Ir.inka
Форумчанин
- Дописи
- 81
- Реакції
- 21
- Бали
- 283
Ir.inka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мне довира звонила на работуА какая прострочка?, уже довира звонит?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне довира звонила на работуА какая прострочка?, уже довира звонит?
скільки часу має пройти шоб тіло попросили?Ничего не ждите. Продолжайте игнорить. Остановят начисления и чуть позже будут просить хотя бы тело
3-4 месскільки часу має пройти шоб тіло попросили?
дякую, почекаю, я і так їм багато заплатила3-4 мес
Ну, але дзвінки ніхто не відміняв, будуть тероризуватидякую, почекаю, я і так їм багато заплатила
Что мешает поставить блокировку или сменить сим-карту?Ну, але дзвінки ніхто не відміняв, будуть тероризувати
я їм сказала що чекаю рішення від нацкому, їм шось не подобаєтьсяНу, але дзвінки ніхто не відміняв, будуть тероризувати
Їм нікому це не подобаєтьсяя їм сказала що чекаю рішення від нацкому, їм шось не подобається
вчора прийшла відповідь, що ні одна кантора не надала договорівЇм нікому це не подобається
А на рабочие номера?Что мешает поставить блокировку или сменить сим-карту?
Звонят тем, кто отвечает
А це вже цікаво...тепер чекайтевчора прийшла відповідь, що ні одна кантора не надала договорів
А на рабочие номера звонят мошенники. Были бы законные основания что-то требовать, подали бы в судА на рабочие номера?
Яка прострочка?Вот и мне сегодня прислали,что передали,а перед этим где-то за неделю прислали что списывают всю пеню и штрафы,но оплатить все равно не было чем...что и как теперь с ними делать,без понятия...
Яка прострочка?
А то в мене 3 дні, і дали термін до 23, а далі будемо розбиратись що з вами робити. Ну так мені сказали... відповідь, що буду чекати лист з Нацкофінпослуг на них взагалі не подіяла.
А спочатку сильно надоїдали?Просрочка з лютого місяця. Продали і мовчать,і я мовчу,заплатила достатньо,навіть зверху,якщо я їм щось винна,будемо тоді вирішувати це через суд.
У меня месяц просрочки где-то, пока задалбывают только подругу ...Они надоели и охренели ((( как с ними бороться?