Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Немає сенсу з такою сумою навіть захищатися з адвокатом. Подадуть в суд, виграють і сплачувати - або одним платежем до відкриття ВП, або чекати ВП.174 день протермінування CreditKasa подала до суду тіло 2к хотять 8к, місяць тому зпаропонував їм закрити за 4к відмовили. Підкажіть як далі діяти?
Можна частинами. Але переплатите - виконавцю за роботу. Сумма не велика. Вони ж тільки подали, поки ще той суд буде...є час назбирати. Я б закривала одним платежем таку сумму, щоб без ВП.по ВП частинами можна виплачувати? з судовим збіром виходить 10к. Не очікував що так швидко подадуть!
в ел. суду написано поки призначено склад суду не підкажете коли орієнтовно відкриють ВП?Можна частинами. Але переплатите - виконавцю за роботу. Сумма не велика. Вони ж тільки подали, поки ще той суд буде...є час назбирати. Я б закривала одним платежем таку сумму, щоб без ВП.
Коли ви програєте суд і пройде термін на апеляцію місяць.в ел. суду написано поки призначено склад суду не підкажете коли орієнтовно відкриють ВП?
Суд може бути через місяць, може бути пізніше. Потім рішення суду вступає в силу і відкривають ВП. Це ще місяць плюс мінус. В вашому випадку краще після рішення суду сплатити все , та і все . Але це ваша справа, звіснов ел. суду написано поки призначено склад суду не підкажете коли орієнтовно відкриють ВП?
Послушаю.CreditKasa подала до суду
Значит не хотятзпаропонував їм закрити за 4к відмовили
Стоп, они подали в суд и при этом предлагают закрыть за 8к?174 день протермінування CreditKasa подала до суду тіло 2к хотять 8к, місяць тому зпаропонував їм закрити за 4к відмовили. Підкажіть як далі діяти?
Ні сума по справі 8к тіло плюс відсоткиПослушаю.
Просто первая тема на форуме о суде с кредит кассой.
Значит не хотят
Ну, эт такое дело. Не хотят и не надо)
Стоп, они подали в суд и при этом предлагают закрыть за 8кВ
Блин. Вообще грустно. В том плане, что адвоката реально нет смысла дергать наверное... Оно того не стоит. Я такой упоротый, что потягался бы... Не знаю, кароч.Ні сума по справі 8к тіло плюс відсотки
Вже з адвокатом зв'язувався немає сенсу захищатись на таку суму(Блин. Вообще грустно. В том плане, что адвоката реально нет смысла дергать наверное... Оно того не стоит. Я такой упоротый, что потягался бы... Не знаю, кароч.
Жаль... Тогда ждать решения и платить по исполнительному..((Вже з адвокатом зв'язувався немає сенсу захищатись на таку суму(
Щей так швидко подали на 174 день.
нажаль немає такої суми на руках(на данном этапе он при определенных гарантиях может и без суда / исполнительного заплатить
ну так ...на данном этапе он при определенных гарантиях может и без суда / исполнительного заплатить
ще наскільки я розумію далі буде +10% виконавцю?ну так ...
8к + судовий збір