Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 376
  • Перегляди Перегляди 10K
В мене вчора був 50ий день...
Были предложения по закрытию? Я узнал от друга, которому скинули паспорт мой с текстом что есть хорошее предложение на закрытие, решил проверить

Были предложения по закрытию? Я узнал от друга, которому скинули паспорт мой с текстом что есть хорошее предложение на закрытие, решил проверить
Не знаю
Нічого ніхто не казав
А я з ними не контактую

Cherez kilka godyn rozshuk z foto sered otochennya.Oplata vash vyhid. Zakrijte poziku za 27496 grn do 17:00. VB 0987034969

Виходить +- півтори тіла

Ото знижка... В п'ятницю хотіли 93000

Сьогодні 52ий день

Питання по контактам бітів. Якщо давав доступ застосунку до контактів але видалив відразу як взяв кредит, в них вони лишились?

Питання по контактам бітів. Якщо давав доступ застосунку до контактів але видалив відразу як взяв кредит, в них вони лишились?
Якщо давали вже 99.9% все злито їм. Так само як є гроші або топ1 . Все що знають вони знають і їх біти .

1000% що так
Актуальна на момент встановлення телефонна книга

Cherez kilka godyn rozshuk z foto sered otochennya.Oplata vash vyhid. Zakrijte poziku za 27496 grn do 17:00. VB 0987034969

Виходить +- півтори тіла

Ото знижка... В п'ятницю хотіли 93000

Сьогодні 52ий день
Тоже самое, спустили до полтора тела, можно поторговаться за меньшую сумму

Або не платити і не спонсорувати їх діяльність

Л*х не мамонт він не вимре. Як казав Мавродій 🤣

Треба просто щоб брало більше людей .... і не повертало .
Якщо повертати перестануть вони самі вимруть. 😁 Вони ж не Л*хи . 😁

Тоже самое, спустили до полтора тела, можно поторговаться за меньшую сумму
Навіщо вести переговори з терористами ?
Повний ігнор і тільки так.
Вони потім повісять нову позику після закриття і терор знову спочатку. А так отримав свій колажик і живи щасливий 🙃

Вони потім повісять нову позику після закриття і терор знову спочатку. А так отримав свій колажик і живи щасливий 🙃
Мені здається що вони вже і так штат скоротили бо люди почали менше платити і прибуток впав

І що будете робити?

Бо я махав платити
Ще би паралельно біти не повісили лівий борг то так...а в такому разі хай обидва йдуть темним лісом
я тупо принципово не плачу їм, через погрози в перший же день просрочки)
Нехай телефонують далі, я практично ні з ким не спілкуюсь і мені начхати, а ті з ким спілкуюсь, посилають їх вслід за російським кораблем.
Сьогодні було повідомлення, що будуть мене шукати через сусідів, ну, успіхів їм)))
Із прикольного, це , коли ті кому телефонували, і були послані далеко, запитували «ви що пʼяний?)»
Ще знайшли контакт далекого родича, з яким я не повʼязаний ніяк вже років 5 точно, він сказав що я повісився) то вони були в шоці)
А так, я помітив, що якщо з ними на контакт виходити, вони почитають більше давити і зайобувати, а якщо повний ігнор, то набагато менше)

Ну це зрозуміло нам, тим хто на форумі, а хтось боїться дзвінків, дорожить репутацією, і платить в 10 разів більше. Один л0х перекриває 5 тих, хто не платить, тому вони досі і існують

я тупо принципово не плачу їм, через погрози в перший же день просрочки)
Нехай телефонують далі, я практично ні з ким не спілкуюсь і мені начхати, а ті з ким спілкуюсь, посилають їх вслід за російським кораблем.
Сьогодні було повідомлення, що будуть мене шукати через сусідів, ну, успіхів їм)))
Із прикольного, це , коли ті кому телефонували, і були послані далеко, запитували «ви що пʼяний?)»
Ще знайшли контакт далекого родича, з яким я не повʼязаний ніяк вже років 5 точно, він сказав що я повісився) то вони були в шоці)
А так, я помітив, що якщо з ними на контакт виходити, вони почитають більше давити і зайобувати, а якщо повний ігнор, то набагато менше)

Ну це зрозуміло нам, тим хто на форумі, а хтось боїться дзвінків, дорожить репутацією, і платить в 10 разів більше. Один л0х перекриває 5 тих, хто не платить, тому вони досі і існують
Та я теж особливо ні з ким не спілкуюсь
Батьків, брата і сестру попередив...і ще біля 10 осіб за яких згадав

Теж писали і дзвонили родичці яка давно за кордоном і з якою я не спілкуюсь років 10... навіть би й не згадав за неї

Та я теж особливо ні з ким не спілкуюсь
Батьків, брата і сестру попередив...і ще біля 10 осіб за яких згадав

Теж писали і дзвонили родичці яка давно за кордоном і з якою я не спілкуюсь років 10... навіть би й не згадав за неї
1774898436286.webp

Такого рода сообщения не приходили?)

Назад
Угорі