CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 398
  • Перегляди Перегляди 46K
Як зараз у вас кріпсі , затихли ?
у мене тільки-но почався перший день прострочки( мав сплатити 4 січня, переказ на жаль затримується. переживаю дуже, якщо чесно, не хочу щоб в перший же день вже обдзвонювали всіх підряд

хочу сплатити і розпрощатися з ними від гріха подалі

у мене тільки-но почався перший день прострочки( мав сплатити 4 січня, переказ на жаль затримується. переживаю дуже, якщо чесно, не хочу щоб в перший же день вже обдзвонювали всіх підряд

хочу сплатити і розпрощатися з ними від гріха подалі
Ну на скільки я знаю , зараз криптопозики якось призатихли , тому дуже сомніваюсь на рахунок дзвінків .

Ну на скільки я знаю , зараз криптопозики якось призатихли , тому дуже сомніваюсь на рахунок дзвінків .
ну от тут не впевнений бо мені надзвонювали вчора дай боже, щоб нагадати про заборгованість (половину номерів труколлер не пропустив, половину я на автоматі перебанив). а взагалі чув що вони там знаходять і обдзвонюють всіх кого тільки можна по телефонній книзі, у багатьох як я читав вже на другий день протермінування починали обдзвонювати батьків і найближче коло спілкування, а потім розсилати смс щоб інші сплатили за людину борг. цього я і боюсь

Добрий день,почався перший день протер мінування в кріпсі хотів дізнатися чого очікувати і на який день починають обзванювати оточення

Оооо ні, в мене вони розгулялись на повну
я про всяк повідомив оточення
Добрий день,почався перший день протер мінування в кріпсі хотів дізнатися чого очікувати і на який день починають обзванювати оточення
можуть і з першого дня)) як пощастить
мені якесь ***** на менеджері попалося, то вимагало оплату протягом двох годин, інакше почне працювати по оточенню. я не сплатив, готуюсь до гіршого, сподіваюсь на краще.

я про всяк повідомив оточення

можуть і з першого дня)) як пощастить
мені якесь ***** на менеджері попалося, то вимагало оплату протягом двох годин, інакше почне працювати по оточенню. я не сплатив, готуюсь до гіршого, сподіваюсь на краще.
Скільки у вас прострочення днів?

В мене як не дивно ще мені ніхто не телефонував , тільки прийшла смс закрий сьогодні питання без наслідків оплатіть позику,до 16.00
мені теж тепер кажуть оплатити до 16) ще дзвонив бот кріпсі, сказав що час погашення позики вичерпаний і компанія діятиме згідно договору

думаю перейти на інший номер

мені теж тепер кажуть оплатити до 16) ще дзвонив бот кріпсі, сказав що час погашення позики вичерпаний і компанія діятиме згідно договору

А мені тільки смс прийшло і все

У вас яке тіло? В мене зі 125 нарахували 350😂

Останнє редагування:
А мені тільки смс прийшло і все

У вас яке тіло? В мене зі 125 нарахували 350😂
тіло 325, робив пролонгацію, перерахували проценти і нарахували сумарно 750. вчора не знати нащо сплатив їм 130, було 600, стало 800 коли кабінет оновився.

тіло 325, робив пролонгацію, перерахували проценти і нарахували сумарно 750. вчора не знати нащо сплатив їм 130, було 600, стало 800 коли кабінет оновився.
Я так розумію все залежить від тіла і адекватності цих створіннь ,коли починаються дзвінки по оточенню

Всім привіт,як у кого з кріпсі ? 4 й день у них якось підозріло тихі, ні дзвінків ні мені ні оточенню, даже смс не шлють про борг

Всім привіт,як у кого з кріпсі ? 4 й день у них якось підозріло тихі, ні дзвінків ні мені ні оточенню, даже смс не шлють про борг
вирубив телефон, коли врубаю час від часу поки теж нічого немає)

Назад
Угорі