Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 152
  • Перегляди Перегляди 4K
Останній шанс до 15 години

Вкладення

• Screenshot_20260304_114927.webp
    Screenshot_20260304_114927.webp
    86.6 Кб · Перегляди: 1

Вкладення

• IMG_20260304_191534.webp
    IMG_20260304_191534.webp
    43.9 Кб · Перегляди: 1
Теж таке пишуть) А потім на наступний день знову пропонують закрити зі списанням відсотків
Znizhka! Splatit 68535 grn do 17:00 ta zakrijte poziku! Zberezhi reputaciyu! Abo rozshuk z foto sered otochennya. Vb 0987034969

Такий же номер як у вас
Скільки прострочка???

Сьогодні прислали таке
12 день просрочки
Оточенню досі ніхто не телефонував, та й мені ніхто не писав
Нарахували більше 7 тис usdt
Варто хвилюватись?
Я б на Вашому місці краще видалив би їхній додаток. Через нього вони черпають інформацію про вас. Випадково надасте йому доступ до телефоної книги і тоді терерор по всіх контактах що були у вас записані чи доступ до фото і тоді цікавіші колажі зможуть робити

Переглянути вкладення 176270
Сьогодні писав який муфлон... Що скажете будуть завтра бомбити оточення?
Мирного рішення не буде
1772652684071.webp

Я б на Вашому місці краще видалив би їхній додаток. Через нього вони черпають інформацію про вас. Випадково надасте йому доступ до телефоної книги і тоді терерор по всіх контактах що були у вас записані чи доступ до фото і тоді цікавіші колажі зможуть робити

Мирного рішення не буде
Переглянути вкладення 176298
У меня є гроші каким-то образом открылся доступ к фото,хотя я нажимала запретить.И теперь переживаю,что при просрочке в крипси это вылезет боком.Я то потом зашла в настройки и все доступы закрыла,но суть в том,что как-то то оно им открылось…

У меня є гроші каким-то образом открылся доступ к фото,хотя я нажимала запретить.И теперь переживаю,что при просрочке в крипси это вылезет боком.Я то потом зашла в настройки и все доступы закрыла,но суть в том,что как-то то оно им открылось…
Більшість додатків МФО небезпечні і самовільно взламують дозволи до всього

Ніколи не встановлював додатки від кредиторів...сайти є та й все

Ніколи не встановлював додатки від кредиторів...сайти є та й все
А є підтвердження цих слів?)
Бо я шось перший раз чую що додаток сам по собі встановлює собі необхідні дозволи для сканування інформації?
Бо в мене чомусь був додаток смартів де я доступи всі на початку реєстрації відхилив, то й номерів ніяких в договорі не було

Ніколи не встановлював додатки від кредиторів...сайти є

Бо я шось перший раз чую що додаток сам по собі встановлює собі необхідні дозволи для сканування інформації?
Бо в мене чомусь був додаток смартів де я доступи всі на початку реєстрації відхилив, то й номерів ніяких в договорі не було
У меня такое только с є гроші почему-то произошло,Смарти тоже были,там все отклонила все норм.И были кредит плюс,там тоже все норм.Лучше бы тем конторам пошел доступ,чем этим конченным🫠🫠

А до чого тут в договорі?
Ніби кредитори якщо завжди дзвонять тільки на ті що вказані в договорі 😂😂😂

В ЕС хрен позвонят кому-то, кого нет в договоре. Как бы не были дела.

Но и за тело не дадут закрыть )))

Назад
Угорі