CrypSee. Нова криптовалютна МФО

• Автор теми Автор теми Gronf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 398
  • Перегляди Перегляди 46K
Зʼявились сьогодні, якийсь Єгор бла-бла. Крив матірними словами, надіслав моє фото з паспортом, яке я колись робила для Привата. Сказав, що вони все про мене знають та влаштують «гарне життя».
БітКєпітал 2.0. 🫠
Ого,а яке в вас протермінування в них?

якийсь Єгор бла-бла. Крив матірними словами
Невоспитанный парнишка..

Сказав, що вони все про мене знають та влаштують «гарне життя».
БітКєпітал 2.0. 🫠
:)
- Ну?
- что "ну"?
- ну, и?
- что "ну, и"?
- ну и что?
- что "ну и что"?
- ну и что дальше?

))
Вот "знает он все о вашей жизни". Ну, молодец. Знает, что подарить на день рождения.

Ого,а яке в вас протермінування в них?
Місяць десь 🫠

Невоспитанный парнишка..

:)
- Ну?
- что "ну"?
- ну, и?
- что "ну, и"?
- ну и что?
- что "ну и что"?
- ну и что дальше?

))
Вот "знает он все о вашей жизни". Ну, молодец. Знает, что подарить на день рождения.
Та щось він палку перегнув та дуже не гарно висловився у сторону моєї матері

Зʼявились сьогодні, якийсь Єгор бла-бла. Крив матірними словами, надіслав моє фото з паспортом, яке я колись робила для Привата. Сказав, що вони все про мене знають та влаштують «гарне життя».
БітКєпітал 2.0. 🫠
Оо, мені також сьогодні ця мразота писала. Я не побачила в тг повідомлення. А через 3 години телефонує батько. Вони їм з мого номеру дзвонили і сказали, щоб вони забирали внучку, бо мені прийшов кінець. Такий стрес, це жах. Нещодавно сина поховали, а тут ще й ці під.си

Домовились з Єгоркою за тіло 🙃 Битва була важка, він відбивався, як міг 🦭
А яке тіло було і протермінування?

Останнє редагування:
Оо, мені також сьогодні ця мразота писала. Я не побачила в тг повідомлення. А через 3 години телефонує батько. Вони їм з мого номеру дзвонили і сказали, щоб вони забирали внучку, бо мені прийшов кінець. Такий стрес, це жах. Нещодавно сина поховали, а тут ще й ці під.си

А яке тіло було і протермінування?
Я в шоці, щиро співчуваю Вам, такий жах 🫣Не цураються ніяких методів і нікого не бояться.

У мене тіло - 700 валюти. Нарахували за місяць протермінування 5 тис.доларів з хвостом.
Сварка була дика.

Почалось... Вже моє фото на сайті повій. Це просто якийсь *****ц. Мене аж тіліпає
Місяць мовчали, пару разів присилали смс з пропозицією до закриття. А це прокинулись. Як таких земля носить🤬🤬🤬

Я в шоці, щиро співчуваю Вам, такий жах 🫣Не цураються ніяких методів і нікого не бояться.

У мене тіло - 700 валюти. Нарахували за місяць протермінування 5 тис.доларів з хвостом.
Сварка була дика.
Я розумію, що далі інтернет терору це не піде. І тіло ж там всього 250, пропонували за 500 закрити. І я б певно погодилась вже й так, але інші мфо сьогодні платила. А більше коштів не маю. Яка ж мразота. Чого я раніше не пошукала про них інформацію. Не полізла би😭

Вкладення

• IMG_20250122_162437.webp
    IMG_20250122_162437.webp
    60.9 Кб · Перегляди: 252
Останнє редагування:
Чого я раніше не пошукала про них інформацію.
Так все... Нужны деньги, дают - беру...
Увы, это именно так работает.
А эту картинку они могут себе на стену прилепить и джуджунчика теребить периодически. Ненормальные...

Я розумію, що далі інтернет терору це не піде.
Навіщо ви виставляєте те, що зробили ці недоумки. Думаю, вони цілком моніторять цей форум, слідкують за реакціями і підсилюють у разі чого терор. Тому я і не рекомендую писати точні суми. Якщо клієнт ні на що не реагує - то який зміст його кошмарити, якщо є можливість переключитися на такого, що більше реагує на шантаж.

Почалось... Вже моє фото на сайті повій. Це просто якийсь *****ц. Мене аж тіліпає
Місяць мовчали, пару разів присилали смс з пропозицією до закриття. А це прокинулись. Як таких земля носить🤬🤬🤬

Я розумію, що далі інтернет терору це не піде. І тіло ж там всього 250, пропонували за 500 закрити. І я б певно погодилась вже й так, але інші мфо сьогодні платила. А більше коштів не маю. Яка ж мразота. Чого я раніше не пошукала про них інформацію. Не полізла би😭
Немає слів 🫣 Пишіть в кіберполіцію з доказами. Це переходить межі.
Моє фото теж вчора просто надсилали мені, типу що мають важелі впливу. Мене так заштормило трохи, бо ще на надгробок наклеють та будуть усім слати 🫣

Без слів.. це точно якісь кончені нелюди.. і сидить же там якесь недорозвинене та «роботу» свою робить.. не дай Бог..
Підтримую про кіберполіцію.

Якщо чесно, не вірю. Який софт, може відсіяти уніків і взагалі трафік конкретно з мфо? По якому параметру?
Ваше право. Не настаиваю на том, чтобы верили.
Мы заведомо приняли решение, непростое, скажу честно, и отказались от третьей части уников в сутки, ибо от них пользы нет)

Без слів.. це точно якісь кончені нелюди.. і сидить же там якесь недорозвинене та «роботу» свою робить.. не дай Бог..
Підтримую про кіберполіцію.
Реально. Я все розумію: телефонуйте, надсилайте листи та повідомлення, але ось це…я вже теж вчора повією була, тільки на словах. Однак, думаю, що сьогодні б теж мене чекало таке фото на сайті

Назад
Угорі