Credit365 подозрительно молчит

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
34669
Рішення
9
Реакції
93109
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Что-то не могу понять, КАЛы из Credit365 подозрительно молчат. Пароль к личному кабинету не помню, поэтому не могу сейчас туда войти. Просто интересно, каким факторинговые агентствам они продают долги и продают ли вообще и как действуют. Там просрочка уже более 5 месяцев. Первое время звонили, сейчас перестали. Даже АртЭм ОлЭговЫч позабыл обо мне. .
Надо понимать, что от них ждать.
Кто знает, поделитесь.

Что-то не могу понять, КАЛы из Credit365 подозрительно молчат. Пароль к личному кабинету не помню, поэтому не могу сейчас туда войти. Просто интересно, каким факторинговые агентствам они продают долги и продают ли вообще и как действуют. Там просрочка уже более 5 месяцев. Первое время звонили, сейчас перестали. Даже АртЭм ОлЭговЫч позабыл обо мне. .
Кто знает, поделитесь.
Ви пишете що просрочка у вас 5 місяців, що думаєте робити? А можуть вони подати в суд і виграти?

Ви пишете що просрочка у вас 5 місяців, що думаєте робити? А можуть вони подати в суд і виграти?
Пока не знаю. После того, что я от них натерпелся - только через суд решать проблему. Я не собираюсь платить за хамство и угрозы.
Если смогут подать в суд - я только "за"

я от них тоже жду инфы. пока молчат)

доброй ночі.Ще приблизно місяць назад я теж жити не хотіла тряслася від страху і боялась кожного шороху.Не потрібно їх боятися а тим більше родичів і близьких.Всім добрий не будеш ,я теж боялась мами та родичів .Якось випадково говорила з знайомою розплакалась в неї сестра адвокат.Щоб ви розуміли в мене 15 мфо в ССЛОУбрала 4200 а віддала 12000 і вони не вгамовні ШВИДКО ГРОШІ вже майбуть машину купили,кешпоінт де договір як промакашка то там вже і з АМЕРИКИ пересилали і не моживо від чепитися.Адвокат коли почитала догові то сміялися з кешпоїнт він один який я підписала ручкою .тоді адвокатв кешпоїн подала адвокатський запит щоб прислали документи оригіналу іордер де я отримала готівку на руки.то прийшла відповідь вони до мене притензій не
мають

вони до мене притензій не
мають
Быстро сдались) решили даже не поднимать кипиш ))
Ще приблизно місяць назад я теж жити не хотіла тряслася від страху і боялась кожного шороху.
Ну, у меня чуть проще: нервы, конечно, делают регулярно, но чтобы бояться - такого не было. На самом деле мне все эти их угрозы просто смешные.
Но все же многие ведутся на них, переживают, нервничают, боятся.
Знаю много людей, у которых долги в МФО, они на грани нервного срыва уже, но все равно, выслушивая гадости в свой адрес, продолжают оплачивать это.

доброй ночі.Ще приблизно місяць назад я теж жити не хотіла тряслася від страху і боялась кожного шороху.Не потрібно їх боятися а тим більше родичів і близьких.Всім добрий не будеш ,я теж боялась мами та родичів .Якось випадково говорила з знайомою розплакалась в неї сестра адвокат.Щоб ви розуміли в мене 15 мфо в ССЛОУбрала 4200 а віддала 12000 і вони не вгамовні ШВИДКО ГРОШІ вже майбуть машину купили,кешпоінт де договір як промакашка то там вже і з АМЕРИКИ пересилали і не моживо від чепитися.Адвокат коли почитала догові то сміялися з кешпоїнт він один який я підписала ручкою .тоді адвокатв кешпоїн подала адвокатський запит щоб прислали документи оригіналу іордер де я отримала готівку на руки.то прийшла відповідь вони до мене притензій не
мають
Мамі самі сказали чи дзвінки були від займів?

Я на такій грані що просто ще трохи і кінець мені моім нервам. В мене двоє дітей , а я не можу з ними гратись,робити уроки апатія повна.

я перестала їм платити і вони знайшли номер тата,позвонили йому .Сказали що в мене 40000 тис.грн боргу .Звичайно батьки розпочали кіпіш ,але я маму завела до адвоката вона трохи заспокоїлась.Половина тіпа МФО е не зареестровані фінансовими компаніями і багато з них несплачуе податків.Аті підписи не е електронні вони не законні і не мають ніякої сили
  • Стосовно розповсюдження інформації про боржника та його заборгованість треба сказати, що це є правопорушенням, за яке передбачена адміністративна відповідальність. Тому у випадку, якщо колектори розміщують оголошення, які стосуються вас особисто та ваших персональних даних, викликайте поліцію та складіть заяву за ст. 188-39 КУпАП, яка передбачає відповідальність за порушення законодавства у сфері захисту
    Звертаємо Вашу увагу, що кредитний договір укладається у письмовій формі.

Кредитний договір, укладений з недодержанням письмової форми, є нікчемним.

Я на такій грані що просто ще трохи і кінець мені моім нервам. В мене двоє дітей , а я не можу з ними гратись,робити уроки апатія повна.
Таня я знаю цей стан сядьте подумай кого більше вам страшно рідних (що внають)чи тих не нажер

я перестала їм платити і вони знайшли номер тата,позвонили йому .Сказали що в мене 40000 тис.грн боргу .Звичайно батьки розпочали кіпіш ,але я маму завела до адвоката вона трохи заспокоїлась.Половина тіпа МФО е не зареестровані фінансовими компаніями і багато з них несплачуе податків.Аті підписи не е електронні вони не законні і не мають ніякої сили
  • Стосовно розповсюдження інформації про боржника та його заборгованість треба сказати, що це є правопорушенням, за яке передбачена адміністративна відповідальність. Тому у випадку, якщо колектори розміщують оголошення, які стосуються вас особисто та ваших персональних даних, викликайте поліцію та складіть заяву за ст. 188-39 КУпАП, яка передбачає відповідальність за порушення законодавства у сфері захисту
    Звертаємо Вашу увагу, що кредитний договір укладається у письмовій формі.

Кредитний договір, укладений з недодержанням письмової форми, є нікчемним.

Таня я знаю цей стан сядьте подумай кого більше вам страшно рідних (що внають)чи тих не нажер
Це по якому 40000 тисяч?

це загальна сума40 000 звонили з май валет вони розпочали вже заходити в убкі і крепко їм всім смішно було в кредит 365 нарахували мені 12 000 з них сім тис.грн пеня .коли розпочали атаку на рідних звонками то тато просто збивав а брат посилав в ТУНДРУ то вони присіли і замовкли.Поки я нила і жувала соплі і була в страху то в них чудово виходило мене пресувати.З кожним намагалася домовитися про рекстуризацію але їм треба було все і зразу.ТО тепер і того мати не будуть вони мене так доставали що в мене ацетон піднімався і я не могла говорити.Шановні боржники я вас прошу не позичайте більше гроші щоб їм віддавати бо це марно,не треба перекредитвуватися бо це ще одна пастка.Ви їм нічого невинні .А родичів не треба боятися вони нічого вам не зроблять хіба пониють трохи.ВИ ПРОСТО ЗАДАЙТЕ ЇМ ПИТАННЯ І ЗРОБІТЬ ЗДИВОВАНЕ ОБЛИЧЧЯ(О В МЕНЕ Е РІДНЯ ЦІКАВО.....А ЧОМУ Я ДУМАЛА ЩО ОДИНОКА В ЦЬОМУ СВІТІ І В ТАКУ ХАЛЕПУ ВЛІЗЛА)

не позичайте більше гроші щоб їм віддавати бо це марно,не треба перекредитвуватися бо це ще одна пастка.Ви
Все верно! Я так пять лет перекредитовывался, занимал у друзей, продавал все, что было. А итог один - попадал ещё больше.

