CreditKasa CreditKasa подала до суду тіло 2к

• Автор теми Автор теми borysp
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 48
  • Перегляди Перегляди 3K
сразу вся сумма. а через исполнителя - вероятность ее получать долго и нудно
так тут сумма фuгня полная для шараги вобщем то
да и нет резона рассуждать если у человека нет средств на это

174 день протермінування CreditKasa подала до суду тіло 2к хотять 8к, місяць тому зпаропонував їм закрити за 4к відмовили. Підкажіть як далі діяти?
Ех, в мене тіло 2,5к, а до закриття +17к нарахували
~180 днів просрочки, днів 130 була «лояльна» пропозиція закриття за 6,5к (2,5 тіла).
Тягнув до останнього, но після вашої історії, все ж сьогодні закрив.
Якось дивно вони ходять до суду…
У вас уже є судові справи по шарашках?

по ВП частинами можна виплачувати? з судовим збіром виходить 10к. Не очікував що так швидко подадуть!
мене 40 днів..подали вже
Вже з адвокатом зв'язувався немає сенсу захищатись на таку суму(
Щей так швидко подали на 174 день.
Це не щвидко.
В мене за 40 днів з 10000 хочуть 17600
сс вернут шараге (50%), если не будет предмета иска и она отозвет иск
Поясніть..
Припустимо, я знаю що подали.
І в кабінеті сплачую суму..
Тоді як?
Ввжажатиметься як закриття??

Останнє редагування:
по ВП частинами можна виплачувати? з судовим збіром виходить 10к. Не очікував що так швидко подадуть!
складываеться чувство что у них роботизироаное подание до суду , типа как выдача кридита , принимает решение система компьютерная

У мене вже майже рік пройшов , 27.06.2024 кінець строку договору , відсотки зупинили на 97000 от теж чекаю на їх дії бо на лояльні пропозиції геть скупі !

От що вони зможуть зробити якщо виграють суд і я по ньому нічого платити не буду оф доходу немає і т.д.? рахунки заблокують чи як далі воно? поки статус призначено склад суду бажання щось їм сплачувати немає!

От що вони зможуть зробити якщо виграють суд і я по ньому нічого платити не буду оф доходу немає і т.д.? рахунки заблокують чи як далі воно? поки статус призначено склад суду бажання щось їм сплачувати немає!
По ідея у вас буде 30 днів на апеляцію якщо програете а далі судячи з того що писали люди на форумі ВП ! Блокують рахунки і накладають арешт на майно яке знайдуть , ну а якщо в вас нема майна на вас зареєстрованого і оф роботи то по факту і стягувати нема що . Кидайте їм 20 грн в місяць ахахх ну так щоб виконавець бачив що щось сплачуєте )

По ідея у вас буде 30 днів на апеляцію якщо програете а далі судячи з того що писали люди на форумі ВП ! Блокують рахунки і накладають арешт на майно яке знайдуть , ну а якщо в вас нема майна на вас зареєстрованого і оф роботи то по факту і стягувати нема що . Кидайте їм 20 грн в місяць ахахх ну так щоб виконавець бачив що щось сплачуєте А
А якщо їм взагалі нічого не сплачувати принципово що далі? я ж зможу один рахунок на 2 мп розблокувати? роками то вп від них буде висіти?

А якщо їм взагалі нічого не сплачувати принципово що далі? я ж зможу один рахунок на 2 мп розблокувати? роками то вп від них буде висіти?
По факту вони нічого не зможуть зробити , але я особисто не провіряв , і мене це чекає ) вже одна щарага в суд подала , якщо програю в відкриють ВП обов'язково вам розповім про свої враження ) адже в мене щось схоже , я теж працюю не офіційео хіба що майно треба з себе убрати а далі буде видніше )
А рахунок розблокувати так , але це спочатку в виконавчу службу писати потім в приват або моно , 2 недільки добрих часу розблокування пройде . Це мені знайомий розповідав )

По факту вони нічого не зможуть зробити , але я особисто не провіряв , і мене це чекає ) вже одна щарага в суд подала , якщо програю в відкриють ВП обов'язково вам розповім про свої враження ) адже в мене щось схоже , я теж працюю не офіційео хіба що майно треба з себе убрати а далі буде видніше )
Ок дякую за відповідь, якщо у моєму випадку щось буде раніше відпишу.

Принципово? Ну така собі ідея. А хто знає що буде завтра? Чи ви все життя будете так? Повірте, буває всяке, коли ця мєлоч просто стане перешкодою. 10 к - щоб закрити це все і не мати проблем в майбутньому. 10 к коштують того, щоб заблокували картки, щоб бути в реєстрі, чесно, не розумію.

Назад
Угорі