Credit plus- дзвонить на роботу.

• Автор теми Автор теми Mari.U
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Сьогодні знайшли робочий номер директора мого чоловіка через мої кредити, є підозри що це з кредит плюс ,дзвонив колектор і мені здається що це цей самий Виктор Федорович який не дає мені спокою щодня і про якого я не так давно писала що дзвонить,пише і погрожує! Добрались до чоловіка на роботу дзвонив, кричав ,що він з колекторського агенства ,ричав щоб віддали кошти,у кого ще дзвонили рідним на роботу і від яких компаній?
У меня кешбери робочий тел ставили на на автодозвон каждые 5 мин но потом оте...лись

8Marta, заяву написали, міліцію кілька раз визивали. Звільняюсь я з цієі роботи, бо сил вже не має.
Хто цих звонилок посилав до тих не звонять, а директор все розпитує та все розказує ім. От до нього і звонять і смс і тд. А я зробити нічого не можу, так як номер не вказувала взагалі

Сьогодні знайшли робочий номер директора мого чоловіка через мої кредити, є підозри що це з кредит плюс ,дзвонив колектор і мені здається що це цей самий Виктор Федорович який не дає мені спокою щодня і про якого я не так давно писала що дзвонить,пише і погрожує! Добрались до чоловіка на роботу дзвонив, кричав ,що він з колекторського агенства ,ричав щоб віддали кошти,у кого ще дзвонили рідним на роботу і від яких компаній?
І що директор і чоловік як реагують? До Вашої роботи ще не добрались?

8Marta, заяву написали, міліцію кілька раз визивали. Звільняюсь я з цієі роботи, бо сил вже не має.
Хто цих звонилок посилав до тих не звонять, а директор все розпитує та все розказує ім. От до нього і звонять і смс і тд. А я зробити нічого не можу, так як номер не вказувала взагалі
Ну і правильно, нова робота спокійніші нерви)))

8Marta, сподіваюсь на це)) всеодно хотіла йти з цієі , адже робота має приносити і задоволення і гроші

Як добре що в мене їх нема

У меня кешбери робочий тел ставили на на автодозвон каждые 5 мин но потом оте...лись
Саме цікаве що дзвонять до чоловікового директора на роботу колектори і кричать до нього за борг але у кого борг не сказали,сказали що дали його номер...кошмар(((
І що директор і чоловік як реагують? До Вашої роботи ще не добрались?
Ні до моєї ще не добрались,що саме цікаве не розумію звідки взяли директора мобільний він усіх зібрав і питав хто взяв кредит і хто дав його номер що дзвонять колектори але за кого саме дзвонили він не розчув так як вони кричали і толком не обяснили хто і що винен,а чоловік теж зразу не зрозумів що річ іде про мене((((
Це кошмар, я
8Marta, в мене і алекси перли зробили на роботі, короче весело(( саме цікаво що до мене вже майже ніхто не звонить
а скільки у вас тіла?

Останнє редагування:
Саме цікаве що дзвонять до чоловікового директора на роботу колектори і кричать до нього за борг але у кого борг не сказали,сказали що дали його номер...кошмар(((

Ні до моєї ще не добрались,що саме цікаве не розумію звідки взяли директора мобільний він усіх зібрав і питав хто взяв кредит і хто дав його номер що дзвонять колектори але за кого саме дзвонили він не розчув так як вони кричали і толком не обяснили хто і що винен,а чоловік теж зразу не зрозумів що річ іде про мене((((
Це кошмар, я

а скільки у вас тіла?
Та для них номер найти я не думая что ето проблема

Ооо а мені придставився що не колектор.Теж каже що буде на роботу звонити тільки яку незнаю.Так як зараз непрацюю.

Mari.U, чоловік же в курсі Ваших справ з мфо? Попередьте його щоб говорив на роботі, що то шахраї дзвонять і не спілкувались з ними

Може хтось з тикався з таким і знає вони постійно тепер будуть до чоловіка на роботу надзвонювати чи вони це роблять раз?
Mari.U, чоловік же в курсі Ваших справ з мфо? Попередьте його щоб говорив на роботі, що то шахраї дзвонять і не спілкувались з ними
Так в курсі,тільки він у мене з іншої країни тому йому важче це об'яснити і пройте через це психологічно теж...Позор одним словом(((

Mari.U, від 1500 до 7000, де скільки не пам'ятаю так як в лс не заходила ще з лютого

Вони взагалі довб...би,і шо вони тоді хочуть щоб їм тоді гроші вертали.Після всього кашмару думають що всі побіжуть платити.Вониб краще думали що такими методами неполучать нехіра

Смешной етот федоровыч витья
І навіть дуже,спочатку погрожував пригрозила заявою в міліцію а зараз тільки як папугай пише где деньги?иди плати!
Вони взагалі довб...би,і шо вони тоді хочуть щоб їм тоді гроші вертали.Після всього кашмару думають що всі побіжуть платити.Вониб краще думали що такими методами неполучать нехіра
Це точно

Хочби одного довб...ба отїб...ть так с..ку щоб і жить нехотілося

Дай боже і поскорійше.Щоб провчити хоть когось.А то щось переходять всі рамки закуну.Причому тут сусіди, батьки , родичі
Чи вони дибіли такі наївні дцмають що якійсь сусід чи хтось інший заплатить.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі