Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня кешбери робочий тел ставили на на автодозвон каждые 5 мин но потом оте...лисьСьогодні знайшли робочий номер директора мого чоловіка через мої кредити, є підозри що це з кредит плюс ,дзвонив колектор і мені здається що це цей самий Виктор Федорович який не дає мені спокою щодня і про якого я не так давно писала що дзвонить,пише і погрожує! Добрались до чоловіка на роботу дзвонив, кричав ,що він з колекторського агенства ,ричав щоб віддали кошти,у кого ще дзвонили рідним на роботу і від яких компаній?
І що директор і чоловік як реагують? До Вашої роботи ще не добрались?Сьогодні знайшли робочий номер директора мого чоловіка через мої кредити, є підозри що це з кредит плюс ,дзвонив колектор і мені здається що це цей самий Виктор Федорович який не дає мені спокою щодня і про якого я не так давно писала що дзвонить,пише і погрожує! Добрались до чоловіка на роботу дзвонив, кричав ,що він з колекторського агенства ,ричав щоб віддали кошти,у кого ще дзвонили рідним на роботу і від яких компаній?
Ну і правильно, нова робота спокійніші нерви)))8Marta, заяву написали, міліцію кілька раз визивали. Звільняюсь я з цієі роботи, бо сил вже не має.
Хто цих звонилок посилав до тих не звонять, а директор все розпитує та все розказує ім. От до нього і звонять і смс і тд. А я зробити нічого не можу, так як номер не вказувала взагалі
Саме цікаве що дзвонять до чоловікового директора на роботу колектори і кричать до нього за борг але у кого борг не сказали,сказали що дали його номер...кошмар(((У меня кешбери робочий тел ставили на на автодозвон каждые 5 мин но потом оте...лись
Ні до моєї ще не добрались,що саме цікаве не розумію звідки взяли директора мобільний він усіх зібрав і питав хто взяв кредит і хто дав його номер що дзвонять колектори але за кого саме дзвонили він не розчув так як вони кричали і толком не обяснили хто і що винен,а чоловік теж зразу не зрозумів що річ іде про мене((((І що директор і чоловік як реагують? До Вашої роботи ще не добрались?
а скільки у вас тіла?8Marta, в мене і алекси перли зробили на роботі, короче весело(( саме цікаво що до мене вже майже ніхто не звонить
Та для них номер найти я не думая что ето проблемаСаме цікаве що дзвонять до чоловікового директора на роботу колектори і кричать до нього за борг але у кого борг не сказали,сказали що дали його номер...кошмар(((
Ні до моєї ще не добрались,що саме цікаве не розумію звідки взяли директора мобільний він усіх зібрав і питав хто взяв кредит і хто дав його номер що дзвонять колектори але за кого саме дзвонили він не розчув так як вони кричали і толком не обяснили хто і що винен,а чоловік теж зразу не зрозумів що річ іде про мене((((
Це кошмар, я
а скільки у вас тіла?
Ооо а мені придставився що не колектор.Теж каже що буде на роботу звонити тільки яку незнаю.Так як зараз непрацюю.Сьогодні знайшли робочий номер директора мого чоловіка через мої кредити, є підозри що це з кредит плюс ,дзвонив колектор і мені здається що це цей самий Виктор Федорович який не дає мені спокою щодня і про якого я не так давно писала що дзвонить,пише і погрожує! Добрались до чоловіка на роботу дзвонив, кричав ,що він з колекторського агенства ,ричав щоб віддали кошти,у кого ще дзвонили рідним на роботу і від яких компаній?
Я вже зрозуміла...Та для них номер найти я не думая что ето проблема
Так в курсі,тільки він у мене з іншої країни тому йому важче це об'яснити і пройте через це психологічно теж...Позор одним словом(((Mari.U, чоловік же в курсі Ваших справ з мфо? Попередьте його щоб говорив на роботі, що то шахраї дзвонять і не спілкувались з ними
Смешной етот федоровыч витьяЯ вже зрозуміла...
Мені колектор під назвою Витя Федорович каже що він моя тінь....що завжди поруч
І навіть дуже,спочатку погрожував пригрозила заявою в міліцію а зараз тільки як папугай пише где деньги?иди плати!Смешной етот федоровыч витья
Це точноВони взагалі довб...би,і шо вони тоді хочуть щоб їм тоді гроші вертали.Після всього кашмару думають що всі побіжуть платити.Вониб краще думали що такими методами неполучать нехіра
Ще й це буде)Хочби одного довб...ба отїб...ть так с..ку щоб і жить нехотілося