CreditKasa CreditKasa подала до суду тіло 2к

• Автор теми Автор теми borysp
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K

borysp

Форумчанин
Дописи
226
Реакції
70
Бали
913
borysp не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
174 день протермінування CreditKasa подала до суду тіло 2к хотять 8к, місяць тому зпаропонував їм закрити за 4к відмовили. Підкажіть як далі діяти?

174 день протермінування CreditKasa подала до суду тіло 2к хотять 8к, місяць тому зпаропонував їм закрити за 4к відмовили. Підкажіть як далі діяти?
Немає сенсу з такою сумою навіть захищатися з адвокатом. Подадуть в суд, виграють і сплачувати - або одним платежем до відкриття ВП, або чекати ВП.

по ВП частинами можна виплачувати? з судовим збіром виходить 10к. Не очікував що так швидко подадуть!

по ВП частинами можна виплачувати? з судовим збіром виходить 10к. Не очікував що так швидко подадуть!
Можна частинами. Але переплатите - виконавцю за роботу. Сумма не велика. Вони ж тільки подали, поки ще той суд буде...є час назбирати. Я б закривала одним платежем таку сумму, щоб без ВП.

Можна частинами. Але переплатите - виконавцю за роботу. Сумма не велика. Вони ж тільки подали, поки ще той суд буде...є час назбирати. Я б закривала одним платежем таку сумму, щоб без ВП.
в ел. суду написано поки призначено склад суду не підкажете коли орієнтовно відкриють ВП?

в ел. суду написано поки призначено склад суду не підкажете коли орієнтовно відкриють ВП?
Суд може бути через місяць, може бути пізніше. Потім рішення суду вступає в силу і відкривають ВП. Це ще місяць плюс мінус. В вашому випадку краще після рішення суду сплатити все , та і все . Але це ваша справа, звісно

CreditKasa подала до суду
Послушаю.
Просто первая тема на форуме о суде с кредит кассой.
зпаропонував їм закрити за 4к відмовили
Значит не хотят
Ну, эт такое дело. Не хотят и не надо)
Стоп, они подали в суд и при этом предлагают закрыть за 8к?

Послушаю.
Просто первая тема на форуме о суде с кредит кассой.

Значит не хотят
Ну, эт такое дело. Не хотят и не надо)

Стоп, они подали в суд и при этом предлагают закрыть за 8кВ
Ні сума по справі 8к тіло плюс відсотки

Ні сума по справі 8к тіло плюс відсотки
Блин. Вообще грустно. В том плане, что адвоката реально нет смысла дергать наверное... Оно того не стоит. Я такой упоротый, что потягался бы... Не знаю, кароч.

Блин. Вообще грустно. В том плане, что адвоката реально нет смысла дергать наверное... Оно того не стоит. Я такой упоротый, что потягался бы... Не знаю, кароч.
Вже з адвокатом зв'язувався немає сенсу захищатись на таку суму(
Щей так швидко подали на 174 день.

на данном этапе он при определенных гарантиях может и без суда / исполнительного заплатить

Назад
Угорі