давай разом почнем боротися!?

• Автор теми Автор теми Оксана2303
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Оксана2303

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
44
Бали
2625
Оксана2303 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім! У мене є пропозиція для всіх, давай разом почнем боротися!? Я вже написала листи до Президента України, генеральному прокурору, у Верховне раду, в нацкомфінпослуг, антимонопольний комітет, антикорупційний комітет канал 1+1, програма гроші. Якщо ми почнемо разом писати в усі установи то нас почують. Це вже просто починає набридати. Отже люди дороги назад немає тільки в перед давайте разом боротися. Якщо когось зацікавило свій лист для прикладу можу скинуть на електрону пошту. пишіть мені [email protected] Давайте зробимо це разом!!!!

Ох мадмуазель...знали бы вы сколько вас таких было...но не смотря на то что мы вроде как всё вместе мы все так же и сами по себе, до каких то действий действительно серьезных пока ещё не доходило, рок крайней мере я этого не видел ещё...)

Доброго дня всім! У мене є пропозиція для всіх, давай разом почнем боротися!? Я вже написала листи до Президента України, генеральному прокурору, у Верховне раду, в нацкомфінпослуг, антимонопольний комітет, антикорупційний комітет канал 1+1, програма гроші. Якщо ми почнемо разом писати в усі установи то нас почують. Це вже просто починає набридати. Отже люди дороги назад немає тільки в перед давайте разом боротися. Якщо когось зацікавило свій лист для прикладу можу скинуть на електрону пошту. пишіть мені [email protected] Давайте зробимо це разом!!!!
Я написал на почту ! Я готов власть сменилась всех таки
Post automatically merged:

Я написал на почту ! Я готов власть сменилась всех таки
Все получил ,сегодня поотправляю ! Спасибо

Останнє редагування:
Ох мадмуазель...знали бы вы сколько вас таких было...но не смотря на то что мы вроде как всё вместе мы все так же и сами по себе, до каких то действий действительно серьезных пока ещё не доходило, рок крайней мере я этого не видел ещё...)
Так звичайно, якщо ми тільки тут будем писати то да нічого невийде.... але можна попробувати все змінити, цього треба просто захотіть. Якщо щось робити то воно буде зрушуватись з місця, а якщо чекати що хтось за тебе це буде робити то всі майже так чекають ,,,, але з цього що чекати нічого доброго не вийде. А пробувати щось робити потрібно.... миж самі в це влізли нас ніхто не заставляв паравда ж???!

Я також писала,правда не до всіх що Ви,отримала відповідь,що таким не займаються,звертайтесь до "Безоплатної правової допомоги".

Ребята, читайте форум, пожалуйста. Тут темы такие по несколько раз в неделю залетают. "Давайте бороцца, решим вопрос, письмо предизенту, куму, зятю, свату! Власть сменилась значит мы не должны" и так далее. Кому-то за все это времени ответили что-то вменяемое? - нет. Хоть одна петиция набрала хотя бы 5000 голосов? - нет. Если Вам нравится делать бесполезную работу, и Вы просто хотите создать внутри ощущение того, что Вы хотя бы пытались бороться - это Ваше право, безусловно. Но ничего, кроме "не наш вопрос - обращайтесь туда-то" Вы не получите. Разница лишь в том, пошлют Вас к юристу или в нацкомфинпослуг.

Ребята, читайте форум, пожалуйста. Тут темы такие по несколько раз в неделю залетают. "Давайте бороцца, решим вопрос, письмо предизенту, куму, зятю, свату! Власть сменилась значит мы не должны" и так далее. Кому-то за все это времени ответили что-то вменяемое? - нет. Хоть одна петиция набрала хотя бы 5000 голосов? - нет. Если Вам нравится делать бесполезную работу, и Вы просто хотите создать внутри ощущение того, что Вы хотя бы пытались бороться - это Ваше право, безусловно. Но ничего, кроме "не наш вопрос - обращайтесь туда-то" Вы не получите. Разница лишь в том, пошлют Вас к юристу или в нацкомфинпослуг.
год назад в нацкомфинпослуг никто не обращался тоже, во всяком случае так массово с созданием этого форума, большинство просто не знало, многим помогло

Написал вам на почту давайте попробуем что то решить.

Петиции не набирают голосов,потому что все ждут,что кто-то все сделает за них.А если бы все кто тут на форуме подписал и друзей попросил,то был бы результат.

Написал вам на почту давайте попробуем что то решить.
Я тоже написала.Готова действовать!

год назад в нацкомфинпослуг никто не обращался тоже, во всяком случае так массово с созданием этого форума, большинство просто не знало, многим помогло
Согласна,сидеть ,как мышь в норе,тупо.

Так звичайно, якщо ми тільки тут будем писати то да нічого невийде.... але можна попробувати все змінити, цього треба просто захотіть. Якщо щось робити то воно буде зрушуватись з місця, а якщо чекати що хтось за тебе це буде робити то всі майже так чекають ,,,, але з цього що чекати нічого доброго не вийде. А пробувати щось робити потрібно.... миж самі в це влізли нас ніхто не заставляв паравда ж???!
Абсолютно согласна!

Петиции не набирают голосов,потому что все ждут,что кто-то все сделает за них.А если бы все кто тут на форуме подписал и друзей попросил,то был бы результат.
На форуме зарегистрировано 5145 человек, для того, что бы петицию рассмотрели - нужно 25000. Т.е. "если бы все кто тут" - не работает.

На форуме зарегистрировано 5145 человек, для того, что бы петицию рассмотрели - нужно 25000. Т.е. "если бы все кто тут" - не работает.
Но ведь у каждого есть родственники,которые тоже от этого страдают,да и соцсети можно задействовать.Можно поднапрячься,если бы,хотя бы половина включилась.

Питицию нужно создавать , может на форуме есть люди которые могут рекламу запустить в Фейсбуке и Инстограмме , если это сделать вполне может набрать 25 тыс.
Да и на форуме закрепить это сообщение , разослать блогерам ютуба , что бы рекламировали все . Так только так .

• Подобається
Реакції: Neo
Ну так Нацкомфин профильный орган....

Вибачаюсь шо не по темі пишу але я в паніці я не знаю шо робити куди звертатись

Вкладення

• IMG_6952[1].webp
    IMG_6952[1].webp
    57.8 Кб · Перегляди: 52
  • IMG_6953[1].webp
    IMG_6953[1].webp
    58.2 Кб · Перегляди: 54
  • IMG_6954[2].webp
    IMG_6954[2].webp
    53.2 Кб · Перегляди: 48
  • IMG_6955[1].webp
    IMG_6955[1].webp
    54 Кб · Перегляди: 48
  • IMG_6956[1].webp
    IMG_6956[1].webp
    62.8 Кб · Перегляди: 46
Головою я все дуже розумію шо це все фігня,тіільки там мокра печать і підпис чи це все фейк?
Оффтоп
Ну если головой понимаете, то и нервы успокойте)
Даже если там и моркая печать, то на фотке в Вайбере! Мне такое писали раза три, потом письмами и заказным в ответ на запрос договора. И уже 3 мес тишина и покой... Не портите себе выходной)

• Подобається
Реакції: Neo
Я теж писала і до діючого президента,і перед виборами зверталася до Тимошенко,до Комісії писала скарги.Та нажаль результату нуль.А чому,тому-що всі чмoшнuкu знаходяться під нашою владою.Тому й почувають свою безнаказанність,нехтуючи законами,тому й плодяться на кожному кроці.Це бізнес,вигідний та прибутковий.Вибачте,адміністрація,знаю,що форум аполітичний,та просто накипіло!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі