Гостья без улыбки
Форумчанин
- Дописи
- 197
- Реакції
- 127
- Бали
- 5180
Гостья без улыбки не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
в мене більше 20-ти МФОдоброй ночі.Ще приблизно місяць назад я теж жити не хотіла тряслася від страху і боялась кожного шороху.Не потрібно їх боятися а тим більше родичів і близьких.Всім добрий не будеш ,я теж боялась мами та родичів .Якось випадково говорила з знайомою розплакалась в неї сестра адвокат.Щоб ви розуміли в мене 15 мфо в ССЛОУбрала 4200 а віддала 12000 і вони не вгамовні ШВИДКО ГРОШІ вже майбуть машину купили,кешпоінт де договір як промакашка то там вже і з АМЕРИКИ пересилали і не моживо від чепитися.Адвокат коли почитала догові то сміялися з кешпоїнт він один який я підписала ручкою .тоді адвокатв кешпоїн подала адвокатський запит щоб прислали документи оригіналу іордер де я отримала готівку на руки.то прийшла відповідь вони до мене притензій не
мають
в мене так самоМамі самі сказали чи дзвінки були від займів?
Я на такій грані що просто ще трохи і кінець мені моім нервам. В мене двоє дітей , а я не можу з ними гратись,робити уроки апатія повна.

Я в селе сказал что спи.....ли мои документы и мошенники набрали кредитов.А теперь фиг пойми кто,хочет денег которых я в глаза не видел. Так там теперь все село очень хорошо присматривает за своими документами
.Из рук не выпускают никогда.И сказал не дай Бог связываться с МФО.Отберут все что есть)Так что можно сказать я МФО малину подпортил.И клиентов уже меньше на тысяч этак 2-3