Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 418
  • Перегляди Перегляди 11K
Дбрый день.Подскажите пожалуйста ,что происходит с бит кепиталом я ге могу 3 дня им дозвонится ,и не могу зайти на сайт хочу их закрыть ,а не получается что делать не знаю завтра последний день оплаты боюсь потом прострочки.
В личку скину их сайт

V kabineti maksymalne spysannia do 65%! Zakryi pozyku za 203050 hrn do 16:00, ta otrymui dovidku pro zakryttia! Tel: 0800300931 https://lne.one/qimTUD5i

Через кілька хвилин ще біти
Бачу вже закономірність, що полюбляють діставати саме в п'ятницю та суботу, при чому під кінець дня, коли вже нормальні люди йдуть додому, або взагалі не працюють. Можут почати свої розсилки та прозвони після 18.00 вже.

V kabineti maksymalne spysannia do 65%! Zakryi pozyku za 203050 hrn do 16:00, ta otrymui dovidku pro zakryttia! Tel: 0800300931 https://lne.one/qimTUD5i

Через кілька хвилин ще біти
Краще не кидайте ці лінки в чати та форуми. Вони генеруються під кожне їхнє повідомлення - вам чи комусь ще кого вони турбують. Хтось клікнув - зарахується відмітка що людина прочитала та начебто зацікавлена, то ж можна тиск далі робити в найближчий час.

Скажіть а в неділю террор є?? Просто хозакрити їх в пн, бо так получається, от і думаю завтра чекати терору чи буде тишина

Як ви можете бути впевнені що закриєте в понеділок якщо там сума щодня так відчутно росте?
Якщо так пишу то впевнена, у мене сьогодні перший день. І питаю за террор в неділю.?? Адже багато компаній на вихідних нікого не трогають

Якщо так пишу то впевнена, у мене сьогодні перший день. І питаю за террор в неділю.?? Адже багато компаній на вихідних нікого не трогають
Ні
За два місяці в мене не було від них в неділю нічого... Максимум смс

Але з понеділка можуть у вас почати... Там по різному в кожного... Декого місяць тиші...в декого вже на другий третій день починається обдзвін і розсилка

Тому якщо впевнені що погасите то краще зранку їх наберіть і скажіть

Ні
За два місяці в мене не було від них в неділю нічого... Максимум смс

Але з понеділка можуть у вас почати... Там по різному в кожного... Декого місяць тиші...в декого вже на другий третій день починається обдзвін і розсилка

Тому якщо впевнені що погасите то краще зранку їх наберіть і скажіть
Дякую

Адже багато компаній на вихідних нікого не трогають
Потому что закон +- соблюдают: коммуникация с должником в будни с 09:00 до 20:00

Крипте закон не писан , могут позвонить ночью
Предъявы «а вот в законе Украины..» можете даже не начинать говорить

Хочу сказать как было у меня , всё по стандарту 1 день написали потом тишина , потом на 50 день паспорт скинули , и маме сестре позвонили и написали в Вайбер . +- гдето 70 день начали писать угрозы и мне и маме , возможно ещё кому то ,никто ничего не говорил . Щас просрочка уже больше 4 месяцев , то от них полная тишина , время от времени шлют предложения за тело через бота . Вывод один - ИГНОРИРОВАТЬ, я ни на одно смс их не ответил , так же как и близкие которых я предупредил заранее . Они давят на тех кто пытается с ними общаться и договориться . Поймите им всё равно что у вас за проблемы , у них есть определенный протокол за которым они работают и всё , ничего страшного они сделать не могут . Лучше заранее предупредить своё окружение что бы они были готовы , чем если вы утаите надеясь что вас обойдет . Когда люди знают что их ждёт их реакция будет более спокойной и уверенной .

Хочу сказать как было у меня , всё по стандарту 1 день написали потом тишина , потом на 50 день паспорт скинули , и маме сестре позвонили и написали в Вайбер . +- гдето 70 день начали писать угрозы и мне и маме , возможно ещё кому то ,никто ничего не говорил . Щас просрочка уже больше 4 месяцев , то от них полная тишина , время от времени шлют предложения за тело через бота . Вывод один - ИГНОРИРОВАТЬ, я ни на одно смс их не ответил , так же как и близкие которых я предупредил заранее . Они давят на тех кто пытается с ними общаться и договориться . Поймите им всё равно что у вас за проблемы , у них есть определенный протокол за которым они работают и всё , ничего страшного они сделать не могут . Лучше заранее предупредить своё окружение что бы они были готовы , чем если вы утаите надеясь что вас обойдет . Когда люди знают что их ждёт их реакция будет более спокойной и уверенной .
Написали в первый день только вам? Или еще кому-то из окружения?

В перший день написали тіки вам, чи ще комусь з оточення?

Останнє редагування:
Написали в первый день только вам? Или еще кому-то из окружения?

В перший день написали тіки вам, чи ще комусь з оточення?
Написали только мне , по рассказам других , иногда пишут и другим , смотря на какого менеджера попадёшь . Смс лучше даже не читать , сразу в блок

Написали только мне , по рассказам других , иногда пишут и другим , смотря на какого менеджера попадёшь . Смс лучше даже не читать , сразу в блок
И потом я так понял, терор начался аж на 50 день?

А хтось платив кріпсі по трохи по 100 по 50? Якщо так людина плотить то вони комусь з рідні звонять?

У мене протермінування з 13 березня 2026 року. Скидала в загальній сумі 250. Був нормальний менеджер. Але вчора позвонив інший менеджер каже з якогось там департаменту.

Підкажіть а що зараз біти контактам шлють? фото з паспортом, і текст "розшукується шахрай", чи що ти взяв на них кредит? бачив про таке казали. І на який день розсилка, якщо казати не про родичів, а про всіх інших контактів

Підкажіть а що зараз біти контактам шлють? фото з паспортом, і текст "розшукується шахрай", чи що ти взяв на них кредит? бачив про таке казали. І на який день розсилка, якщо казати не про родичів, а про всіх інших контактів
Слать могут что угодно, когда угодно, звонить кому и когда угодно
Есть +- паттерн, но он плавающий, смотря какой менеджер (в 99% отбитый *****)

Назад
Угорі