Давайте боротись разом!!!!!

• Автор теми Автор теми Катика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катика

Форумчанин
Дописи
176
Реакції
88
Бали
5125
Катика не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім! Так дістали ці МФО що прийшла така ідея! Прочитала я новини в гуглі що в Росії хотять заборонити ці всі мфошки і обмежити дії колекторів! А що якщо скласти петицію і щоб всі ми її підписали і на розгляд в верховну раду! Я думаю що не в одного мільйона українців така біда з цими їба""ими ! Можливо якщо всі разом візьмемось і зможемо зламати систему!?;? Хто що думає?

Привіт усім! Так дістали ці МФО що прийшла така ідея! Прочитала я новини в гуглі що в Росії хотять заборонити ці всі мфошки і обмежити дії колекторів! А що якщо скласти петицію і щоб всі ми її підписали і на розгляд в верховну раду! Я думаю що не в одного мільйона українців така біда з цими їба""ими ! Можливо якщо всі разом візьмемось і зможемо зламати систему!?;? Хто що думає?
Уже есть петиция на сайте президента, админ подал

по поводу петиции тяжело будет набрать 25000 голосов фактически не реально!надо думать!!!!!!!!!!!!!!!!

по поводу петиции тяжело будет набрать 25000 голосов фактически не реально!надо думать!!!!!!!!!!!!!!!!
Та соціальні мережі можуть все! Якщо кожен з нас тут поширить її! Навіть прспамить по різним групам , рух буде!

Так може краще зібратися і якось попасти до Зеленського поки він ще на вступив на пост.Я з Вінниці, але готова під'їхати до Києва.Давайте будемо щось робити, бо дістали вже ці наші друзі.Адмін подумайте над пропозицією!

Народ , давайте кожен напише на почту тсн , хто може той дзвонить , скидайте сайт з петицією хай поширюють ! Скидайте всі докази які є , їхні погрози ! Якщо нас буде багато то зовсім скоро ми зможемо їх побороти !! Ми зможемо назбирати 25 тис підписів ! І це дойде до призидента !!
P.S. я вже написала звернення в тсн !
Кредити без підпису і під 500%: від ''Манівео'' масово страждають українці знову стаття про мфо

Народ , давайте кожен напише на почту тсн , хто може той дзвонить , скидайте сайт з петицією хай поширюють ! Скидайте всі докази які є , їхні погрози ! Якщо нас буде багато то зовсім скоро ми зможемо їх побороти !! Ми зможемо назбирати 25 тис підписів ! І це дойде до призидента !! Н
P.S. я вже написала звернення в тсн !
Кредити без підпису і під 500%: від ''Манівео'' масово страждають українці знову стаття про мфо
Я всі петиції вже підписз'їздала які є, Зеленському на мейл написала, силку на наш форум кинула, і інстаграмі теж написала і наш форум запросила відвідан

Я всі петиції вже підписз'їздала які є, Зеленському на мейл написала, силку на наш форум кинула, і інстаграмі теж написала і наш форум запросила відвідан
Зараз Зеленському теж напишу !!! Потрібно закидати повідомленнями , щоб нарешті нас почули

Так надо разгонять всю эту ху... шайку в ВР.

Так надо разгонять всю эту ху... шайку в ВР.
Ні треба вже щось робити бо ці мфо своєю деятельностью задовбали,вони ж звонять всім є користь немає,все одно позорять якщо так можна сказати,хоча за чотири місяці у мене все помінялося,стала по другому відноситися до життя

Та я теж всюди писала! Але я сама собі не вірю
Тому що потрібно діяти масово а не по одному . Я теж часом не вірю і це все кажеться страшним сном але це нажаль наша реальність і тільки ми можемо її змінити

Так може краще зібратися і якось попасти до Зеленського поки він ще на вступив на пост.Я з Вінниці, але готова під'їхати до Києва.Давайте будемо щось робити, бо дістали вже ці наші друзі.Адмін подумайте над пропозицією!
Ви ще не зрозуміли що зеленському до фанаря ці всі наші проблеми!?! Він вже відхрестився від всіх своїх обіцянок

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі