MaksymiukN
Форумчанин
- Дописи
- 18
- Реакції
- 2
- Бали
- 5060
MaksymiukN не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! Ситуація не з найкращих склалася, надіюся вони просто написали таке повідомлення у вайбері і не зроблять того що хотять. Поясню що трапилося а ви підкажіть будь ласка чи у вас таке було. Написали сьогодні на мій вайбер наступне "Листи сформовані і надіслані за адресою реєстрації з метою повідомити батьків (родичів) першої лінії про ваш фінансовий стан ( загальна непогашена сума 145977грн.) Та дії Компанії відповідно до Закону України про примусове стягнення боргу! Ваше рішення чекаємо до 19:00 у вигляді документу, що підтверджує факт оплати боргу 6895грн." Яке вони взагалі мають право сформовувати листи від імені інших компаній? Я цим особо не переживаю але через їхній натиск в мене вже захворіли пристарілі дідусь і бабуся бо надзвонюють на стаціонарний а ще зараз як побачать загальну суму то взагалі незнаю чого і чекати, перехопити листи також не можу бо виїхав за кордон, що робити немаю жодного поняття, підкажіть будь ласка чи вони взагалі таке зроблять чи тільки залякують???