Половина тіпа МФО е не зареестровані фінансовими компаніями
И что? Я работаю в компании с организационной формой ООО (ТОВ) - компания имеет лицензию от Нацкомфин, имеет открытый КВЭД - выдача займов, в том числе на условиях финансового кредита. И что, если компания ООО а не ФК - не имеет право кредиты выдавать? Чушь, имеет.

багато з них несплачуе податків
Откуда информация? Из головы, из догадок, из интуиции? Или Вы подавали официальный запрос в налоговую?

Научитесь выражать Ваше мнение правильно: Я ДУМАЮ, що багато з них не сплачує податки. Так будет правильно.

Аті підписи не е електронні вони не законні і не мають ніякої сили
Подписи законны и силу юридическую они имеют, читайте новые законы а не за 2003 год.

Другой вопрос в том, что не законны начисленные космические штрафы и % и методы взыскания. А договора как раз законны и юридическую силу они имеют.

Что-то сомневаюсь я в Вашем адвокате после таких фраз. Или Вы не правильно трактуете его слова.

Другой вопрос в том, что не законны начисленные космические штрафы и % и методы взыскания. А договора как раз законны и юридическую силу они имеют.
От це цінна інформація як для мене, то що Ви даже згідні з цим, так я думаю навіщо цей двіжняк з такими відсотками. І ще навіщо продавати колекторам за безцінь, коли пропонуєш реально закрити тіло?

От це цінна інформація як для мене, то що Ви даже згідні з цим, так я думаю навіщо цей двіжняк з такими відсотками. І ще навіщо продавати колекторам за безцінь, коли пропонуєш реально закрити тіло?

Потому что до последнего думают, что смогут взыскать с Вас эту сумму самостоятельно.

Кто знает, поделитесь.

Раньше продавали в Вердикт и Укрборг (50% портфеля туда, 50% туда). Сейчас вряд ли что-то поменялось, но мало ли.

Молчат как раз наверное потому что дело в процессе подготовки и передачи.

Потому что до последнего думают, что смогут взыскать с Вас эту сумму самостоятельно.
Ну а потім перед продажею, що не можуть написати офіційно листа, що от оплатіть суму кредиту(тіло) і ми забуваємо про вас, а ви про нас.

Раньше продавали в Вердикт и Укрборг (50% портфеля туда, 50% туда). Сейчас вряд ли что-то поменялось, но мало ли.

Молчат как раз наверное потому что дело в процессе подготовки и передачи.
Ну а вот после педедачи, что потом? Начнутся звонки от коллекторов, да? Те же угрозы? Что потом делать с ними?

Ну а вот после педедачи, что потом? Начнутся звонки от коллекторов, да? Те же угрозы? Что потом делать с ними?
Нет, коллекторы ведут себя уже более корректно и просто задалбывают.. (За исключением ФинФорса)

Ну а потім перед продажею, що не можуть написати офіційно листа, що от оплатіть суму кредиту(тіло) і ми забуваємо про вас, а ви про нас.
Задолбуться всем писать :)

В общем, что у меня получается: 9000 тело, проценты начислены 24435, на данный момент сумма - 35957 грн., 183 дня просрочки. Вносил ранее разные суммы, 500, 300 грн, пролонгации.
На контакт они, естественно не идут. Я имею ввиду, что на компромисс или взаимовыгодное решение вопроса они не соглашаются.
Есть смысл написать в Нацкомфинуслуг?
credit365.webp

В общем, что у меня получается: 9000 тело, проценты начислены 24435, на данный момент сумма - 35957 грн., 183 дня просрочки. Вносил ранее разные суммы, 500, 300 грн, пролонгации.
На контакт они, естественно не идут. Я имею ввиду, что на компромисс или взаимовыгодное решение вопроса они не соглашаются.
Есть смысл написать в Нацкомфинуслуг?
credit365.webp

Можно для начала припугнуть их этим письмом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі