Credit plus яка ситуація

• Автор теми Автор теми G188
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 93
  • Перегляди Перегляди 4K
У меня просрочка месяц но предлагали только скидку и проценты и всё

Тело 25 вообще ничего не предлагают уже прошел месяц
Я просто общался с ними в вайбер, они мне писали на 7день просрочки, я сказал тело частями или денег нет, видать не так поняли.... разбили тело +проценты на части, но в вайбер ничего не ответили, смс пришло типа пропозиция, я защел а там уже все сделано, только платить нечем...а сколько с 25к за месяц уже набежало?

Я просто общался с ними в вайбер, они мне писали на 7день просрочки, я сказал тело частями или денег нет, видать не так поняли.... разбили тело +проценты на части, но в вайбер ничего не ответили, смс пришло типа пропозиция, я защел а там уже все сделано, только платить нечем...а сколько с 25к за месяц уже набежало?
в мене теж в кабінеті висить якась єресь розбита на частини, а в месенджері мені їх писалка щоразу пропонує тіло одним куском із гарантійкою. 2 міс потерпи з моменту прострочки - а там будеш бачити. Для мфо кажи що в тебе нема грошей, в ямі, всі гроші віддав на пролонгації, позичив у всіх рідних і нема за шо хліба купити) але краще з ними поменше спілкуватись.

в мене теж в кабінеті висить якась єресь розбита на частини, а в месенджері мені їх писалка щоразу пропонує тіло одним куском із гарантійкою. 2 міс потерпи з моменту прострочки - а там будеш бачити. Для мфо кажи що в тебе нема грошей, в ямі, всі гроші віддав на пролонгації, позичив у всіх рідних і нема за шо хліба купити) але краще з ними поменше спілкуватись.
Это точно, просто так и есть, если все щас даже предложат за тело и даже если частями всеравно не вытяну никак надо выбирать ... а если выбрать кому платить то уже до конца, потомучто будет все по новой... наверное кредитплюс пока подождёт....

Ну вот это написали вайбер должна оплатить почти 48 тыс
И когда с ними общалась то сказали никаких скидок мне нет и должна все оплатить

Ну вот это написали вайбер должна оплатить почти 48 тыс
И когда с ними общалась то сказали никаких скидок мне нет и должна все оплатить
Вони всім пишуть знижок немає, а потім немає вибору і пропонують, щоб хоть щось отримати. Я навіть не відповідала в месенджерах, поки не побачила вигідну для себе пропозицію

Добрий вечір... Скажіть хтось плюси надсилають лист на адрес... десь два тижні прострочки... пропоную їм тіло + пару грн. НЕХОЧУТЬ.. а присилають листи на адрес... Наперед дякую!!!

а присилають листи на адрес.
присилають
в тих листах не має сенсу як і в смс повідомленнях
там хоч пише вручити особисто, але поштарі кидають в скриньку це лайно, мені особливо любить слати макулатуру монобанк, вже і реструктуризацію пропонували, сроки до 20 листопада, та лист прийшов тільки сьогодні))
а ще був лист від них де великими буквами писало "виконавче провадження" а під ним пояснення що то таке) цікаво якщо ви такі впевнені що виграєте в суді, що можете через суд з мене все стягнути, навіщо ці прелюдії, подавайте відразу в суд)
а це тому що суд то для них крайня міра і ніякого швидкого прибутку, адже хто знає коли ви виплатите те вп, та чи взагалі виплатите, наживаються вони якраз на тих хто боїться і віддає їм всі відсотки, платить пролонгації і реструктуризації, тому знайте саме такі як ми, ті хто йде в протермінування це для них проблема, а не для нас, тому вони так клянчать, напрягаються і дзвонять)
коли показуєш що тобі чхати на той борг і вони це розуміють, то з злих колекторів стають нікчемними попрошайками

Останнє редагування:
Та це правда коли я ігнорила всіх... всі присилали смс з пропозиціями... а от коли хочер закрити сама без тих відсотків космічних то вони не хочуть... Почекаю я ще трохи...

вот писали с кредит плюс типа для вас есть предложение тело плюс небольшой процент или же мы на суд или же факторпнг, я спросила возможна реструктуризация они ответили на всю сумму проценты штрафы на 5 месяцев, я ответила ваше право идти с в суд идите и пожелала хорошего дня, на что получила ответ Взаимно..😁👍

вот писали с кредит плюс типа для вас есть предложение тело плюс небольшой процент или же мы на суд или же факторпнг, я спросила возможна реструктуризация они ответили на всю сумму проценты штрафы на 5 месяцев, я ответила ваше право идти с в суд идите и пожелала хорошего дня, на что получила ответ Взаимно..😁👍
Тоже самое было, через пару дней предложат тело на части. У меня,так было

Здравствуйте! Есть какие-то новости у вас?

Здравствуйте ничего… Кредит плюс молчат, только набивают проценты и штрафы …
Ничего... маринуйте, согласятся... у меня ж согласились ещё и на части при том что ни 1 пролонгации не было

Та буду мариновать. Все равно нет денег сразу на оплату, даже тела 😄
Мне куча шарашек идут щас на тело и обидно что нет денег, причём идут большие, 9600 18000 и 26000 как на зло, а мелкие не идут. Легко, Треба и Аванс, соответственно, а и финбар тоже 10000 вроде за тело...

Мне куча шарашек идут щас на тело и обидно что нет денег, причём идут большие, 9600 18000 и 26000 как на зло, а мелкие не идут. Легко, Треба и Аванс, соответственно, а и финбар тоже 10000 вроде за тело...
Да да такая же ситуация… надеюсь все вернем без грустных последствий

Назад
Угорі