Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 943
  • Перегляди Перегляди 38K
У мене не хотіла кіберполіція приймати заяву. Типу, ви ж самі договір підписали, взяли кошти
Я кажу - а нормально те, що вони роблять? «Подавайте в суд». Це цирк

Вони зазвичай відстають трохи , коли їм скажеш, що подали заяву? Бо вдома і на роботі дууууже реагують, як би не доводила…

У мене не хотіла кіберполіція приймати заяву. Типу, ви ж самі договір підписали, взяли кошти

Вони зазвичай відстають трохи , коли їм скажеш, що подали заяву? Бо вдома і на роботі дууууже реагують, як би не доводила…

Я подав заяву, прийняли її, вже є справа в ердр. Но на мене повісили позику, коли я навіть не був їх клієнтом. Номер мій не зареєстрований навіть в системі їх. Тому терор вони влаштували, потім після цього прислали мені дуже цікаву "пропозицію" яку я відправив вже до СБУ, то і в СБУ прийняли мою заяву

О біти смс прислали

Я подав заяву, прийняли її, вже є справа в ердр. Но на мене повісили позику, коли я навіть не був їх клієнтом. Номер мій не зареєстрований навіть в системі їх. Тому терор вони влаштували, потім після цього прислали мені дуже цікаву "пропозицію" яку я відправив вже до СБУ, то і в СБУ прийняли мою заяву
А як Ви в СБУ заяву відправляли?

О біти смс прислали

СБУ просто потім відповість що заяву перенаправили в поліцію

О біти смс прислали

Яку пропозицію?

О біти смс прислали

В мене є там контакти, але написав на електрону пошту, приклад заяви є на сайті, але там матеріал після терору прислали цікавий, що це вже справа сбу

СБУ просто потім відповість що заяву перенаправили в поліцію

Яку пропозицію?
Незаконні дії проти наших військових

В мене є там контакти, але написав на електрону пошту, приклад заяви є на сайті, але там матеріал після терору прислали цікавий, що це вже справа сбу

Незаконні дії проти наших військових
А типу вони вам запропонували щось таке зробити?

Так

Одразу після терору, невідомий контакт прислав прайс і пропозицію, на картинці написано що це від бітів, але не хочу сюди присилати, бо інфа дуже небезпечна, бо це пряма небезпека для військових

Так

Одразу після терору, невідомий контакт прислав прайс і пропозицію, на картинці написано що це від бітів, але не хочу сюди присилати, бо інфа дуже небезпечна, бо це пряма небезпека для військових
Типу закрити «позику» за щось таке?

І типу ще заробити, бо там прайс був вище за позику

Бо я після цього відразу надіслав куди треба цей матеріал, то може після цього гадів знайдуть та прикриють ще більше

Вони так пишуть після терору зазвичай

Та на этих вась можно забить он Крипси слабенько вчера чёт Жинка и Тёща
Вы лучше бойтесь за легальные мфо и банки которые имеют лицензию и имеют правовое право работать на територии Украины)
А с этими можно как уведомление от погоды свайпнуть та и всё

Мені перед колажами таке присилали
Хай роблять що завгодно, мені їх фантазії не цікаві

Та на этих вась можно забить он Крипси слабенько вчера чёт Жинка и Тёща
Вы лучше бойтесь за легальные мфо и банки которые имеют лицензию и имеют правовое право работать на територии Украины)
А с этими можно как уведомление от погоды свайпнуть та и всё
Та я так і роблю. Я просто блокую і все

Unykaite zaivykh zakhodiv! Zakryite pozyku v CrypSEE zi znyzhkoyu 40% vsoho za 85341 grn. Viber +380964295330, 0800300916 Кредит в криптовалюті від CrypSEE, крипто позика в Україні 24/7

При тілі 300 чи 350 точно не скажу
Myrne vyrishennia pytannia vzhe tut bez zaivykh mir. Zakryite pozyku za 27216 grn .CrypSEE. Kontakty: Viber 0686078952, 080030091

В понеділок було смс з такою ж сумою і писало що вже почато обдзвін сусідів і всіх всіх...і що то останній шанс закрити з такою знижкою

Тіло 400

Myrne vyrishennia pytannia vzhe tut bez zaivykh mir. Zakryite pozyku za 27216 grn .CrypSEE. Kontakty: Viber 0686078952, 080030091

В понеділок було смс з такою ж сумою і писало що вже почато обдзвін сусідів і всіх всіх...і що то останній шанс закрити з такою знижкою

Тіло 400
І моє

Unykaite zaivykh zakhodiv! Zakryite pozyku v CrypSEE zi znyzhkoyu 40% vsoho za 81356 grn. Viber +380964295330, 0800300916

При тілі 300

Цікаво, а як взагалі проходить процес реєстрації на крипто МФО-шки зараз?

Чи можна теоретично взяти пусту сімку, придумати видумане ім'я, прописку і т.д., згенерувати фотку з паспортом за допомогою AI, та набрати халявних грошей?

Цікаво, а як взагалі проходить процес реєстрації на крипто МФО-шки зараз?

Чи можна теоретично взяти пусту сімку, придумати видумане ім'я, прописку і т.д., згенерувати фотку з паспортом за допомогою AI, та набрати халявних грошей?
Ні
Там ж стоїть МФО з ліцензією і воно має доступ перевірити клієнта криптопозик...як мінімум реальність ІПН і паспорта

Назад
Угорі