Crypsee та Bitcapital 2026

• Автор теми Автор теми ggghju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 944
  • Перегляди Перегляди 38K
Вы успели привыкнуть к войне за окном, но при этом Вас эмоционально задевают сообщения коллекторов с обидными словами...
В тому то і справа, що наче треба не звертати на то уваги, але щось видно було трохи важко морально вчора і сьогодні то і зачепили всі ті образи. Але почитала форум поділилася з Вами і вже якось легше стало трохи.

В тому то і справа, що наче треба не звертати на то уваги, але щось видно було трохи важко морально вчора і сьогодні то і зачепили всі ті образи. Але почитала форум поділилася з Вами і вже якось легше стало трохи.
Вам надо научиться чувствовать себя с долгами так же хорошо, как и без них. Они не должны оказывать глобальное влияние на Ваше состояние. Понимаю, что достичь этого сложно. Но оно того стоит. Иначе жизнь будет ужасной.

Я в прошлом из 20+ кредитов, займов вылазил. Сейчас вот опять влез в болото. TrueCaller на телефоне стоит, мессенджеров у меня нет на номере. Все сообщения, все звонки - в игнор. Сейчас вот думаю, какой фильм глянуть, а не о долгах :) О них думать буду только в день поступления средств. Раз в месяц.

Вам надо научиться чувствовать себя с долгами так же хорошо, как и без них. Они не должны оказывать глобальное влияние на Ваше состояние. Понимаю, что достичь этого сложно. Но оно того стоит. Иначе жизнь будет ужасной.

Я в прошлом из 20+ кредитов, займов вылазил. Сейчас вот опять влез в болото. TrueCaller на телефоне стоит, мессенджеров у меня нет на номере. Все сообщения, все звонки - в игнор. Сейчас вот думаю, какой фильм глянуть, а не о долгах :) О них думать буду только в день поступления средств. Раз в месяц.
Дякую Вам

Я змінила номер, близькі люди в курсі. Ось шось навчали на фейсбуці, але я там не сиджу і деактивувала профіль. Перший місяць був ******. Як тіки ігноруєш і ігнорують інші, то вже не так бере.

Я змінила номер, близькі люди в курсі. Ось шось навчали на фейсбуці, але я там не сиджу і деактивувала профіль. Перший місяць був ******. Як тіки ігноруєш і ігнорують інші, то вже не так бере.
В чем сила, брат? В игноре :)

Початок може бути різний , але буває деяка система у них .
Біти , напишуть в перший день , можуть позвонити , без погроз і паспортів , просто нагадати , потім просто пропадуть . Рівно на 50 день розпочинається треш , пише вам менеджер уже с погрозами кидає паспорт і лякає , що буде звонити всім кого знайде , і данні всім розішле , фактично , напишете 2-3 людям їм же скине фото , попогрожує що ви зробили їх поручителями і теперь цим людям прийдеться повертати за вас борг + дзвінки , тис самим людям . Потім вони затихають , і можуть вже в рандомний день повторити те саме , можуть знайти когось ще . Дуже багато залежить від реації вашої і людей яким це відправлять , якщо буде ігнор повний , то відстануть швидше , якщо хтось буде намагатися качати права , пугати судом , поліцією і т.д то періодичність може бути більшою .
Кріпсі , так само , можуть в любий момент , але у них частіше це 21 день і 50 день , потім тиша , і все так само як із бітами , ігноруєш відстануть швидше , відповідаєш будуть діставати
По людям , звонити і писати можуть не тільки близьким родичам , а я людям з якими ми один раз бачилися взагалі - сусіди сусідніх вулиц , діти , або родити ваших друзів , однокласними , одногрупники , взагалі будь хто може бути , тому в цьому плані підготуватися складніше . Попередьте близьке оточення , якщо хтось будет вам писати що їм погрожують через вас , то поясніть нормально , що це шахраї , нічого страшного воно зробити не зможуть , просто трохи подістають , говори щоб не спілкувалися і блокували
Привіт
До цього третіх осіб не турбували, сам я повністю ігнорую.
Це вже початок?

Вкладення

• IMG_20260219_083508.webp
    IMG_20260219_083508.webp
    16.8 Кб · Перегляди: 102
Поясніть, що коїться. Лише 40+ день протермінування, а вже пропонують тіло. До цього обдзвонили половину моєї роботи, порозсилали паспорт близькому оточенню і все.
А де той знаменитий терор з 50-го дня?
Поки не маю на них грошей, не очікувала, що так швидко погодять

Поясніть, що коїться. Лише 40+ день протермінування, а вже пропонують тіло. До цього обдзвонили половину моєї роботи, порозсилали паспорт близькому оточенню і все.
на який день дзвонили?

Как-то очень быстро...

Це кріпсі чи біти?

Отож, від цього і срашно стає)
Ще почався автодозвон. Не знаю, чи вони, бо номери починаються з 093343...., але це почалося майже одразу після смс.

Кріпсі
А яке у вас тіло? Бо в мене 45 й день але ще не пропонували поки нічого такого

на який день дзвонили?
Десь на 18 розіслали мій паспорт і 20 почали всіх обдзвонювати

А яке у вас тіло? Бо в мене 45 й день але ще не пропонували поки нічого такого
700, пролонгацій не було.
Але це не перший займ у мене в них. Там були значно менші суми і вчасно закриті.
Можливо акція для поважного клієнта)

Назад
Угорі