Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 441
  • Перегляди Перегляди 12K
Хочу сказать как было у меня , всё по стандарту 1 день написали потом тишина , потом на 50 день паспорт скинули , и маме сестре позвонили и написали в Вайбер . +- гдето 70 день начали писать угрозы и мне и маме , возможно ещё кому то ,никто ничего не говорил . Щас просрочка уже больше 4 месяцев , то от них полная тишина , время от времени шлют предложения за тело через бота . Вывод один - ИГНОРИРОВАТЬ, я ни на одно смс их не ответил , так же как и близкие которых я предупредил заранее . Они давят на тех кто пытается с ними общаться и договориться . Поймите им всё равно что у вас за проблемы , у них есть определенный протокол за которым они работают и всё , ничего страшного они сделать не могут . Лучше заранее предупредить своё окружение что бы они были готовы , чем если вы утаите надеясь что вас обойдет . Когда люди знают что их ждёт их реакция будет более спокойной и уверенной .
В мене на 50ий день тільки мені якийсь мyдак писав...хотів зі мною "мирно договорится по скидке"

Від фото з паспортом і стандартним - розшукується боржник до погроз, типу тепер контактна особа буде віддавати борг.
Не контактна особа...а ПОРУЧИТЕЛЬ)))

Доброго дня усім )
а що це нова тема біти дають на продзвін євроколект чи продають можливо ще в когось тероризують євроколект близьких родичів

Доброго дня усім )
а що це нова тема біти дають на продзвін євроколект чи продають можливо ще в когось тероризують євроколект близьких родичів
Та євроколект це ті ж самі біти... Хз нащо вони то придумали

Доброго дня усім )
А сайт взагалі топчик...аж внушає довіру
Номер телефону, мейл, сплатити... Все

Ні адрес, ні реєстрації, ні ліцензії (навіть липових)

А як себе ведуть ,до кого дзвонять з протермінування 1,5-2 р, бо подзвонили вчора по 2 дзвінки близькими і поки все ..

Написав сьогодні представник біткепітал, що моя справа готується до передачі у відділ досудового стягнення та грозить судом та примусовим стягненням)

Во во...іще примусове стягнення)
Повідомлення написане з купою помилок до речі😃
Колись клай кредит мені написав
"Передайте, ..., чтобы вішел на зв'язок" прям в точності так.
Запам'ятав це надовго

Доброго дня усім )
А яке у вас протермінування? В мене близько двох років. Також написали мені ці євроколект і родичці зателефонували

А яке у вас протермінування? В мене близько двох років. Також написали мені ці євроколект і родичці зателефонували
Здається в 2024 р з'явився цей вигаданий ними борг
Я з тих на кого повісили не існуючу позику

А як себе ведуть ,до кого дзвонять з протермінування 1,5-2 р, бо подзвонили вчора по 2 дзвінки близькими і поки все ..
У мене протермінування майже 2 років.Після жахливого 🫣терору всієї родини(включаючи дітей),сусідів,колажів при додаванні в групу вайбер ,було вже якось все одно,бо розуміла що гірше неможливо просто напакостить,при тому що я намагалася домовитися на оплату 1000$ при місяці затримки суми 800$.Вони орали що тільки 2000 і не менш.Потрапила на форум,поспілкувалася ,заспокоїлася ,перестала реагувати та спілкуватися і десь за місяць все стихло.І вот вони знов нагадали про себе.Смс.Дзвінки.Не відповідаю і не реагую ніяк.Усі кого чіпали спочатку,мовчать.Попередила ,але кажуть що не було дзвінків .Тиждень телефонують начебто тільки мені.Але стоїть захіст на незнайомі номери,тому бачу тільки пропущені.Подивимося ,що на цей раз придумають довбні…

У мене протермінування майже 2 років.Після жахливого 🫣терору всієї родини(включаючи дітей),сусідів,колажів при додаванні в групу вайбер ,було вже якось все одно,бо розуміла що гірше неможливо просто напакостить,при тому що я намагалася домовитися на оплату 1000$ при місяці затримки суми 800$.Вони орали що тільки 2000 і не менш.Потрапила на форум,поспілкувалася ,заспокоїлася ,перестала реагувати та спілкуватися і десь за місяць все стихло.І вот вони знов нагадали про себе.Смс.Дзвінки.Не відповідаю і не реагую ніяк.Усі кого чіпали спочатку,мовчать.Попередила ,але кажуть що не було дзвінків .Тиждень телефонують начебто тільки мені.Але стоїть захіст на незнайомі номери,тому бачу тільки пропущені.Подивимося ,що на цей раз придумають довбні…
То в який період прострочки був терор оточення?

Я брала у них два рази.Віддавала вчасно.Суму збільшили до 800.
Термін погашення був в листопаді.Я написала що не можу віддати всю сумму,попросила на 2 рази.Без відповіді.
Через тиждень або два після дати погашення розсилка всієї тел.книзі що зробила поручителем,потім в ТГ прилітає скрвншот з моїм фото з ТГ і дописом що така сяка….
Якщо хочеш щоб усі побачили ,оплати 1800.Пробую спілкуватися з приводу розтермінування,ще гірше …На наступний день вже група Вайбер з моїх контактів і фото моей донькі з її ТГ з приіотошопленим голим тілом і допис що класно усім дає і відробляє борг за батьків 🤦‍♀️🤦‍♀️Група з контактів які позначені у мене мама,маекровь,чоловік ,помітка де є сусід або сусідка….Потім дзвінки тім самим контактам ,дзвінки дитині підлітку….Десь тижня 2 це все відбувалося.

Я брала у них два рази.Віддавала вчасно.Суму збільшили до 800.
Термін погашення був в листопаді.Я написала що не можу віддати всю сумму,попросила на 2 рази.Без відповіді.
Через тиждень або два після дати погашення розсилка всієї тел.книзі що зробила поручителем,потім в ТГ прилітає скрвншот з моїм фото з ТГ і дописом що така сяка….
Якщо хочеш щоб усі побачили ,оплати 1800.Пробую спілкуватися з приводу розтермінування,ще гірше …На наступний день вже група Вайбер з моїх контактів і фото моей донькі з її ТГ з приіотошопленим голим тілом і допис що класно усім дає і відробляє борг за батьків 🤦‍♀️🤦‍♀️Група з контактів які позначені у мене мама,маекровь,чоловік ,помітка де є сусід або сусідка….Потім дзвінки тім самим контактам ,дзвінки дитині підлітку….Десь тижня 2 це все відбувалося.
Телефонній книзі? Мали додаток їх?

Телефонній книзі? Мали додаток їх?
Так.А ще раніше були є гроші.Також додаток.І хоча вони у мене були закрити,фото з паспортом було від них.Памʼятала що робила для них,коли брала позику.І воно потрапило до Бітов.Якось так

Так.А ще раніше були є гроші.Також додаток.І хоча вони у мене були закрити,фото з паспортом було від них.Памʼятала що робила для них,коли брала позику.І воно потрапило до Бітов.Якось так
Ясно...
В мене за 60+ днів хіба тітці писали і дзвонили 2-3 дні...

Назад
Угорі