Crypsee Чого очікувати?

• Автор теми Автор теми OleksandrUA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 134
  • Перегляди Перегляди 14K
В основном в вайбер
Родственники сначала
При этом , знают все степени родства и смену девичьих фамилий
Монтируют само это говно они в псевдотелеграмм, там ссылки для всякого рода отребья и жуликов, негодяев и подонков, короче отбросов общества , коими биты и есть
Рассылку делают хаотично - где слабая защита , там и взлом телеги и ватсапа
У меня сестре вылезло через ватсап и пошло во все ее контакиы
63 человека
Сейчас кидаю Вам сами эти шедевры мерзости и кощунства
Можно попросить скинуть и мне? Как это выглядит? К чему быть готовой?🥺

Домовився з кріпсі за два тіла, платити краще криптою чи немає різниці? Просити щоб змінили суму в кабінеті чи вірити менеджеру що залишок спишуть і кредит закриють?
Довідку про закриття я так розумію немає сенсу просити?

Домовився з кріпсі за два тіла, платити краще криптою чи немає різниці? Просити щоб змінили суму в кабінеті чи вірити менеджеру що залишок спишуть і кредит закриють?
Головне щоб на вас через 1-2-3-5 місяців не відкрили новий кредит, який ви не брали🙂

Головне щоб на вас через 1-2-3-5 місяців не відкрили новий кредит, який ви не брали🙂
Цікаво який це відсоток на яких взяли і повішали кредит? Який це відсоток в порівнянні з іншими? Це одиниці чи це кожен другий?

Якщо маєте зайві гроші - то ліпше на ЗСУ донати робити ; не сплачуйте їм ані центу

В основном в вайбер
Родственники сначала
Монтируют само это говно они в псевдотелеграмм, там ссылки для всякого рода отребья и жуликов, негодяев и подонков, короче отбросов общества , коими биты и есть
63 человека
можете показать что они творят? также скажите с какого дня просрочки начался пипец? я уже проигнорировала их в телеграмме что у меня есть сутки на оплату или начнутся звонки

можете показать что они творят? также скажите с какого дня просрочки начался пипец? я уже проигнорировала их в телеграмме что у меня есть сутки на оплату или начнутся звонки
Не спілкуйтеся з ними взагалі. Вони відстануть через місяць-два. Чим більше буде спілкування, тим більше будуть тероризувати.

Не спілкуйтеся з ними взагалі. Вони відстануть через місяць-два. Чим більше буде спілкування, тим більше будуть тероризувати.
сильно терорири в вашему випадку? багато кого знайшли?

В основном в вайбер
Родственники сначала
63 человека
Пришлете пожалуйста и мне что они делают и что пишут?

Назад
Угорі