BitCapitalist
Форумчанин
- Дописи
- 107
- Реакції
- 54
- Бали
- 193
BitCapitalist не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну з бітами якраз є про що подуматиА шо там думати?)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну з бітами якраз є про що подуматиА шо там думати?)))
про що?Ну з бітами якраз є про що подумати
Ну подскажитеА шо там думати?)))
Вас хоче розвести контора яка діє поза правовим полем, використовує вигадані імена. про що ви там збираєтесь думати крім того щоб послати їх нах?Ну подскажите
Та не хочу чтоб террор устраивали родным, что ещё остались. Это единственное, что заставляет задуматься. Я понимаю, что я им уже ничего не должен, с точки зрения совести и с точки зрения закона в принципе тоже.Вас хоче розвести контора яка діє поза правовим полем, використовує вигадані імена. про що ви там збираєтесь думати крім того щоб послати їх нах?
А навіщо було брати кошти у контори що діє поза правовим полем, використовує вигадані імена? Ризики слід аналізувати на березі. Я в жодному разі їх не підтримую бо сам мав з цим справу. Але не віддавати їм кошти то дуже хибне рішення, якщо немає моральних сил витерпіти їх методиВас хоче розвести контора яка діє поза правовим полем, використовує вигадані імена. про що ви там збираєтесь думати крім того щоб послати їх нах?
Ви можете рідним пояснити що це аферисти, незаконна контора, і все на тому. + явно в них корні в рашці сидять. Тому будь-які виплати їм це підтримка терористамТа не хочу чтоб террор устраивали родным, что ещё остались. Это единственное, что заставляет задуматься. Я понимаю, что я им уже ничего не должен, с точки зрения совести и с точки зрения закона в принципе тоже.
В целом пользовался их услугами трижды. И все было в норме. В этот раз не успел.А навіщо було брати кошти у контори що діє поза правовим полем, використовує вигадані імена? Ризики слід аналізувати на березі. Я в жодному разі їх не підтримую бо сам мав з цим справу. Але не віддавати їм кошти то дуже хибне рішення, якщо немає моральних сил витерпіти їх методи
Ну люди напевно перед тим як брати не знають цього, як ви гадаєте? вже потім дізнаютьсяА навіщо було брати кошти у контори що діє поза правовим полем, використовує вигадані імена? Ризики слід аналізувати на березі. Я в жодному разі їх не підтримую бо сам мав з цим справу. Але не віддавати їм кошти то дуже хибне рішення, якщо немає моральних сил витерпіти їх методи
Будь-які мфо, чи шараги типу біткепітал попереджають про те що турбуватимуть оточення в разі прострокування. Просто хтось цього не робить.Ну люди напевно перед тим як брати не знають цього, як ви гадаєте? вже потім дізнаються
Та ви що?)) Це написано в договорах, а я впевнений що 90% навіть не читають цих договорів де про це написано, бо по інакшому половина би відмовлялась від позик після прочитаного))Будь-які мфо, чи шараги типу біткепітал попереджають про те що турбуватимуть оточення в разі прострокування. Просто хтось цього не робить.
Біти звісно роблять те, за що мають горіти в аду. Але в цілому прострокування то завжди проблеми
Сьогодні вони влаштували знатний терор у мене!!!! Всі свої "фішечки" за один день вивалили!!! Погрози оточенню і мені, колажі, підміна номера... Що буде далі? Але вишенька була у спілкуванні з їхним "потужним" спеціалістом, бо з такими тупими важко йде розмова. Хотіли 1.5 тіла сьогодні і все. Я їм кажу, що завтра готовий закрити питання, а той в ніяку. Тільки сьогодні. Ну що ж побачу як завтра піде діло.Будь-які мфо, чи шараги типу біткепітал попереджають про те що турбуватимуть оточення в разі прострокування. Просто хтось цього не робить.
Біти звісно роблять те, за що мають горіти в аду. Але в цілому прострокування то завжди проблеми
А нащо читати договір? Головне гроші отримати, така логіка.Та ви що?)) Це написано в договорах, а я впевнений що 90% навіть не читають цих договорів де про це написано, бо по інакшому половина би відмовлялась від позик після прочитаного))
Это CrypSee?Сьогодні вони влаштували знатний терор у мене!!!! Всі свої "фішечки" за один день вивалили!!! Погрози оточенню і мені, колажі, підміна номера... Що буде далі? Але вишенька була у спілкуванні з їхним "потужним" спеціалістом, бо з такими тупими важко йде розмова. Хотіли 1.5 тіла сьогодні і все. Я їм кажу, що завтра готовий закрити питання, а той в ніяку. Тільки сьогодні. Ну що ж побачу як завтра піде діло.
Это биты были. Сорри не в ту ветку написал. Но крипси тоже сегодня на пару с битами активничали. Разослали фото с паспортом.Это CrypSee?
ну і розіслали? фотоколаж? хай ідуть нах) от і все. чим меньше будуть їм платити тим швидше вони зникнутьЭто биты были. Сорри не в ту ветку написал. Но крипси тоже сегодня на пару с битами активничали. Разослали фото с паспортом.
Кому рассылали? Всем контактам?Это биты были. Сорри не в ту ветку написал. Но крипси тоже сегодня на пару с битами активничали. Разослали фото с паспортом.
Ви одразу кажіть потужному менеджеру що віддасте тільки особисто. Злив гарантований)Сьогодні вони влаштували знатний терор у мене!!!! Всі свої "фішечки" за один день вивалили!!! Погрози оточенню і мені, колажі, підміна номера... Що буде далі? Але вишенька була у спілкуванні з їхним "потужним" спеціалістом, бо з такими тупими важко йде розмова. Хотіли 1.5 тіла сьогодні і все. Я їм кажу, що завтра готовий закрити питання, а той в ніяку. Тільки сьогодні. Ну що ж побачу як завтра піде діло.
Яке у вас протермінування уже?Сьогодні вони влаштували знатний терор у мене!!!! Всі свої "фішечки" за один день вивалили!!! Погрози оточенню і мені, колажі, підміна номера... Що буде далі? Але вишенька була у спілкуванні з їхним "потужним" спеціалістом, бо з такими тупими важко йде розмова. Хотіли 1.5 тіла сьогодні і все. Я їм кажу, що завтра готовий закрити питання, а той в ніяку. Тільки сьогодні. Ну що ж побачу як завтра піде діло.
50 днів.Яке у вас протермінування уже?
Фотоколаж тільки дуже близьким був. Але думаю якщо їх ігнорити, то піде по контактах всім.ну і розіслали? фотоколаж? хай ідуть нах) от і все. чим меньше будуть їм платити тим швидше вони зникнуть
Сначала они шлют близким (мама, папа, жена, брат). Если игнорить, то и остальным начинает приходить, но не всем. При увеличении срока просрочки увеличивается и круг лиц кого они будут терорезировать!Кому рассылали? Всем контактам?
Я не звик з такими тупими спілкуватися. Казав, що мені він не вірить і хотів пів суми сьогодні щоб я заплатив, а половину завтра. Але я в такі ігри не граю, може кидок бути з їхнього боку.Ви одразу кажіть потужному менеджеру що віддасте тільки особисто. Злив гарантований)