти них, і попередити людей які ще невлипли їхні кліщі смердючі.. найперше потрібно зібрати аргументи, наступне-знайти адвоката хорошого,а вже потім я впевнена по 1000грн тут готові багато хто скинулись лиш би взятися за них....
Хто з Києва-думаю варто зустрітись або хочаб написати на передачу Гроші або недавно бачила передачу про ці МФО і там виступав хороший адвокат який пояснював,що наші пролонгаціі по закону-це подарунки просто, можна його знайти..або ще хороший адвокат веде передачу " і Один за всіх" ... потрібно звертатись і немовчати
Хто з Києва-думаю варто зустрітись або хочаб написати на передачу Гроші або недавно бачила передачу про ці МФО і там виступав хороший адвокат який пояснював,що наші пролонгаціі по закону-це подарунки просто, можна його знайти..або ще хороший адвокат веде передачу " і Один за всіх" ... потрібно звертатись і немовчати